Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila.O.O

trudności ze stratą dziwictwa

Polecane posty

Gość kamila.O.O

Witam! Mam 21 lata i kilka dni temu po raz pierwszy uprawiałam seks. właściwie to próbowałam, bo mój facet nie był w stanie fizycznie wejść. nie był w stanie się wsunąć do środka, mówił, że jestem za ciasna. Początko się z tego śmialiśmy, ale z każdą kolejną próbą coraz bardziej mnie to zawstydzało... dodam, że byłam zupełnie rozluźniona... Czy komuś zdarzyło się coś podobnego? mój drugi problem polega natomiast na tym, że po nieudanej próbie mój facet wsunął do środka palce i dosyć długo nimi poruszał. Z racji tego, że byłam wtedy podniecona nie odczuwałam bólu. Teraz natomiast, w kilka dni po, mam uczucie dyskonfortu, tak jakby (nie chcę nikogo rozśmieszyć) błona dziwicza mi się zawinęła (nie boli, ale mam wrażenie jakby coś było w środku). Albo może to reakcja alergiczna na kontakt z prezerwatywą? Wiem, że dziwnie to brzmi, ale czuję to praktycznie cały czas, zwłaszcza w trakcie chodzenia. Czy ktoś miałby jakąś radę? Proszę tylko o poważne odpowiedzi. Moja pani ginekolog jest dostępna dopiero od przyszłego tygodnia, a to wszystko doporowadza mnie do szału :(

Gość kamila.O.O
naprawdę nie ma tu nikogo kto byłby w stanie mi pomóc?

Gość zabajona_
ja mialam chirurgicznie usuwana błone dziewicza bo była tak gruba i twarda że nie mozna bylo uprawiać seksu bez bolu, nie mozna było zrobić zadnego badania, a jak bylam mlodsza to mi ja ''dziurowali" bo okres nie wydostawal sie na zewnatrz tylko gromadzil się w srodku, moze blona ci sie przerwala tylko częściowo, i dlatego takie coś czujesz, nie masz wyjscia tylko iśc do ginekologa, czasami po stosunku boli pęcherz może to to/

Gość kamila.O.O
to na pewno nie pęcherz. o ile w pierwszym dniu "po" nie bolało, to teraz budzę się w środku nocy i mam takie dziwne uczucie, jakby coś mnie w środku mnie łaskotało. Oczywiście całe miejsce dookoła jest zaczerwienione. Mogłabyś przybliżyć jak wyglądał taki zabieg? tzn czy bolało i jak długo trwał? W moim przypadku nie ma problemu z okresem. Może tylko to, że praktycznie nie korzystam z tamponów, bo aplikacja w pierwszym dniu jest po prostu bolesna...

Gość kamila.O.O
to na pewno nie pęcherz. o ile w pierwszym dniu "po" nie bolało, to teraz budzę się w środku nocy i mam takie dziwne uczucie, jakby coś mnie w środku mnie łaskotało. Oczywiście całe miejsce dookoła jest zaczerwienione. Mogłabyś przybliżyć jak wyglądał taki zabieg? tzn czy bolało i jak długo trwał? W moim przypadku nie ma problemu z okresem. Może tylko to, że praktycznie nie korzystam z tamponów, bo aplikacja w pierwszym dniu jest po prostu bolesna...