Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczka bez życia

Ciąża bez wiedzy chłopaka- JAK SKUTECZNIE "WPAŚĆ" ???

Polecane posty

Gość Różyczka bez życia
dfbhjb to kiedy mi sie oświadczy to nie wiem ale oświadczyny nie zmienią Jego podejścia do potomka. Ja nie chce czekać 10 lat i pózniej w wieku 40 starać sie o 1 dziecko. Teraz mam problemy z zajściem a co będzie pózniej ? Jestesmy razem juz 4 lata i wystarczająco się mną nacieszył. Zreszta z dzieckiem tez można podróżować i być szczęśliwym !

Gość zonaKraka
"dopraszać się nie będę"- nie dopraszaj się, tylko pogadaj. Naprawdę nie rozumiem par które decydują się na bycie ze sobą, a nie ustalą podstawowych rzeczy, jak właśnie ślubu czy dziecka, czy chcą tego i kiedy. To trzeba obgadać tak samo jak kwestie finansowe, podział obowiązków czy to jak później będzie opieka nad dzieckiem wyglądała.

Gość iuytredfghjkl
kjhgfvbnm

Gość mama i kochanka w jednym
polecam kupic testy owulacyjne w aptece . Idz i popytaj .Ja miałam tzw. paskowy . W dni płodne codziennie najlepiej póznym wieczorem zanurzasz paseczek w moczu i sprawdzasz stężenie tego hormonu . W aptece ci lepiej wytłumacza . Kiedy masz dni płodne ?

Gość loiujkl;';lkmjkl
lkjh

Gość Różyczka bez życia
mama i kochanka .. dziekuje za odpowiedz ! Od dzisiaj mam dni płodne ale że mój chłopak dopiero jutro wraca to i tak nie ma sensu sprawdzac dzisiaj i sie stresowac niepotrzebnie . Jutro podjade do apteki i zakupie te testy owulacyjne . Tobie po jakim czasie sie udało?

Gość asdfghiuytr
lkjhbn

Gość mama i kochanka w jednym
u mnie udalo sie za drugim cyklem więc szybko .Powodzenia

Gość Alicja z krainy filmu
autorko Ja z chęcią bym się z Tobą zamieniła partnerem :P Mój mąż chce już dziecka a ja nie chce nawet o tym slyszeć i z kolei kombinuje jak by tu nie wpaść

Gość arkanasyp@interia.pl
udostępnij kolegom z pracy swoją pochwę na lewo i prawo

Gość Różyczka bez życia
Alicja :) A po ile macie lat ? Chciałabym byc na Twoim miejscu ...

Gość nienormalna jestes
no i co wpakowalas swojego faceta w pieluchy? twoje klamstwo wczesniej czy pozniej wyjdzie na jaw. w momencie kiedy zajdziesz w ciaze pamietaj, ze nie byla to ciaza chciana przez oboja ludzi, ale tylko przez ciebie i zmusilas kogos ciaza do pozostania z toba. takie zycie chcesz?? az pozazdroscic! nie miec z kims dziecka z milosci a z zachcianki!

Gość nienormalna jestes
i patrzac w oczy dziecka bedziesz widziec oszustwo..taka prawda...jestes bardzo plytka jak na swoj wiek...

Gość Różyczka bez życia
nienormalna jestes a dlaczego uważasz , że staram sie o dziecko z zachcianki ?Myslisz że swojego partnera nie kocham ? To po co z nim jestem ?

Gość astgeiwnd
podbijam

autorko dla mnie tez jestes niedojrzala...jestes z chlopakiem tylko p oto zeby na sile urodzic mu dziecko?

TY go kochasz zmuszajac go do ojcostwa??? a teraz pomysl w druga strone dlaczego on jest z toba?? piszesz, ze nie chce dziecka, slubu...to po jakiego.. jest z toba??dla przyjemnosci? otworz oczy, bo nic z tego nie bedzie. wczesniej, czy pozniej taki zwiazek rozwali sie. nie da sie na sile kogos zmusic do dziecka, bo taka decyzje powinni podjac 2 osoby, a nie 1! narobisz sobie i jemu obowiazkow i niepotrzebnych problemow, bo wlasnie w waszym przypadku dziecko bedzie problemem. po ciazy pewnie na sile znowu bedziesz chciala go zaciagnac do oltarza i wszystko tak z przymusu? a gdzie chec obojga ludzi?? nie wiem czy osoba w twoim wieku tak mysli...raczej wygladasz na jakas malolate:/ nikt o zdrowych zmyslach nie planuje takiego podlego planu!

Gość Różyczka bez życia
hatimi kocham Go i On rownież mnie kocha i wierzę, że będzie cudownym ojcem .Teraz 19 miałam owulację i mam nadzieję, że w końcu się udało . Trzymajcie kciuki !!

Gość Różyczka bez życia
Mam pytanie .Czy jeśli 19 maja miałam owulację a dzisiaj rano zaczęlam plamić to czy mozliwa jest ciąża ?

Gość Różyczka bez życia
Mam pytanie .Czy jeśli 19 maja miałam owulację a dzisiaj rano zaczęlam plamić to czy mozliwa jest ciąża ?

Gość gość
tak nawet bardzo mozkiwa

Gość Różyczka bez życia
Mam taką nadzieję ;)

Gość gość
kiedy byl stosunek??

Gość Różyczka bez życia
19 maja

Gość gość
zrob bete ale w 90 procentach jestes mamusia

Gość gość
Po czym wnosisz ze na 90 % jest w ciazy? Moze jest, a moze to zwykle plamienie przed @ spowodowane zaburzeniami progesteronu albo 100 innych rzeczy. Wrozka nie jestes, nie mozesz tak twierdzic, dziewczyna tylko sie nakreci, a poki bety nie zrobi to nic nie jest pewne. Ja nie mialam w ani jednej ciazy plamienia implantacyjnego. A jestem teraz w 2. Pozdrawiam

Gość gość
i jak tam autorko ;) zaciążona ;)

Gość Agnieszka 1
Ja mam faceta co byś chciała nietypowy sposób zajść w ciążę pomogę Ci napisz na pocztę onna78@tlen.pl Agnieszka ok reguły powiem