Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madammusia

Seks dzień po okresie z zabezbiepczeniem. CIĄŻA?

Polecane posty

Gość madammusia

Witajcie, ostatnio kochałam się pierwszy raz z chłopakiem. Byłam dzień po okresie. Okres mam regularny trwa zazwyczaj 5 dni. Oczywiście się zabezpieczyliśmy, a partner nie dokończył we mnie. Po 3/4 dniach miałam lekkie krwawienie, mimo to boję się ciąży. Czy jest możliwość że jestem? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość joooooooonatan
Nie ma obaw nie jesteś w ciąży jeżeli kochałaś się w takich okolicznościach jak opisałaś.

Gość fanka Manchesteru United
Jak dla mnie, to praktycznie niemożliwe...

Gość madammusia
Ufff dzięki za odpowiedź :*

Gość turkusowyszafir
Ty w ciąży nie jesteś... :) za to ja 7 maja uprawialam petting z chlopakiem, jestem dziewica a podczas pettingu chlopak ocieral sie o moje narządy płciowe penisem, który był suchy jak twierdzi on... Miałam wtedy 22dzień cyklu ale że mam nieregularne miesiączki nie wiem kiedy nastąpiła owulacja. Od paru dni miałam schizy że jestem w ciąży itp. Dzisiaj zauważyłam że złapałam chyba infekcje pochwy... Dziwnie się czuję 'tam' i mam okropny grudkowany śluz, w ogóle się nie ciągnie ale nie pachnie... Zastosowałam maść na takie rzeczy i czekam mam nadzieję na poprawę. Do tego pobolewa mnie lewy jajnik. Jak myślisz, na ciąże nie ma szans? przez petting? plus dziś mam 29 dzień cyklu i jeszcze pojawienie się tej infekcji... Może to wpłynąć jakoś na okres? plus pobolewaja mnie piersi jak zwykle przed okresem, ale i tak schizuje..

Gość madammusia
Przez petting? no co ty :P Do tej pory też tak miałam po tym, że brzuch mnie bolał i wgl mimo moich schiz i głupich zamartwień nie c: Więc się nie martw c: Do obliczania dni płodowych polecam http://www.kalbi.pl/kalendarz-dni-plodnych :)