Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja, Ty, Wy, Oni ... Wielkie G!

Odchudzanie

Polecane posty

Cześć ! Od dzisiaj postanowiłam wziąć się za siebie ! Mam 19 lat 163 wzrostu waże "AŻ" ... 86 kg :| Może napisze co robie a wy mi jeszcze pomożecie . Ok ? :) Chodzi o dodanie swoich przezyc z oschudzaniem np :) Wiec rano jak tylko wstaje ide na rower , jazda zajmuje mi 1 h . Później jem śniadanie ( 2 małe kromki chleba pełnoziarnistego z pomidorkiem ) Po śniadaniu robie 100 brzuszków ... Obiad : No Obiad jest różny raz zupa raz ziemniaczki Po obiedzie znow 100 brzuszków ... O godz 16 znow wsiadam na rower i jeźdze 1 h Kolacja : tak samo jak sniadanie ( nieraz 1 kromka ) Licze na jakąś waszą pomoc ! Co mozna jeszcze zrobic , aby schudnąc Aaa ... Nie dodalam ze na poczatek chce spasć z wagi tak do 75 kg . Pozdrawiam !

Gość Dietka01
Ja właśnie zaczęłam dietę kapuścianą - nie najgorsza, zobaczymy jakie efekty :) Biegam co jakiś czas, robię brzuszki. Jestem leniwa, więc tylko tyle jak narazie. Może spróbuj jakąś dietę? Nie mówię o głodówce, bo efekt jo-jo gwarantowany! Pozdrawiam. :)

No ja tez naleze do leniwych ;D Ale jak czegos sie uczepie to nie odpuszcze i tak będzie teraz ! Moze tez spróbuje tą dietke kapuścianą ;D Fajnie brzmi ;p Lubie kapuste xD Hehe :)

Gość papapapapa
zrezygnuj z chleba i ziemniaków. śniadanie np jogurt naturalnyz otrebami, obiad filet z kurczaka z warzywa kolacja jakaś lekka (ja w ogole kolacji nie jadam). pij czerwona herbate. powodzenia

Ale to nie jest białe pieczywo tylko pełnoziarniste ... Ponoć zdrowsze .

Gość papapapapa
No właśnie..ponoć zdrowsze ;) zrobisz jak uważasz.

Kurde ... Najlepiej nic nie jesc i bd dobrze ... :D

po pierwsze zjedz sniadanie zanim wejdziesz na rower po drugie jesz za mało ilościowo, za mało urozmaicone jedz WARZYWA!!! jedz 5 posiłków dziennie

Gość zrzuc brzuch
Zapraszam na mojego bloga o diecie i ćwiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ znajdziecie tam porady, przepisy potraw, ciekawostki. Obowiązkowa pozycja dla każdego komu aktywność fizyczna nie jest obca lub dla ludzi którzy chcą zrzucić zbędne kilogramy.

Gość aaaankkka
Bez sensu, pojęcia nie masz co robisz (brzuszki co najwyżej rozwalą ci kręgosłup, odchudzić niczego nie odchudzą, dieta jest kompletnie niezdrowa) i zwyczajnie sobie zaszkodzisz. Poczytaj choć podstawy: http://www.sfd.pl/Odchudzanie_%C5%81opatologicznie,_czyli_odpowiedzi_na_najcz%C4%99%C5%9Bciej__zadawane_przez_kobiety-t585708.html

Gość Olcia Dubicka
Chleb nawet ten pełnoziarnisty to najgorszy posiłek jaki może być. Ziemniaki to już w ogóle zabronione na diecie. Poza tym ćwiczenia przed jedzeniem a nie po jedzeniu. Kolejna sprawa to taka że musisz zadbać o białko, jajka, pierś z kurczaka, twaróg, serek wiejski, ryby. Białko musi być w każdym posiłku. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)