Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intymne pytanie ale na poważni

intymne pytanie ale na poważnie

Polecane posty

Staramy sie z mężem o dziecko. Z tej racji po stosunku staram się nie wstawać z łóżka do rana. Przy porannej toalecie zapach miejsc intymnych jest fatalny. Czy to normalne? Macie może podobnie?

Gość nogę w szprychę
myj się, to nic nie daje poza...możliwością złapania drożdżycy czy innego badziewia

Gość do mamusiek
nie wiem bo po seksie zawsze jednak podmywam krocze

Mam nadzieję że dzięki temu więcej plemników zostaje w wewnątrz.

Gość wystarczy ze polezysz z 10 min
z nogami do góry- potem biegusiem do toalety

Gość u mnie zadziałało właśnie ...
Właśnie, że dobrze robi.. u nas też wiele lat prób i starań.. fakt, że nasienie nie było najlepsze... mało plemników i kiepska jakość.. zawsze po (np. po 30 minutach trzymania tyłka w górze) szłam do wc bo i tam musiałam się wysikać ( , no i umyć przy okazji... jak zaszłam w ciążę (poroniłam) to właśnie nie poszłam się umyć.. tylko zasnęłam... i potem jak próbowałam to też kolejny raz, który mi się udało, to nie poszłam do łazienki... (już się pilnowałam i mało piłam, żeby nie biegać do wc) dopiero jakoś w nocy albo rano, nie pamiętam teraz.. ale widocznie u nas tak musiało być, że nie mogłam wstawać przez kilka godzin.. a zapach..no wiadomo... ;) taki sobie... jak Ci rano przeszkadza to niech minie od współżycia np. 4-5h ..budzik sobie nastaw i wówczas idź się umyj..

Gość juz sie nie srajcie
To nie kwas zeby się tego migiem pozbywac....Ja tam wole się przytulic do męża...Po wyczerpujacym seksie i porzadnyn orgazmie nie chce się wstawac

Gość yyrttteyyy656
haha no teraz mnie dobilas, wejscie do macicy jest otwarte tylko w dni plodne, jak juzwpadnie to nie wypadnie, sperma musi dotrzec do przewodu jajowego, tam jeden plemnik zaplodni jajeczko. Jakie tu przyglupy rodza dzieci, czego wy je bedziecie uczyc? ze od pierwszego razu sie nie zachodzi

Gość u mnie zadziało..
no dobrze.. jak wpadnie, to nie wypadnie,.. ale przy małej ilości plemników, w dodatku mało ruchliwych lepiej, jak więcej ten spermy zostanie w środku i wejdzie tam, gdzie powinna, niż wyleci na zewnątrz..

Gość ttttttttttttttttttttttt
xd

Gość też tak robiłam i rzeczywiście
"zapach" jest fatalny ...

Gość moim zdaniem umrze zanim
zapach męskiego nasienia jest zalezny od diety.jesli twoj partner fatalnie sie odzywia to masz skutki

Gość yyyyyw656
to jest doslownie moment, a jak zlapie jakies badziewie to jak szybko sie w macicy usadowi tak szybko wyleci. Niech sobie partner badania zrobi, najwyzej skoncentruja. zywe plemniki i wpuszca do komorki jajowej i tak polowa ciaz splywa z okresem, wiec jesli plemniki sa wymarle, masz jakies 20% szansu na ciaze. Mowie to ja, mam 20 lat i nigdy nie chce miec dzieci, i nie wiem jak niektorym nie jest wstyd ze chca zajsc a tak malo wiedza. No w sumie moze lubicie 'starania' ale to moze w tych przypadkach trwac latami