Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto taka chce

Jaki facet moze jeszcze zechciec 26 letnia dziewice, ktora nigdy w zwiazku nie

Polecane posty

Gość kto taka chce

byla?

Gość Martin__
Choćby ja, gdybym był dwa lata starszy, obecnie sam.

Gość nie słuchajcie studenciaka
a ten facet zna jej życiorys, że to wie? trochę nie rozumiem o co chodzi, że niby faceci lubią myśleć, że wkładają tam, gdzie ktoś już wkładał? kryptopedalstwo?:O poza tym, taką bez związku łatwiej manipulować, więc myślę, że będzie z Ciebie radocha dla faceta. nie przejmuj się.

Gość Aryanna
ja jestem ładna i też dziewica

Gość kto taka chce
nie słuchajcie studenciaka - to mnie nie pocieszylas/les, ale dla jakiego faceta moge byc ta radocha ? mam przecietna urode, gdybym byla pieknoscia faceci by mnie szturmowali na ulicy, a tak nie jest ani nie bylo nigdy, wiec za ladna sie nie uwazam, lecz za najgorsze brzydactwo tez, bo staram sie zawsze wygladac elegancko, kobieco, szczuplo i ladnie.

Gość Aryanna
są kremuś, tylko że i tak ich nie rozpoznasz.

Gość niski koles
mogę cie rozdziewiczyc :) żartuję, mam 13 lat. ale i tak chcialbym :)

Gość poigaj[
nie słuchajcie studenciaka - masz troche racji

Gość nie słuchajcie studenciaka
jak piszesz tylko o swoich wadach to czego oczekujesz? Twoim zdaniem brzydcy ludzie nie są w związku? znam pełno brzydali w związkach, ale oni, w przeciwieństwie do kafeteriuszy, nie ględzolą o tym i mają poważne zajęcia, by sie tym przejmować:O nie wysyłają negatywnej energii więc przyciągają partnera, to chyba nieskomplikowane, nie?:O a radochę będzie miał, bo będzie łatwiej Cię prowadzić po sznureczku, taka, co ma za sobą parę związków, jest bardziej wycwaniona i tylko o to mi chodziło:) pozdrowionka, malkontentko;)

Gość ładna i dziewica - takie
połączenie nie istnieje.

Gość agu 2192
witam :) z góry przepraszam że się wtrącam w ątek bez powiązania z tematem, ale mam nadzieje że choć część to przeczyta wejdzie w link obejrzy i jeśli się spodoba zagłosuje. wraz z moim facetem zrobiliśmy klip, który dostał się do finału konkursu orange i jak zwykle w takich konkursach liczą sie głosy internautów. Trzej zwycięzcy pojadą na Plenery Film Spring Open i pod okiem specjalistów, przy użyciu profesjonalnego sprzętu zrealizują klip dla zespołu Lilly Hates Roses który ma szansę stać się oficjalnym teledyskiem. Głosować można bez rejestracji, film nr 2 to nasza propozycja http://www.orange.pl/nakrec-film-z-Orange.phtml Będe bardzo wdzięczna za Waszą pomoc :)

Gość Heniu
"nie wysyłają negatywnej energii" - 100% racji. Znam parę osób może niezbyt ładnych czy bogatych ale uwielbiam spędzać z nimi czas. Kobietę też bym chciał w końcu taką mieć a nie żmiję co tylko jad sączy. Bardzo mało dziewczyn jest aż tak szkaradnych - to ich mentalność jest podstawowym problemem. Nie da się z nimi 15 minut wytrzymać w jednym pomieszczeniu a potem zwalają wszystko na wygląd.

Gość człowiek_z_gustem
dawaj fote jak będziesz ładna to ci dam tysiaka !

Gość szczyt dna
każda ładna jest gwałcona, czy też w takim zacofanym kraju jest jescze miejsce na Wybór Kobiety Co Do Nie Wpuszczania Penisa Między Uda?

Gość szczyt dna
*Niewpuszczania :classic_cool:

Ja bym chciał 26-letnią dziewicę. Dla wielu facetów to co traktujecie jako swoją wadę, wcale nią nie jest.

Gość 777555
Ja szukam dziewicy ale Ciebie bym olał bo masz wyprany mozg i myslisz ze dziewictwo to cos zlego a nie dar jaki mozesz oferowac facetowi. Co mi po dziewictwie samym w sobie. ja chce dziewicy i czuc ze ona mi sie oddaje swiadomi i to jest dar z jej strony a nie przypadek czy tez wada:/

nie rozumiem za bardzo sytuacji 26 letnia ladna dziewica....to jakis oksymoron :) teraz czesciej sie spotyka ze kobety w tym wieku maja spoooory przebieg....

Gość kobieto i tak masz łatwo w
życiu bo na dziewicę są chętni a na prawiczka nie. Każda chce ruchacza z super dużym przebiegiem.

Gość taki jeden facet 28
wiekowe dziewice w Polskim katolickim kraju to normalna sprawa. Szczególnie to "starsze " pokolenie czyli urodzeni przed 1990r. W takich rodzinach seks to temat tabu ,a gdy do tego dziewczyna jest z tych spokojniejszych i bardziej strachliwych to "czeka" ...czeka bo jej powiedzieli " przyjdzie czas ,a teraz się ucz itp" ...

Gość znalazł sie mądrala
każdy sam decyduje kiedy chce stracić cnotę i ch.j komu do tego. trzeba być idiotą, żeby robić z tego sprawę. ja sto razy wolałbym, dziewicę, niż taką prutą przez jakichś tępych łosi. cnotkę można wprowadzić w świat seksu i zrobić z niej świetną kochankę.

Gość gethyhy
e tam dziewczyna zna swoja wartosc lepiej byc 26 letnia dziewica niz 12 latka w ciazy

Gość gethyhy
no a teraz dzieki internetowi i temu ogolnemu pierd.... zasady odeszłe w zapomnienie i wyznacznikiem piekna jest przebieg w postaci dawania d... im wiecej to niby lepiej? Teraz tylko sex sie liczy a nauka, bycie kims to dno.D*** wyznacza trendy

Gość kto taka chce
Hmm, zalozylam ten temat NIE dlatego, ze mam jakis wiekszy czy mniejszy problem z dziewictwem (bo takie stawiacie komentarze) i nie uwazam tego za cos zlego. Temat powstal, bo chcialabym wiedziec jak normalni, przecietni mezczyzni odbieraja takie kobiety jak ja - a kazde miejsce jest do tego dobre, by zapytac. Rozmawialam z kilkoma facetami, ktorzy mieli juz jakies zwiazki z kobietami czy relacje i jednoznacznie stwierdzili, ze taka kobieta dla doroslego, dojrzalego faceta to kula u nogi. Facet nie oczekuje, ze bedzie ja uczyl, przekonywal, przelamywal w niej opory, leki i zabiegal o zaufanie, oddanie miesiacami czy latami, bo dorosly facet szuka raczej kobiety dojrzalej w zwiazku, w seksie, w relacjach damsko-meskich, czego nie jest w stanie dac dziewica, ktora nie otarla sie o faceta nawet w chodzeniu. Nie bede tez skupiac sie tutaj na zdaniu prawiczkow, bo rzeczywistosc wyglada inaczej. Jesli sa tu mezczyzni, ktorzy maja troche zycia za soba i doswiadczenia z kobietami i wlasne zdanie - prosze. Pisaliscie jeszcze o wygladzie - gdzie sytuacji wyglada tak, ze jesli dziewica jest brzydka to usprawiedliwiona, ze nikt ja nie chcial, a jesli ladna to ma cos z glowa - wzbrania sie, nie ma popedu, jest oziebla i raczej kochanki sie z niej nie zrobi, co tez potwierdzili panowie, z ktorymi rozmawialam i normalny facet trzyma sie od takiej z dala .... Jesli macie cos do dodania to zapraszam.

Gość jeżeli chodzi o mnie:
też jestem ciekawa jak normalni faceci to odbierają...ja jestem trochę młodsza ale w tej samej sytuacji :)