Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety sa okropne

24 latka urodziłą nietrzeżwe dziecko

Polecane posty

Gość kobiety sa okropne

i co wy na to drogie mamy 20 latki? ona jest jedną z was!patologiczna i nieodpowiedzialna dziecko w cięzkim stanie ponad 4,5 promila ,SZOK

Gość OnaZdziwiona
Droga autorko. To że którąś mama postąpiła tak oznacza to o tym tylko że jest nieodpowiedzialna i nie powinna być matką. A ty dajesz wyraźnie do zrozumienia że 20-sto letnie kobiety nie potrafią być dobrymi matkami. Otóż to totalna bzdura moja mama urodziła mnie w wieku 20 lat i nie była nieodpowiedzialna zajmowała się mną z całego serca. Nie określa się każdego pod jedną miarę bo nie każdy tak postępuję. Jeśli 30-sto letnia kobieta by tak zrobiła też byś napisała że jest w wieku waszym 30-sto latki troszkę to niepoważne z twojej strony.

Gość to info dla tych co
się zastanawiają czy picie alko ma wpływ na płód, czy taka odpowiedź wystarczy?

Gość kobiety sa okropne
daleka jestem od oceniania najlepszego wieku do macierzynstwa ale poczytujac to forum od czasu jakiegos mam nieodparte wrazenie ,ze większośc 20 latek z tego forum własnie to niedojrzałe panny co powinny sobie raczej lalkę sprawic nić cytuję: bobaska!

Gość OnaZdziwiona
Poniekąd tak. Też się z tym zgadzam że niektóre sa nieodpowiedzialne ale nie wszystkie. Cóż antykoncepcja jest za droga dla niektórych dziewczyn i mamy efekty. Ale to śmieszne aby nie zrezygnować z picia alkoholu. Ja sama mam 29 lat jedno dziecko w domu ale nie było mowy o piciu, paleniu nawet w moim otoczeniu, czy nawet teraz gdy córka ma 3 lata. Cóż bywają dziewczyny i dziewczyniska.

Gość żenujace te wasze reklamy
taaa bo 30tki 40tki nie rodzą pijane?

W poniedziałek na oddział położniczy otwockiego szpitala przywieziono ciężarną kobietę. Za chwilę miał się zacząc poród. Badajacy ją lakarze zorientowali się, że 38-letnia Monika K. jest nietrzeźwa. Zawiadomili policję. Okazało się, ze kobieta miała 1,2 promila alkoholu we krwi. Na szczęście poród odbył się szczęśliwie - na świat przyszła zdrowa, choć kompletnie pijana dziewczynka.

Gość mam 27 lat i nie rozumiem
tekstu "ona jest jedną z nas"? To ze ktoś jest nieoodpowiedzialny to znaczy ze ogól też taki jest? Chcesz info o 30 i 40 latkach rodzących i znecacających się nad dziecmi? Trzymajacych zwłoki noworodków w lodówkach albo beczkach? Są ludzie i są parapety ale to nie zalezy od wieku tylko od wielu innych czynników ktorych wymieniać nie bede bo lista bylaby dluga. 24 lata to doskonaly wiek na 1 dziecko, zwlaszcza z biologicznego punktu widzenia.

a co ma do tego wiek? Z tego co pamiętam matka Szymonka zatłuczonego na śmierć do młódek nie należała... w końcu do przychodni po zamordowaniu dziecka z wnuczęciem pomykała żeby nikt sie nie zorientował. Tu wiek nie ma nic do rzeczy

24 czerwca br. telefonicznie wezwano pogotowie do 30-letniej ciężarnej, która doznała krwawienia z dróg rodnych. Ambulans zawiózł ją do szpitala na Mickiewicza, gdzie z uwagi na zagrożenie ciąży zdecydowano, że kobiecie należy natychmiast wykonać cesarskie cięcie. W czasie badań okazało się, że 30-latka o inicjałach S.C. jest pijana miała 1,47 promila alkoholu. Badanie przeprowadzone u córki kobiety po przyjściu dziecka na świat wykazało, że w organizmie niemowlęcia jest 1,49 promila alkoholu. Nastepna 30ka Bożena T. (34 l.) zupełnie nie przejmowała się tym, że pod sercem nosi dziecko. Wyrodna matka przez całą ciążę piła alkohol, skazując swoje maleństwo na ciężkie choroby albo kalectwo. Najgorsze jest to, że kobieta była zupełnie pijana nawet w chwili, gdy trafiła na porodówkę. Chwilę później jej córeczka Oliwia (6 dni) przyszła na świat. Dzieciątko było pijane!

Gość OnaZdziwiona
Dobrze że wszystkie kobiety mają takie same zdanie jak ja. Że wiek nie gra roli. Nie raz się o tym można było w wiadomościach przekonać. My 20-sto paro letnie kobiety kochamy bardzo swoje dzieciaszki. Tak jak 30-sto; 40-sto letnie matki. Które są normalne :)