Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinoska spod 5

co sadzicie o tym co zrobila Angelina Jolie?

Polecane posty

Gość martyna987
Poza tym cholernie denerwują mnie opinie, że niby adoptowała dzieci, żeby poprawić swój PR. No bo nawet jeśli, to te dzieci powinny dziękować losowi, że je adoptowała. Jakie by zycie na nie czekało po sierocińcu w jakiejś kambodży? Pewnie praca w fabryce za 60 dolarów miesięcznie lub jeszcze coś gorszego. A teraz pewnie ich śniadanie jest warte te 60 dolarów. Jaką jest matką pewnie i tak się dowiemy od jej dzieci za kilka lat. Myślę, że dobrą. I mam nadzieję, że za jakieś 10 lat jak jej adoptowane dzieci będą opowiadać w wywiadach jaką im dała wspaniałą szansę na naprawdę świetne życie ludzie przestaną bez sensu trajkotać. Bo ilu z tych komentujących pomogło choćby wysyłając 10zł na jakiś sierociniec?

Gość ale co nas to obchodzi?
badac sie mozesz cytologicznie i takie zachowanie obroni Cie przed rakiem szyjki macicy, ale przed rakiem piersi i janikow juz sama kontrola takiej pewnosci nie daje. Owszem, zwieksza prawdopodobiensto przezycia, ale nie juz w stu procentach lecz w ...80?

a tak a propos: ktora z Was bada co miesiac piersi? Chodzi mi o samobadanie, po miesiaczce (bo wiecie, ze po najlepiej?), a kiedy robilyscie usg piersi? Wiecie, ze co 2-3 lata powinno sie je wykonywac? A co z cytologia? Co roku? No? Dalej - przyznawac sie do winy! :D

Gość jfvgn
jghjv

Gość cóż......
zgadzam się z przedmówczynią bo lepiej zapobiegać niż leczyć przy tej chorobie a wiadomo jak leczenie onkologiczne jest agresywne.

...? Co za cisza nastala? :P

Gość jfvgn
hvjb

ja nie uwazam, ze profilaktycznie wszystkie powinnysmy sobie teraz piersi usuwac, ale jesli ryzyko raka jest powyzej 80% i potwierdzaja to badania...sama nie wiem, czy bedac na miejscu Angeliny nie zrobilabym tego samego...

Gość jej,czyli Angeliny wybor
a opinie lekarzy sa podzielone...Sama postac malo normalna :(

Gość jej,czyli Angeliny wybor
a opinie lekarzy sa podzielone...Sama postac malo normalna :(

Gość obojętnie byle nie
zrobiłabym to samo co ona jakbym miała taki wysoki współczynnik zachorowania na raka...zreszta cycki to tylko zbędny balast dla kręgosłupa...

Gość fairy foo
a może miała mniej niż 87% nikt tego nie sprawdzi. Ona prawdy nie poda do tv. Ale tylko tak wysoki dalej jej mozliwosc usuniecia..

Gość fairy foo
miała 75 %

sama postać mało normalna? piękna, sławna, bogata, mężata, dzieciata.... ilu z Was by odbiło i jak przy tym wszystkim to nie chcę myśleć... jak na te warunki jest bardzo ok