Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrubaWWA

Mam 23lata, 165cm wzrostu i ważę 89kg. Nie chcę mi się żyć

Polecane posty

Gość GrubaWWA

Nie mam juz sily, mam dziwne mysli, nie wiem co mam robic :(

Gość GrubaWWA
jem mniej ale efekty są powolne :(

Gość A wiesz kto to
dietetyk?

Gość agjpkpagtg
dietetycy tylko kase potrafią brac

Gość adelll
Napisz do mnie pogadamy .Ada

Gość Heniu
"nie wiem co mam robic" - zmienić tryb życia! Głodzenie się nie pomaga, trzeba jeść zdrowo i ruchy, k.. ruchy! Jak czasem patrzę jak te grubasy się ruszają to szlag mnie trafia. Na moich 10 kroków w 10 sekund grubas potrzebuje 20 kroków w minutę, szybciej spaceruję niż oni biegają. Na dzień dobry spacery - 5 km w dni robocze w 10 km w weekendy, do tego zdrowsze jedzenie, najlepsza dieta nisko węglowodanowa. Po miesiącu jak przestaniesz sapać to basen, rower, bieganie i praca fizyczna. I nie wciskajcie mi kitu, w Oświęcimiu nie było grubasów. Ja mogę być szczupły to inni także.

Gość jesli to nie sprawy hormonalne
to w gre wchodza emocje, wtedy pisanie o dieta ch to jak napisanie bezdomnemu i glodnemu, zeby zarobil na chleb... jak zwykle nie macie co poniektorzy serca,,,

Gość Jbjnw
J

Gość mysle ze na narzekaniu sie
skonczy, ale moze jakos Cie zmotywuje...:)) ja mam 21 lat i tyle samo wzrostu, wazylam 75kg i NIGDY nie cwiczylam!! nigdy poczawszy od podstawowki , wyobraz sobie jaka mialam kondycje siedzac w domu z chipsami przed TV calymi dniami . W koncu postanowilam o siebie zawalczyc:D Podłapałam na kafe wątki o Ewce Chodakowskiej , popatrzylam, mowie nie dam rady... ale zmotywowałam się efektami w jej galerii , pierwsze dni skalpel po 10 min i wysiadałam. Mówie do niej kurwo zabije Cie za te cwiczenia :D po tygodniu moge zrobic prawie caly skalpel, niedługo startuje z killerem bo organizm sie przyzwyczail. rowniez z jej stronki sciagam sobie diete i w ciagu 3 tygodni schudlam 6 kg, a cialo mam napiete jak niemowlak - sprobuj!