Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhgjghjhkjk

Dziewczyny z czym u was w domu podaje się sałatę?

Polecane posty

Gość Smok w kropki
aśka nie znasz się :) śmietana, cukier, ocet - bossssssssssskie wspomnienie z dzieciństwa niedzielnych obiadów :) I do tego ziemniaczki które się taplało w tej śmietance hehe

Gość mama dziewczynki
Ja sałatę polewam śmietana z odrobina cukru ,pieprzu i soku z cytryny.

Czarna Izabella - owszem, mizerię też u nas w domu niektórzy jedzą ze śmietaną. Pomidorówka na słodko...tzn. co masz na myśli? No przecież nie na kwaśno hm... nie dodaję cytryny albo octu, tylko jeśli pomidory nie są dostatecznie słodkie to dorzucam szczyptę cukru do zupy, tak samo jak do sosu pomidorowego :)

sałatę umyć i porwać listki na kawałki, do tego szczypiorek i rzodkiewka drobno pokrojona, sól, pieprz, śmietana i kapka octu.

Gość ,,,,,,mm
...

u mnie w domu było ze smietaną, sola i pieprzem ale ja robie właśnie z jogurtem, solą pieprzem, cukrem i octem lub sokiem z cytRyny, pychA

Gość po co ???????????/
ambaje83 - po co ty masz wypisane te aniołki ? ?

Gość Hgvk. K k
Jogurt, majonez, zabek czosnku zioła. Albo jogurt, śmietaną, ocet sól pieprz.

Gość gulec lorkiestra
ta smietana do salaty to taki typowo polski wytwor. A swoja droga to biednie wiekszosc z was je te salaty. Mamy wlochow w rodzinie to sie nauczylam jak przygotowywac pyszne salaty. I jemy prawie za kazdym razem inna,nigdy nie kupujemy jednego gatunku

Gość gulec lorkiestra
ta smietana do salaty to taki typowo polski wytwor. A swoja droga to biednie wiekszosc z was je te salaty. Mamy wlochow w rodzinie to sie nauczylam jak przygotowywac pyszne salaty. I jemy prawie za kazdym razem inna,nigdy nie kupujemy jednego gatunku

a widzialam kiedys taki przepis na mizerię przedwojenny, zasmażana mizeria :) nie wiem jak smakuje ale podobno pycha choć wyglądało tak sobie ;D co do octu zwykłego to nie znoszę, no i nie wyobrażam sobie go mieszać ze śmietaną fuj :D