Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

jak rozpoznac oryginalna torebke od podrobki?

Polecane posty

Gość christmad pudding
naprawdę sadzisz ze cygan handlowalby oryginalami?

hmm no on czasem ma oryginaly, np laptopy..wybierasz sobie w sklepie laptop za 600euro, mowisz mu jaki, a on juz po 2 godzinach stoi i sprzedaje ci go za 200 euro np buty z nike przewaznie ma oryginalne bo porownywalismy w sklepie No ale trzeba trafic, a ja bardzo rzadko go widuje

Gość zapytaj tej laski
podbijam po raz kolejny

Nie, logo nie musi miec w ogole wad. Niektore torebki maja idealne logo, ale za to po szyciu poznaje sie ze podroba. To jest bardzo wazne, bo jak szycie jest niestaranne w srodku to nie jest to oryginal.

Gość zapytaj tej laski
bo znowu nie widac postow, co za dziadoskie forume :O

buty nikie sa proste do podrobienia, to tez wiec pewnie podrobki ma. Watpie by mial oryginalne wszystkie towary, laptopy jestesm w stanie uwierzyc, ale torebki czy buty to juz nie.

but tez sie poznaje po szyciu:P jak nie dostrzeglas tego w torebce to i pewnie w bucie nie patrzylas na nitki:P

oj tam glupia, nie znam sie na markach to co chcesz Czlowiek uczy sie na bledach

Gość jjhjkhjkh
omg, dopiero teraz zobacyzlam te fotki, ja bym się wstydziła chodzić z takim szmelcem, powaznie. widać ze tania i tandetna, nawet logo jest jakies przekrzywione

Gość ewelina ewa to stalkerka
sciera :O

na buty sprzedawca zwracal uwage jak zapytalismy :P ja sie nie znam, to fakt :)

Gość ghbnj
ihjikj

Gość zapytaj tej laski
musisz byc ekstremalnie glupia by pisac takie dyrdymaly :O koncze dyskusje z toba bo az tak nisko nie potrafie sie schylic :O🖐️

Gość ergetg
hgtr uykyru

Lady Love nie przejmuj sie nie musisz przeciez byc ekspertem od rozpoznawania znanych marek:D ale lepiej zainwestowac w tansze prawdziwe buty czy torebke niz w podrobe. Nie dlatego, ze to wstyd tylko chodzi o trwalosc, podrobki sa robione z gorszych materialow, czasem lepiej kupic torebke ze skory no name niz podrobe. I mam na mysli jakosc.

bo to bylo tak, spotkalam go i sie zaczelo, mam fajne torebki, mam fajne okulary, mam fajne bluzki itp, no to mowie zeby mi pokazal torebki, mial tam podrobki prady, mial LV akurat te marki znalam, no i wpadla mi w oko ta czarna, nie pomyslalam nawet ze to jakas znana marka, tymbardziej ze tamte mial drozsze a ta tansza jeszcze do tego dorzucil mi okulary to juz w ogole bylam w niebowzieta :D nastepnym razem pomysle 2 razy zanim cos wezme :) tak czy siak jestem zadowolona, jak sie zepsuje, to kupie sobie nowa tymrazem w sklepie :) o o dzieki ze mnie tak slabo oceniacie, czlowiek nie musi sie znac na wszystkim ;)

:D a no :P bo tak jak pisalam myslalam ze podrobki maja przekrecone logo czy cos w tym stylu ;)

Gość hvgghjvb
hgbjhb

no i tez pomyslalam sobie ze cygan to przeciez ten co kradnie, wiec moze miec oryginaly :P

kazdy normalny ludz choc raz kupil podrobe czegos:P Ja kiedys beda w stanach skusilam sie na okulary przeciwsloneczne Diora od handlarza z ulicy:D Wiedzialam, ze to podroba, ale efektowna a poza tym szkoda mi go bylo:D

cygan oryginalow nie kradnie, wlasnie dlatego, ze kradnie dostepu do oryginalow nie ma:P

hehehe pewnie masz racje :D Boze, czasem naprawde jestem glupia :d ha:D z drugiej strony bede wiedziec na przyszlosc czego nie kupywac

Gość niestety od
razu widać, że to podróbka słabej jakości :( . Nie przejmuj się nie Ty pierwsza i ostatnia dałaś się nabrać

Gość jbjb
kjlnm

Gość bgbgbbt
na dokładke dorzucił jej jeszcze okulary a ta mysli ze torebka oryginal, no masakra trzymajcie mnie

Gość bgbgbbt
poza tym balabym sie nosic jakies chinskie okulary, pewnie z jakichs substancji rakotworczych, okulary powinny miec oznakowanie CE, choc cygan moze doklejal naklejke po szybkosci, jak widzial ze sie zblizalas.