Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSZYSTKO CO JEMY:..

prawie WSZTYSKO co jemy SPOZYWAMY ma w sobie chemie jest pryskane NIEUNIKNIONE

Polecane posty

Gość WSZYSTKO CO JEMY:..

prawie wszystko co jemy ma w sobie chemie lub jest pryskane to jest nieuniknione

Gość takie czasy
takie czasy

Gość sensualll seductionnn
no i co?

jedynie opcja to własne warzywa bo nawet jak bedziesz chodowac kóry to pasza zawiera gmo a ta zawiera randap Rośliny te są zmodyfikowane genetycznie w taki sposób, by mogły przetrwać mimo wchłonięcia toksycznego Roundapu. 80% modyfikowanych genetycznie produktów spożywczych, pasz dla zwierząt na całym świecie, głównie w USA, w Argentynie, Kanadzie i w Brazylii. Z góry założono, że wszystkie te produkty spożywcze i pasze dla zwierząt będą nasycone Roundapem. W naszych badaniach używaliśmy bardzo rozcieńczonego Roundapu chodziło o to, by powtórzyć test toksyczności Monsanto. Ja sam jestem doradcą rządu francuskiego, skierowałem prośbę do Komisji Europejskiej o wykonanie oceny wpływu GMO na zdrowie. I co się stało? Gdy zapytaliśmy o wyniki testów, na podstawie których wprowadzono GMO do użycia, okazało się, że firma Monsanto nie chce ujawnić wyników badań krwi szczurów laboratoryjnych karmionych GMO zawierającym Roundup. Gdy w końcu administracja rządowa wymusiła ujawnienie tych wyników, okazało się, że wykryto objawy toksyczności GMO w wątrobie i nerkach badanych zwierząt. I wtedy nasze badania wykazały także skutki uboczne - takie jak - intoksykacja pozostałościami Roundapu w komórkach. http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=692909t

Gość Azazel Pazuzu
merkaba katolska analfabetko zacznij te swoje posty może sprawdzać w jakimś wordzie czy innym edytorze, bo nie da się tego czytać nieuku!!!