Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia_Gosia

wraz z mężem otworzylismy sklepik dla najmłodszych z ubrankami

Polecane posty

Gość Gosia_Gosia

nie wiem czy to dobre miejsce na ten temat ale do rzeczy: Wraz z mężem otworzyłam sklep internetowy dla najmłodszych z ubrankami producentów Krajowych, proszę was o opinie cobyście udoskonaliły w naszym sklepie ? Jakie produkty byście dodały koniecznie. A jakie są zbędne, ale sporadycznie przez was kupowane w internecie. Będe wdzięczna za ewentualne sugestie. pozdrawiam Gosia a oto mój adres sklepiku. www.top-maluszek.pl dzikuje za pomoc i opinie

Gość Grudniowa mama 2013
Jeszcze może jakieś zabawki.

Gość ja zmienilabym
ceny! osobiscie wole iśc do Smyka, kupie nie dośc że taniej to i zobaczę na żywo... Po 2 asortyment prawie nie istnieje.

Gość eeeellllaaaa
chętnie bym Ci pomogla ale nie mam dzieci wiec się nie znam jak dla mnie strona trochę za mało kolorowa, powinna trche bardziej przyciagac uwagę, zdjęcia prodoktow powinny być wieksze

Gość mama_niewyspana
"dodaj do schowka" brzmi lepiej, niż "do przechowalni" i czApeczki a nie czEpeczki w menu :)

Gość eeeellllaaaa
strona smyka jak dla mnie wygląda fajnie, tak przejrzyście i kolorowo

Gość kasu========sssssssss
radzę zmienić ceny:) My całą wyprawkę dla córy robiliśmy w smyku i h&m i było taniej niż u Was:/Do tego wszystko miałam w jednym miejscu ułożone kolorami,a u Was bardzo mały asortyment.I do tego te ubranka w misie,pysie,kotki,kropki - wszystkiego nadźgane strasznie.Skąd Wy to bierzecie?Nie macie nic gładkiego,w ładnych pastelowych kolorach tylko wszystko z tymi wstrętnymi motywami...

Gość mama_niewyspana
i w menu masz 2razy śpiochy-przy pajacach i przy pólśpiochach, ogólnie tam namieszane

Gość eeeellllaaaa
twierdzis ze masz asortyment producentow krajowych? jak dla mnie bomba, idz w tymkierunku, strona biała a wszystkie litery na czerwono, trzeba mocno podkreslic ze nie sprzedajesz chińszczyzny, jakiś slogan nt wspierania polskich producentow

Gość za drogo...
Nie wiem... nie kupuję nowych rzeczy.. te ceny są dla mnie jak z kosmosu ;p Ciuszki kupuję na allegro (używane) lub w ciuchlandach.. mam dużo ubranek i ładnych, ale tanich ;)

Gość hahahhha
ceny!

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja kupuję w dośc dobrym sklepie w mieście, a miasto duże. Ceny body to 12 - 18 zł. Za czapkę ostatnio dałam 23 zł. Wydaje mi się że ceny są zbyt wysokie.

Gość hvjmhfv
koszuli zamiast koszulki - do poprawy. i ceny troche przegięcie.

Gość najhdkjsld
uważam, że slogan "sklep twojego dziecka" powinien być napisany: sklep Twojego dziecka

Gość najhdkjsld
oczywiście ten który znajduje się na pasku pod nazwą adresu strony internetowej

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
opaski na głowę to w granicach 9 zł. buciki na pierwsze kroczki koszt 25 zł. Wyżej pisałam o czapce, (kapelusik) na waszej str. jest bardzo podobny, a 3 zł droższy

Gość za drogo..
aa i podpisuję się pod słowami koleżanki, która mówi, że macie naciapane ubranka!!! Ja kupuję (przynajmniej próbuję) tylko gładkie..jednolite lub z niewielką aplikacją, jednym wzorem.. najwyżej w paski.. wszelkie wzoreczki, sreczki odpadają (skarpetki i rajstopy też gładkie!).. A co zmienić.. może dodać wyszukiwanie po płci?? masz rodzaje ubrań, masz rozmiary.. a płeć? ubranka dla dziewczynek, chłopców i uniseks??

Gość siemasiemkahdshj
hej jesli moge zapytac to jaki masz dzienny obrot??

Gość zonaKraka
Znajdźcie polskich producentów którzy robią ładne ubranka :) Bo powiedzmy że faktycznie w ramach wspierania polskiego przemysłu można by kupować u was, to raczej nikt nie będzie dziecka ubierał... brzydko, żeby to robić. A te ubranka są niestety brzydkie, w większości, wolę kupić dziecku zielony podkoszulek w niebieskie paski, niż zielony podkoszulek z czerwoną lamówką i żółto-niebieskim misiem... Poza tym- wchodzę w spodenki (nie wiem czy krótkie czy długie) i widzę tam jeden komplet w trzech rozmiarach. To komplet/zestaw, a nie same spodenki, których szukam, a jeśli już wystawiacie produkt- wystawiajcie go raz, a dostępne rozmiary można wybierać kiedy się na niego wejdzie. A z cenami przesadzacie, kupujcie bezpośrednio u producenta jeśli chcecie, ale te ubranka są po prostu drogie, to bawełna a nie jedwab z hiszpańską koronką...

A ja sie przejechalam na jednej polskiej marce,bodziak po upraniu nadawal sie na sciere do podlogi. dokladnie chodzi o firme hit malina

Gość dla mnie te body
Z tymi misiami nie sa takie złe jeźeli tylko body maja stroic,a poza tym zdjecia za małe i niewyraźne, no i dla mnie nie jest jasne co źnazzx 69+: znaczy na wyczerpaniu nie lepiej dostępne a n.a końcówce ile zostalo

ja na dzieciach sie nie znam, ale z biznesowego punktu widzenia twoj sklep sie niczym nie wyroznia, raczej ja bym tam nie kupowala, drazni mnie to, ze nie ma np. jednego ubrania i przy dodawaniu do koszyka wybor rozmiaru, tylko wszystkie rozmiary osobno, nie wiem no generalnie taka pustka. To jest przyklad dobrze zaprojektowanej strony z przedmiotami dla dzieci http://www.gabeandgrace.co.uk/shop/ Wszystko ze soba wspolgra, wyglad strony odzwierciedla wizerunek firmy i to co chce ona przekazac, modelka jest corka wlascicielki sklepu co sprawia, ze wzrasta zaufanie klientow, a takze sama autorka dala swoje zdjecie na strone (rowniez wzmacnia zaufanie, ludzie wiedza od kogo kupuja). Dzieki temu biznes wydaje sie 'przytulny' i budzi zaufanie. Dobry jest rowniez dzial odpowiadajacy na pytanie dlaczego to akurat od nich pownnismy kupowac...radze sie nad tym zastanowic, jezeli chcecie prowadzic jakis biznes to musicie sie postarac a nie robic to na pol gwizdka.

Gość Ceny nie ważne.
Ceny nie ważne. Szata graficzna koszmarna, przestrały układ sklepu. Za mało produktów. Nikt nie zapłaci za wysyłkę przy tak skromnym asortymencie, doloz zabawki, produkty dla mamy , pieluchy etc. Za skromne opisy, brak rodzaju materiału, rozmiarówki , kilku fot. Zdjęcia najlepiej się prezentują na modelach dzieciach nie takie oderwane od rzeczywistości. Ogólnie jeszcze pare miesiecy pracy przed Toba . Absolutnie do niczego

Gość Ceny nie ważne.
Obejrzyj sobie ten sklep za wzór. Ceny mają do 5-6 razy droższe na alegro. Ale dzienna ich sprzedaż to kilkaset zamówień dziennie . Ceny kosmos , ale mają markę, renome, klientów, klient zaplaci naet 50 złotych wiecej u nich http://www.barline.eu/