Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Malinka933

PRoblem z chłopakiem

Polecane posty

WITAM Chciałabym podzielić się z wami moim problem z chłopakiem wiem że wiele razy sie to już pojawia ale chce wam troche opowiedzieć i posłuchać waszych rad. Jestem z chłopakiem od 3 lat bywało już różnie wiele razy złapałam mojego chlopaka ze pisal do innych dziewczyn w internecie ze do nich bajerował mówił jakie to one są i w ogóle a mnie wtedy tak serce bolało płakałam grozilam mu ze zerwce z nim a on obiecał że już nie bedzie.. Do tej pory narazie spokoj mam teraz haslo do jego roznych stron typu facebook itp. Ale ma problem z narkotykami lubi jarać a ja jestem tego przeciwniczką prosiłam go zeby przestał a on że juz pali mnie a to wiem ze nie prawda nie raz widzialam jak przyjezdzam do niego ze jest zjarany jak idziemy na dyskoteke to on zawsze cos musi wciągnąć a ja nie musze wystarczy ze wypije piwko. Jestem dla niego dobra dbam o niego pisze do niego itp on czasem tez mieszkamy od siebie ok 37km ale spotykamy sie 3 dni w tyg czasem jak mam wolne to siedze u niego bo mieszzka jeszcze z rodzicami ja mam 20 lat a on 23 chcemy sie wyprowadzic niedlugo ale nie wiem czy bede mogla na niego liczyc boje sie ze bedzie tylko cpał albo jarał. Przy mnie jest spokojny a przy kolegach mu odwala popisuje sie czasem cos mnie pocisnie itp a mnie tylko to boli. Jak nie jestem u niego to siedze w domu i tylko o nim mysle czy mnie nie zdradza i co robi a on az tak o mnie nie jest zazdrosny co mam robic on mnie tak czasem klamie oszukuje nie mam juz do niego zaufania tyle razy co on mnie oszukał to szkoda gadac co dalej mam robic pomoc mu z tymi narkotykami bo chcemy sie wyprowadzic odizolowac sie od wszystkich czy cos to da narkotyki sa wszedzie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować