Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

jak rozpoznac oryginalna torebke od podrobki?

Polecane posty

kupilam sobie torebke Carolina Herrera i zastanawiam sie jak mam sprawdzic czy to podroba ( pewnie na 100% jest :P )

no ludzie, o pierdzeniu to kazdy potrafi ale odp na moje pytanie to juz nie! ;( eeeeeeeee kurde :(

Gość Gtghghjh
I tak cie nie stac

Gość zapytaj tej laski
boze jak zobaczylam to zdjecie to te rajtki wygladaja jakbys miala jakis mega cellulit na nogach :O

zapodaj.net/8ca67e8fd8a48.jpg.html zapodaj.net/ccbb98ae1e4a5.jpg.html zapodaj.net/04ed6863f7616.jpg.html

Gość zapytaj tej laski
up

w linkach brakuje "h.t.t.p://" jakby ktos nie wiedzial, bo mi pisze caly czas ze spamuje.. wiec nie moge wkleic ich poprawnie

Gość zapytaj tej laski
kurna wiesz co? jak dla mnie to na bank podroba, niestaranne wykonanie o tym swiadczy chocby

no to moja to jednak podrobka bo ma przekszywione logo w srodku, ale skora smierdzi wiec chyba nie jest taka zla

Gość zapytaj tej laski
CH to marka z wyzszej polki, i to akurat dotyczy kazdego tego typu producenta - dbalosc o szczegoly. i jesli tego nie ma, jakies wystajace niteczki, nierowne szycia etc. to generalnie jest podrobka na pewno

Gość zapytaj tej laski
siara łazić z podrobka jak dla mnie. no ale wez wygoogluj model. srodka nie widac, zobacz czy ta replika jest dosc sensowna, jak nie to bym oddala. w ogole siara nosic podroby. jak nie stac to lepiej kupic cos taniego a nie udawac ze ma sie hajs.

Gość Gtghghjh
:P

Gość zapytaj tej laski
up

Gość zapytaj tej laski
mi by wstyd bylo nosic chamska podrobke

kupilam ja na czarnym rynku u cygana za 30 euro, nawet nie wiedzialam ze CH to jakas firma ( nie interesuje mnie to ) ale poczytalam w necie, poszperalam no i znalazlam Zastanawiam sie tylko skad oni wzieli to logo, bo podrobki kojarza mi sie wlasnie ze zle wpisanym logiem, np zmiana jednej literki, metka tez jest z oryginalnej torebki, pisze ze byla wyprodukowana w Hiszpani, skora smierdzi, zobaczymy jak dlugo pozyje ;) Wiocha czy nie, mi to tam wisi - model mi sie spodobal, a to czy ktos mnie za to obgada to juz mnie nie interesuje

Gość gtrhgtrhytr
podaj cene to ci powiem

Gość gtrhgtrhytr
jak u cygana to sorry ale to podróba, skąd cygan ma miec oryginalne torebki, to to samo co murzyni na plazy we włoszech

Gość zapytaj tej laski
podnosze bo sie kafe zacina

a co ci zależy? ja nie znoszę torebek czy czegokolwiek na czym widoczna jest marka, i w dupie mam czy to oryginał czy podróbka. a np takie torebki Louis Vuitton (ta taka kraciasta np, taka popularna) są zwyczajnie brzydkie. Kupowanie czegokolwiek dla szpanu jest zwyczajnie żałosne

Gość zapytaj tej laski
"Zastanawiam sie tylko skad oni wzieli to logo, bo podrobki kojarza mi sie wlasnie ze zle wpisanym logiem, np zmiana jednej literki, metka tez jest z oryginalnej torebki, pisze ze byla wyprodukowana w Hiszpani" ej myslalam ze sobie z ciebie zarty robia tylko ale ty naprawde jestes bezdennie glupia :O:O:O:O

Podroba. Widac po szyciu na 2 zdjeciu, akurat na logo uwagi nie zwracalam wiec moze i przekrzywione, ale szycie koszmarne i rzuca sie w oczy