Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZlaKobieta

Oddalam dziecko i mam problem

Polecane posty

Gość ZlaKobieta

W wieku 15 lat oddalam dziecko,brak srodkow,surowi rodzice itd. Dzis mam 23lata wyjechalam za granice,mam meza i bedziemy miec dziecko. On nie wie ze oddalam dziecko i mu nie powiem,kocha on dzieci i nigdy by mi Tego nie wybaczyl. Teraz jest taki Problem ze lekarz do ksiazeczki mi nie wpisal ze to moja druga ciaza Bo obowiazuje go Tajemnica ale Co z polozna? Czy ona moze powiedziec mezowi ze kiedys bylam w ciazy? Czy szpital zachowa dyskrcje?

Gość niektorzy maja szczescie
w zyciu jak widac:-O oddala dziecko, wyjechala za granice, wyszla za maz, zaszla w ciaze :-O a inni nie maja nic :-O

Gość niektorzy maja szczescie
w zyciu jak widac:-O oddala dziecko, wyjechala za granice, wyszla za maz, zaszla w ciaze :-O a inni nie maja nic :-O

Gość kiszka ziemniaczana
nie wiem czy to szczęscie być tak perfidną pustą kobietą bez poczucia winy,ja bym już nigdy nie była szczęśliwa oddając dziecko,nie mogłabym żyć ze świadomością,że nie wiem czy moje dziecko jest szczęśliwe

Gość 213132123
powiedz mezowi, ze nie chcesz go przy porodzie bo to dla ciebie dodatkowe obciazenie psychiczne ze mialby cie widziec w tym stanie i wogole unikaj wspolnych badan itp jak sie da oczywiscie. to napewno nie bedzie latwe ale mysle ze da sie zrobic

Gość zlakobieta
a czy ja napisalam ze nie mamw yrzutow sumienia? nie znasz mnie a nazywasz pusta? Zastanow sie! wybralam lepsze zlo nie zabilam tylko uszczesliwilam jakas pare ktora nie moe miec dzieci.Nie jestem z tego dumna ale postapilam slucznie

Gość hilarria
"nie wiem czy to szczęscie być tak perfidną pustą kobietą bez poczucia winy,ja bym już nigdy nie była szczęśliwa oddając dziecko,nie mogłabym żyć ze świadomością,że nie wiem czy moje dziecko jest szczęśliwe" i co tak przesadzasz? w życiu różnie się plecie a trzaskać klawiaturą i oceniać kogoś jest najprościej.

Gość apudlina
bardzo słusznie postapiłas brawo powinni cie na ołtarze wynieśc mam nadzieje ze twój mąz sie kiedys dowei życie płata rózne figle i zostawi cie a obecne dziecko odda cie do domu starców przeciez tez cie nie zbije gratulacje

Gość selikkia
wiele kobiet nie moze wychowac swego dziecka -wiec niech nikt ich nie ocenia jesli je oddaja

Gość _____mama___
nigdy nie zrozumiem matki ktora oddaje swoje dziecko nieznajomym, wbrew rodzinie ucieklabym i zebrala zeby moc nas utrzymac.

Tak, w wieku 15 lat, byś uciekla i poszla do pracy. Oczywiście. I jeszcze utrzymała za to i siebie i dziecko. Oczywiście. A ja czytam i sie smieje. Na jednym temacie opluwacie kobiety, ktore po prostu usuwaja ciąże, i wypisujecie "mogla oddać do adopcji! tyle kochajacych rodzin czeka!". Tutaj napisane, że oddała, to wypisujecie "wyrodna matka, oddała dziecko! Jak mogłaś je oddać!". Ahahah... :D

Gość chcę autko
A ja myślę, że jakaś kobieta błogosławi Cię w myślach za to, że dałaś jej to dziecko. A WY co poniektóre, macie rację, że zło wraca, do WAS wróci to jak ją oceniacie. Wiecie ile trzeba mieć odwagi, aby urodzić i oddać dziecko w wieku 15 lat?? Waśniewskiej tej odwagi zabrakło "bo co ludzie powiedzą" TACY LUDZIE JAK WY powodują, że kobiety wolą usuwać ciąże i zabijać dzieci, bo jest szansa, że się nie wyda. Ja myślę, że jak na 15-latkę, która ma prawo popełniać jeszcze błędy, to tutaj wykazałaś się odwagą, bo dałaś szansę na nowe życie dwóm osobą i dziecku i jego mamie. Szpital musi zachować dyskrecję, najlepiej jak porozmawiasz z lekarzem i on uprzedzi personel.

Gość chcę autko
*osobom

Gość bgcfgfgh
najlepiej oczernić i zrównać z ziemią. Ona miała 15 lat! na pewno ma wyrzuty i zastanawia się jak wygląda jej dziecko co teraz robi.... Jedyne czego nie mogę zrozumieć to to,że nie powiedziałaś mężowi, jak Cię kocha to zrozumie, chcesz całe życie go okłamywać?

Gość bgcfgfgh
ja kiedyś usunęłam ciążę, też byłam w podobnej sytuacji, młoda, chłopak okazał się nie odpowiedzialny, złodziej i dużo by wymieniać. Mój mąż o tym wie i nie wyobrażam sobie abym mogła to przed nim ukrywać

Gość jfklflf
Nie mnie cie oceniac, widac, ze martwisz sie o to,zeby prawda nie wyszla na jaw :O 15 lat i dziecko, makabra. Powinni takie kastrowac.

Gość jfklflf
Wybacz,ale 14, ktora rucha sie, na dodatek tak,ze zachodzi w ciaze to patologia.

Gość jfklflf
Wybacz,ale 14, ktora rucha sie, na dodatek tak,ze zachodzi w ciaze to patologia.

Gość jfklflf
Zycie w klamstwie, bleeeee. Widac nie tak bardzo surowi byli rodzice. Nikt nie wiedzial,ze jestes w ciazy? Chodzilas do szkoly zdaje sie wtedy.

Gość Nkigbbj
Zgadzam sie w 100% z chce autko A niektore baby powinny isc i strzelic lbem w mur kosciola,moze mozg zacznie normalnie pracowac :o

Gość jfklflf
Mam nadzieje,ze sie wyda. Ze twoj maz i dziecko dowiedza sie kiedys. Tak samo ,jak to,ktore oddalas, z czasem sie zetnie,ze nie jest podobne do tych,ktore je wychowuja albo po prostu sie wyda,bo tak zazwyczaj sie dzieje. Jego przybrani rodzice stana przed dylematem czy powiedziec mu prawde o adopcji, jak sie dowie,pewnie sie skontaktowac bedzie chcialo.

Gość jfklflf
Mowimy o tym,ze zyje w falszu, klamstwo ma krotkie nogi.

Gość jfklflf
a ty nie wyjezdzaj z kosciolem,bo akurat na ten temat sram. Ale mam sumienie i skoro nosze dziecko, rodze je, to jestem konsekwentna a nie oddaje jak stary mebel. Jest mnostwo instytucji,ktore pomagaja, ale najprosciej oddac. Moglabys zyc z tym,ze oddalas wlasne malenstwo?? Rozumiem patologiczne rodziny lub smierc rodzicow i wedrowka dziecka do rodziny zastepczej,ale takich przypadkow nie toleruje.

Gość jfklflf
a ty nie wyjezdzaj z kosciolem,bo akurat na ten temat sram. Ale mam sumienie i skoro nosze dziecko, rodze je, to jestem konsekwentna a nie oddaje jak stary mebel. Jest mnostwo instytucji,ktore pomagaja, ale najprosciej oddac. Moglabys zyc z tym,ze oddalas wlasne malenstwo?? Rozumiem patologiczne rodziny lub smierc rodzicow i wedrowka dziecka do rodziny zastepczej,ale takich przypadkow nie toleruje.

Gość fsssssssssss
jak usuniesz ciążę - to jesteś morderczynią, która przecież mogła oddać dziecko i uszczęśliwić tym bezpłodną parę jak oddasz dziecko - to jesteś perfidną wredną świnią xxxxxxxxxxxx nic facetowi nie mów, bo może też był wychowywany w takiej hipokryzji i nigdy pewnych rzeczy nie zrozumie - powiedz, że nastąpiła pomyłka i ktoś wpisał złe dane w książeczkę, wypieraj się ile wlezie - niestety takie w Polsce życie

Gość fsssssssssss
.

Gość jfklflf
Zbudowalas swoje zycie na perfidnym klamstwie, ale karma wraca i na pewno dowiedza sie wszyscy. Moze wiedzac to, twoj maz wcale nim nie bylby.

Gość jfklflf
Racja, jedz do oonca w hipokryzji, tak trzymac. Zarzucasz innym a sama do tego namawiasz. Ja pitole :O

Bardzo mnie interesuje to czy...nie myślałaś,żeby hmmm dowiedzieć się co u Twojego pierwszego dziecka,mieć kontak,pomagać finansowo albo odzyskać .... ??? Maż jak kocha to zrozumie...na poczatku byłby mu trudno to zaakceptować,ale z czasem byłby lepiej...a może nawet zyskałabyś WIĘCEJ-i szczęście naprawiłabyś stracony czas....Nie oceniam Cię,miałaś 15 lat-co mogłaś...Ja bym chyba walczyła teraz.