Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZlaKobieta

Oddalam dziecko i mam problem

Polecane posty

Gość jfklflf
* konca

Gość xsantrypa
a ja cie nie potepiam, pomyslalam jak z tego madrze wybrnac i tak mi sie przypomnialo jak kiedys ogladalam w tv. na niemieckim kanale - jest malzenstwo, ale kobieta straszna klamczucha,wszystko co mowi to klamie a nawet poddala sie wykrywaczowi klamstw i ... tez zaprzecza ! - mowi ze wiarograf KLAMIE !!!!!! - taki numer ze publika sika ze smiechu ! - no wiec tez mozesz poprostu zaprzeczyc i powiedziec - nie , pomylka nie mam dzieci- przeciez nie bedzie sie z toba klocila- chocby nawet wiedziala ...

Gość GretaBarboo
aż dziw, że ktokolwiek to łyka. Średnia ilorazu inteligencji tutaj to chyba około 30. I to tylko dzięki temu, że nieliczne osoby jak ja :) podwyższają poziom :o

Gość xsantrypa
ale uwazaj bo widzialam takie programy ze dziecko po latach odnalazlo mamusie tylko poto aby zapytac sie - dlaczego mnie oddalas obcym ludziom ... no i co bys zrobila wtedy ? - PRZYCHODZI TAKA DORASTAJACA PANNICA I MOWI CI MAMO- DLACZEGO TO ZROBILAS ??? - no i co wtedy powiesz ?

Gość htdhyftsdy
burak, też mi to przyszło do głowy. Jeśli dziecko wie, że jest adoptowane, byłoby pewnie szczęśliwe, mogac poznac swoją mamę. Na pewno myślisz o nim, na pewno chciałabyś wiedzieć, czy jest szczęśliwe, czy mu dobrze w tej rodzinie. Możecie oboje dużo zyskac, gdy się skontaktujesz... Szkoda, że zataiłaś to wszystko przed męzem, powinien wiedzieć o takich rzeczach i to PRZED ślubem. Teraz może się poczuć okłamany, bedzie się zastanawiał ile jeszcze masz takich niespodzianek w zanadrzu....

Gość fsssssssssss
stwierdzam, ze w Polsce jednak lepiej po cichu usunąć - masz święty spokój i wszędzie uchodzisz za porządną dziewczynę

Gość sensualll seductionnn
DZIECIORÓB ZASRANY!! JEDNO ODDAŁAS TO I DRUGIE ODDASZ!!

Gość zlakobieta
rozumiem wasze oburzenie i moze miec do mnie zal ze zostawilam dziecko ale chcialam skonczyc szkole,rodzice by nie pomogli a ojciec dziecka mnie zostawil. Nie macie pojecia ile mnie to wszystko kosztowalo aby urodzic i je zostawic. Teraz czuje sie dorosla i jestem gotowa na dziecko i maz nie moze sie o tym dowiedziec,nie zrozumialby tego wszystkiego i staram sie to utrzymac w tajemnicy bo wiem co moj maz jest mi w stanie wybaczyc a co nie.

Gość fsssssssssss
.

Gość fsssssssssss
daj sobie spokój autorko - po co się tłumaczysz? masochistka jesteś?

Gość xcnerui
Weź się nie tłumacz tej bandzie przygłupów

Gość xsantrypa
pewnie ze ktos lyka- ja przykladowo lykam, moglo sie zdazyc tak w realu - a jeszcze chcialam dopisac ze te poszukiwania odbywaly sie nie tylko w jednym kraju- niektore dzieci byly adoptowane z calkiem dalekich landow a nawet ciemnoskorych - i taka dziewczyna poprosila o pomoc w odnalezieniu swojej matki - a niekiedy trafiano na krewnych i znajomych tez aby ich zapytac o pomoc w odnalezieniu matki, w takim wypadku moze dowiedziec sie o sprawie calkiem spora grupka ludzi !

Gość zlakobieta
dziekuje ze staracie mi sie pomoc. Jak bede rodzic powiem ekarzowi o co chodzi i powinno byc ok.

up

SAME JESTESCIE PRZYGLUPAMI!! chcialas szkole itp JESTES ZASRANA EGOISTKA!! TWOJE DZIECKO NASTEPNE TEZ NIE MOZE SIE CZUC PRZY TOBIE BEZPIECZNE!! BO MOZE ZNOWU BEDZIESZ COS CHCIALA I WTEDY TRZEBA ODDAC ZNOWU NIE PIERDOL GLUPOT!! TY MASZ JUZ TO W GENACH I TYLE!! W CHWILI JAKIEGO KOLWIEK ZAGROZENIA SPRZEDASZ WSZYSTKICH WLACZNIE Z DZIECKIEM I RODZICAMI!! JESTES PRUSAKIM I TYLE

Gość babsje
ja cie nie oceniam, zrobilas co uwazalas za najlepsze wyjscie, ale moze lepiej przyznac sie mezowi? lepiej zeby dowiedzial sie od ciebie niz od obcych, albo jak ktos wczesniej pisal - twoje dziecko cie znajdzie i ci wtedy? pomysl jak on sie wtedy poczuje kiedys to wyjdzie na jaw wiec zrob tak by go nie ranic bo z tego co piszesz martwisz sie o siebie a nie o to co czuje twoj maz, on ma prawo wiedziec i dowiedziec sie tego wlasnie od ciebie

Gość xsantrypa
albo bylo tez tak ze dziewczyna poszukiwala ojca, ktory odbywal sluzbe wojskowa w innym zupelnie kraju, i w tym czasie nadazyla mu sie okazja no i ... -przytrafilo sie dziecko, wojsko sie konczy- facet wraca i nie wie nic o tym ze bedzie ojcem -mija czas on sie zeni i ma kilka dzieci az tu nagle ... przychodzi dorosla panna i mowi do niego - tata - noooo i co - samo zycie !

UWAŻAM ZE TAKICH POWINNI STERYLIZOWAĆ!!

Gość fsssssssssss
.

Gość xsantrypa
wyobraz sobie pelna rodzinka - on ona i ich dzieci - a tu stoi wyrosnieta pannica i opowiada jakto on kiedys "szalal" za mlodu i zostawil mamusie z dzidziusiem na pastwe losu...

Gość xsantrypa
do autorki noo a dlaczego mialby cie zostawic ? - bo wiesz ja widzialam ze w wiekszosci przypadkow bylo tak ze ta nowa juz rodzina wiedziala o tym- no ze byl krotki romans i dziecko sie trafilo, ale niestety razem zycie bylo niemozliwe wiec bylo jak bylo i nawet przyjeli ja jak nowego czlonka rodziny- wiec takie rozwiazanie tez jest mozliwe, a czy u ciebie moglo by byc mozliwe ?

Gość . . . . . . . . . . .
Nie rozumiem jak 15-tolatka sama niby mialaby wychowac dziecko - tyle mialas lat kiedy urodzilas, prawda? Skoro zdecydowalas sie urodzic i oddac do adopcji, to chyba lepsze niz aborcja wiec nie rozumiem dlaczego az tak wszyscy na ciebie najezdzaja. Ale Polska to nadal kraj zasciankowy, zamiast sie zastanowic tylko miela jezorami - aborcja blee, adopcja blee, samotna mloda matka tez blee. Szkoda slow normalnie. A co do pytania, powiedz poloznej ze jest to Twoja druga ciaza, ale nie zyczysz sobie zeby te informacje byly podane mezowi. Tak samo jak lekarza, obowiazuje ja dyskrecja.

Gość xsantrypa
dopiero teraz doczytalam ze wyjechalas za granice, pomyslalam wiec ze mezus to nie polak pewnie i mysle ze chetnie stawialas sie w innym swietle niz tym w jakim bylas i zylas, to czeste jest zreszta - tak wszyscy - prawie- robia gdy nadazy sie okazja do oszukania i wybielenia swojej przeszlosci - wiec nie dziwi mnie to akurat,ale pomysl gdyby tak - wszystko mozliwe- ze gdyby corka cie odnalazla daleko- daleko a jednak - i co bys POWIEDZIALA ? wygonila bys ja z domu na pastwe losu ?- czy przyjela pod dach POMIMO ZACHWYTU MALZONKA !!!

Gość xsantrypa
dopiero teraz doczytalam ze wyjechalas za granice, pomyslalam wiec ze mezus to nie polak pewnie i mysle ze chetnie stawialas sie w innym swietle niz tym w jakim bylas i zylas, to czeste jest zreszta - tak wszyscy - prawie- robia gdy nadazy sie okazja do oszukania i wybielenia swojej przeszlosci - wiec nie dziwi mnie to akurat,ale pomysl gdyby tak - wszystko mozliwe- ze gdyby corka cie odnalazla daleko- daleko a jednak - i co bys POWIEDZIALA ? wygonila bys ja z domu na pastwe losu ?- czy przyjela pod dach POMIMO ZACHWYTU MALZONKA !!!

Gość xsantrypa
BRAK ODPOWIEDZI TO TEZ ODPOWIEDZ !