Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whiten

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Whiten

Witam , mam mały problem i potrzebuje waszej rady więc spóźnia mi się okres 10 dni ,a zawsze co miesiąc był punktualnie wiem że to nie oznacza ciąży ,ale przy tym towarzyszą mi dziwne objawy ból podbrzusza nasilający sie przy stosunku , gorączka , niechęć do słodyczy, do zapachów , twarde podbrzusze i nasilenie senności . Dodam że w większości razów nie zabezpieczaliśmy się z partnerem . Oczywiście wyszedł test płytkowy negatywny ! Czy to jednak może być ciąża ? Czy też zwykła huśtawka hormonów ?

Gość Whiten
może z doświadczenia ?..

Gość ngjnt
To ciąża.

Raz spóźniał mi się okres 5 dni i była to ciąża, innym razem 14 dni i ciąży brak.

Gość vfrrvrrr
To ciąża na bank.

Gość whiten
a jednak wynik testu był negatywny , więc nie wiem co myśleć . może najlepiej powtórzyć test ..

Gość zrob jeszcze raz test
za pare dni 🖐️

Gość whiten
otulona_snem bardzo Ci współczuje :( trzymam kciuki żeby przy następnej ciąży się udało . A wracając do mojego przypadku myślę że jeszcze poczekam i jak coś to później dam znać co wreszcie wyszło . Pewnie to była wielka trauma dla Ciebie stracić dziecko ?:|

Gość whiten
Otulona_snem - myślę że ciąża nie będzie najlepszą wiadomością dla przyszłych dziadków bo studia , brak własnego mieszkania itp ,ale jak dla mnie to nie będzie niewiadomo jaki problem . Liczę się z tym że wzystkie przywileje młodości mnie ominą ,ale musiałam się z tym liczyć od początku współżycia z moim narzeczonym, że mogę zajść w ciąże .