Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljljjljljlljj

Nowa moda?

Polecane posty

Gość ljljjljljlljj

Widziałam dziś dziewczynę ubraną w krótkie spodenki, grube szare rajstopy bawełniane i płaskie sandałki. Nowa moda czy co?

Gość coverrapp
Czyżby kolejna odsłona PIPI LANGSTRUMPF style?:classic_cool:

Gość no nie,
grube rajstopy na upał? to pewnie jescze na głowie garnek?

Gość ljljjljljlljj
a dziewczyna dość puszysta była. Było zimno, deszczowo. Najbardziej zdziwiły mnie grube rajstopy do sandałek.Chociaż spodenek też nie uznaję do rajstop- idiotyczna moda.

Gość Do sanadłkÓW jeżeli już
:O to jest TEN SANDAŁEK, a nie ta sandałka:O Może postudiuj nieco język ojczysty miast strojów ludzi mijanych na ulicy?

Gość fffggggggh
też widzialam raz w markecie dziewczynę w krotkich spodenkach, grube rajstopy ale nie pamietam jakie miala buty, a bylo dosc zimno i dziwnie wyglądalo. ja pamietam jeszcze z czasow szkolnych jak jedna nauczycielka miala taki swoj ulubiony styl: rajstopy, krotkie spodenki takie przed kolana, do tego trepy i tak chodzila po szkole caly czas.

Gość ljljjljljlljj
Do sanadłkÓW jeżeli już- odezwała się idealna. Zawsze wyszukujecie choćby najmniejszego błędu żeby wytknąć, tylko na to czekacie. nie rozumiem właśnie, po cholerę te rajstopy do spodenek. Widziałam niejednokrotnie w lato dziewczyny w krótkich spodenkach i cieniutkich rajstopach. Upał a te w rajstopach. Rozumiem, że głupio im było pokazać blade nogi ale chyba nie zdają sobie sprawy, jakie to tandetne.

Lepsze już szorty rajstopy i sandały niż spodnie 3/4 zaczynajace się na biodrach kończące w połowie łydki; do tego płaske kłapy na dziewczynie 150 w kapeluszu. Na szczęscie wdok coraz rzadszy bo takiego połączenia nie udźwignie nawet wysoka kobieta.

Gość ananannanaananan
a mi się strasznie podoba ta moda- rajstopki a na to szorty ;) Sama chciałabym sobie wkrótce kupić takie szorty, póki jeszcze nie jest za gorąco i nosić z rajstopkami. Ale z takimi grubymi rajstopami (getrami czy czymś innym) to rzeczywiście nie za dobrze to wygląda. A co do ogólnej mody na to wszystko, to z jakieś dwa miesiące temu (jeszcze zima była) widziałam tak ubraną dziewczynę, brrrrr..... nie zimno jej było?

Gość Hałka
hehehe przeciez rok moze dwa lata temu tak dziewczyny ubieraly sie...teraz wyglada to bardzo komicznie....

No rzeczywiście kobiety w krótkich spodenkach i w rajstopach to nowa moda, bo do tej pory tak chodzili faceci? :-D bo dla kobiet takie ubranie dopiero co wynaleźli :-D