Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annujkaaa87

Czy seks to jedyny dowód miłości?

Polecane posty

Seks nie jest jedynym dowodem lecz w związku ważnym jego dopełnieniem. Przed pierwszym razem często warto czekać żeby się umocnić w przekonaniu że to ten lub ta. Później jest oznaką akceptacji uznania cudzych potrzeb i ich zaspokajanie jest nie tylko bliskością.

Gość gdyby odpowiedź była twierdząc
ja uważam, że przed pierwszym razem trzeba się dobrze zastanowić, bo dopóki się tego nie przeżyje nie wiadomo, co to dla nas znaczy.

Gość tai sobie
Jesli tak to znaczy ze sie nie kocha. seks to wynik pożadania a pożądanie nie zawsze jest zwiazane z milością. Milosc moze istnieć bez seksu ale ciezko sie bez niego obyc gdy jest pozadanie jednak milosc nie potrzebuje dowod to ludzie czasem ich potrzebuja i pozadanie myla z miloscia.

Gość annujkaaa87
gdyby odpowiedź była twierdząc zastanowić w jakim sensie? czy się kocha na pewno? Lolitka Lola dzięki za mądrą odp

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.