Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkapierzynkaaa

jest tu jakas fryzjerka, ktos kto sie zna? zejscie z czarnego pasemkami help

Polecane posty

witam, od 10 lat bylam czarna, postanowilam to zmienic, no i fryzjerka zaproponowala zejscie pasemkami, mam juz dosc dlugie wlosy-po tym farbowaniu, zostalo mi troszke cienkich czarnych pasemek, no a kolor taki brazij jakis, po 2 wizycie zafarbowala mi tylko na piaskowy blond, wlosy wyszly jakies wg mnie za ciemne, taki sredni braz-fryzjerka powiedziala, ze za miesiac rozjasnimy rozjasniaczem te pasemka i damy na to farbe, wtedy beda na pewno juz duzo jasniejsze.. mam pytanko-czy moge juz jakos samemu je rozjasnic? moze jakas specjalistyczna farba z rozjasniaczem? nie wiem czy oplaca mi sie co miesiac placic 200 zł, a efekty sa marne ;/

Gość ahhte wlosy
lepiej zaplacic fryzjerce niz stracic wlosy. Po rozjasnianiu wlosy strasznie się łamią i krószą, a mówisz że masz długie wiec jak zrobisz byle jak to mozesz stracic nawet 1/4 długosci. Tanszym rozwiązaniem jest robienie tego co w salonie, ale u kolznajomej fryzjerk w domu.

bede bardzo wdziecznaa za pomoc

hm chcialabym rzucic teraz na to jakas farbe.. no coz to zaplace, ale sie zrujnuje cholera ;/

Gość Joanna_987
Polecam zadać pytanie na http://forum.uradka.eu tam odpowiadają fryzjerzy a że temat jest świeży szybko uzyskasz odpowiedź a co najważniejsze przez wykwalifikowanego fachowca.

Gość gość
kup farbę i działaj ! nie daj sie okradac fryzjerom nie pojęty jest dla mnie fakt jak tepym trzeba byc aby twierdzić ze tylko fryzjer potrafi zejśc z czarnego do blondu