Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miltos

Oskarża mnie o celowe zajście w ciążę .Nie takiej reakcji się spodziewałam od mę

Polecane posty

Gość Miltos

Jesteśmy po ślubie już ponad 2 lata . Z dzieckiem mieliśmy się jeszcze wstrzymać ale mnie osobiście nigdy nie przerażała wizja "wpadki" i macierzyństwo kilka lat wcześniej niż planowaliśmy . Fakt, że nieraz zdarzało mi się zapomnieć o pigułce ale dlaczego aż taka negatywna i raniąca reakcja męża ? Może wpadam w paranoje ale zaczęłam podejrzewać Go o nie fair zagrania .

Gość 45683568
umyślnie czy nie, sabotowałaś antykoncepcję. ma prawo podejrzewać że umyślnie.

Gość Aleksandra_
Rozmowa, rozmowa, rozmowa...;) pozdrawiam

Gość a on gumek używał???
bo jak nie, to też sabotował :D

Gość Miltos
nie uzywał gumek bo brałam tabletki

Gość Różyczka bez życia
autorko zazdroszczę Ci ciąży .Ja od niemal roku sie staram i nic a Tobie się udało i to przez pominięcie pigułki .Gratuluję ! A napisz mi jak możesz dokladnie reakcje męża . Mój facet nie wie, że nie biorę już pigułek i bez Jego wiedzy staram sie zajść w ciąże .Boję się tylko właśnie tej negatywnej reakcji ...:( A na pewno bedzie negatywna bo wiem , że On teraz nie chce dzieci

Gość wlasnie piszesz......
ze tabletek nie bralas :-D Oboje jestescie tyle samo warci czyli nic bo kretyni jestescie. On bo fiuta wtykal bez gumki wiedzac ze ty tabsy bierzesz...kiedy ci sie przypomni. Debile.

Jest zawiedziony bo skoro zdecydowalas sie zazywac pigulki antykoncepcyjne to odpowiedzialnosc lezala po twojej stronie aby brac je regularnie i uwaznie. Nie dziwie mu sie , ale z czasem mu przejdzie :)

Gość Miltos
Aleksandra19 dla mnie to nie fair bo przeciez każdy dorosły facet zdaje sobie sprawę, że każda metoda antykoncepcyjna zawodzi . Rozumiem, że może być zły ale chamskie teksty mógl sobie odpuścić :(

Gość fsfsfsf
On nie chciał mieć teraz dziecka, ale Ty miałaś jego zdanie w dupie i postanowiłaś "wpaść". Nic dziwnego, że facet był dla ciebie chamski. Ty sama postąpiłaś w bardzo chamski sposób.

Gość fsfsfsf
On nie chciał mieć teraz dziecka, ale Ty miałaś jego zdanie w dupie i postanowiłaś "wpaść". Nic dziwnego, że facet był dla ciebie chamski. Ty sama postąpiłaś w bardzo chamski sposób.

Gość Miltos
Rózyczka bez życia Lepiej z nim porozmawiaj niż bez jego wiedzy chcesz zajść w ciążę! Twój mąż może zareagować tak samo a nawet gorzej więc zastanów się czy tego chcesz . Jak mój mąz zareagował na wieść o ciąży ? Wstyd tu pisać nawet ! Ponieważ ja nie spodziewałam się takiej reakcji to czekając na niego z kolacją w romantycznej atmosferze oznajmiłam mu nowinę a ten niewdzięcznik z nerwów rozbił talerz .Najpierw jak nie walnął w stół , że w szoku byłam i sie mimo woli rozpłakalam bo ile Go znam to nigdy nie widzialam tyle nerwów i złości w nim !! Potem nie wybierał w słowach .... Nie chciałam tego słuchać i wyszłam z domu a mąż nawet mnie nie próbował zatrzymać -a było juz pozno . Nie wróciłamdo domu na noc to nawet nie zadzwonił do mnie :( TEGO CHCESZ ?

Gość Miltos
fsfsf razem "wpadliśmy" bo ja sobie nie zaplanowałam tej wpadki !! A że pominęłam pigułki kilka razy nie zwalnia Go to od odpowiedzialności za swoje czyny .

Gość @Emma@
sory ale kawał chama z twojego męża autorko ! Ja bym odeszła po takim czymś i zobaczyła kto za kim by jeszcze latał :-O Teraz jest cwany ale ciekawe co by wtedy zrobił .Faceci to dranie :/

Gość dsaaaaaaaa
mi to nie wyglada na ominiecie jednej tabletki. napisz wprost, ze sie nie zabezpieczalas bo chcialas zajsc w ciaze. a mezowi sie nie dziwie, czuje sie oszukany.

Gość autorko topiku................
jejku dziewczyno smutne co piszesz, jak tak można?! może masz rację z tym graniem nie fair, bo zareagował jakby mu to naprawdę było nie na rękę! przecież wiadomo że jak się jest małżeństwem to może się pojawić nagle dziecko... ale żeby tak reagować?!! coś jest chyba nie tak...

skoro bralas pigulki i oboje o tym wiedzieliscie to sorry ale jednak mogl sie wkurzyc bo sie zawiodl na Tobie, moglas mu napomnkac ze zapomnialas pigulki, cokolwiek... on Ci ufal ze stosujecie antykoncepcje a Ty to olalas, i sie dziwisz? rozumiem ze moglas zapomniec pigulki ale wystarczylo mu napomknac o tym a Ty milczalas i co? czekalas na efekty? sorry ale nie rozumiem, a sama tez bylam w takiej sytuacji ze to ja bralam pigulki, i oboje postanowilismy ze juz czas, maz mnie wrecz namawial na odstawienie tabletek i wtedy zaszlam w ciaze dopiero, a jesli wiedzialam wczesniej ze antykoncepcja moze byc niepewna z jakichs powodow to go informowalam o tym :o wiec z tego powodu nie rozumiem twojego postaepowania, za to rozumiem twojego faceta ze sie wkurzyl :o

a juz najbardziej wkurza mnie twoja opinia "ze kazda metoda antykoncpcji zawodzi" i pozniej czytaja to inne kobiety i sie mowi ze ona brala tabletki i zaszla w ciaze 😠 nie metoda antykoncepcji zawiodla tylko Ty! wylacznie Ty!

Gość Ameli@2
ten nastrój który stworzyłaś spowodował chyba te podejrzenia !?

Gość autorko topiku................
.

Kazda metoda nie jest w 100% pewna. Moja kolezanka brala systematycznie 9 lat tabsy i wpadli-dzis maja blizniaki. Jesli autorko masz możliwość wyprowadz sie np do rodzicow na chociaz pare dni- niech maz sobie przemysli swoje zachowanie - bo postapil jak ostatni dupek. Nawet jesli nie planowaliscie teraz to jest to wasze dziecko!! Niech dorosnie!!

olawd ja tez bralam 9 lat i zaszlam dopiero kiedy przestalam, a autorka to piszac sie osmiesza bo sama przyznaje ze zdarza jej sie tabletek zapomniec i co? i pisze ze antykoncepcja zawiodla? tak sie tlumaczy... :( jakby miala 13 lat, nie ma telepatycznej metody antykoncepcji na odleglosc :(

Gość Miltos
koralowa ale jak miałam mu powiedzieć o pominiętej pigułce skoro sama o niej zapomniałam ?

Gość jak długo sie da
o jezu i co teraz? rozstajesz sie z nim?

a wiesz jak sie bierze pigulki? przy kazdej masz dzien tygodnia i co dzien bierzesz o tej samej porze, jesli zapomnisz do 12 godzin i wezmiesz ja to antykoncepcja jest zachowana... masz przy kazdej pigulce dzien tygodnia wiesz? i co nie wiedzialas ze zapomnialas piatkowej pigulki mimo ze zostala jedna w blistrze? jak sie raz zapomnialo to trzeba sobie przypomnienie ustawic w telefonie, budzik, cokolwiek, trzeba pomyslec a przede wszystkim postarac sie o to, a ja mam wrazenie ze zrobilas to co chcialas

a wiesz jak sie bierze pigulki? przy kazdej masz dzien tygodnia i co dzien bierzesz o tej samej porze, jesli zapomnisz do 12 godzin i wezmiesz ja to antykoncepcja jest zachowana... masz przy kazdej pigulce dzien tygodnia wiesz? i co nie wiedzialas ze zapomnialas piatkowej pigulki mimo ze zostala jedna w blistrze? jak sie raz zapomnialo to trzeba sobie przypomnienie ustawic w telefonie, budzik, cokolwiek, trzeba pomyslec a przede wszystkim postarac sie o to, a ja mam wrazenie ze zrobilas to co chcialas

Gość Wiktoria UM
karolowa ty chyba facetem jesteś że tak bronisz tego idiote :-O W takim razie po co spuszczał się do środka ? Chyba nie powiesz , że to tez wina autorki bo dobrze wiem jak faceci to lubią :/ I dlaczego nie używal prezerwatyw by było bardziej "pewnie" Wiadomo że bez gumki lepiej a teraz oberwala autorka za wpadkę.Egoista i tyle

Gość Wiktoria UM
karolowa ty chyba facetem jesteś że tak bronisz tego idiote :-O W takim razie po co spuszczał się do środka ? Chyba nie powiesz , że to tez wina autorki bo dobrze wiem jak faceci to lubią :/ I dlaczego nie używal prezerwatyw by było bardziej "pewnie" Wiadomo że bez gumki lepiej a teraz oberwala autorka za wpadkę.Egoista i tyle

a teraz masz pretensje, gdybyscie nie stosowali zabezpieczen zadnych to bym powiedziala ze twoj facet to swinia, gdyby wam prezrwatywa pekla... ale ty sobie pozapominalas tabletek i juz, po co mialabys sobie tym glowe zawracac, i oczywiscie siedzialas cicho... wiec na miejscu twojego faceta tez bym sie wkurzyla