Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miltos

Oskarża mnie o celowe zajście w ciążę .Nie takiej reakcji się spodziewałam od mę

Polecane posty

Gość ipoipoo
.

Gość widziona
Przepraszam, ale takie historyjki z zajściem w ciążę przy regularnym braniu tabletek to są raczej mało prawdopodobne, albo zdarzają się niezwykle rzadko i to kobietom , które już mają wyjątkowego pecha do ciągłego zachodzenia w ciążę.No czasem bywają takie kobiety, że wystarczy,że facet się koło nich położy, a one już w ciąży i to rok w rok. Bo przeciętna zwyczajnie płodna kobieta stosując regularnie przepisane tabletki, nie mająca w czasie ich zażywania jakichś poważniejszych chorób, wymiotowania, biegunek, nie zażywająca w trakcie brania pigułek jakichś poważnych leków czy antybiotyków w ciążę nie zajdzie.

Gość widziona
Metody antykoncepcji są teraz tak zróżnicowane, że naprawdę szansa zajścia w ciążę jest znikoma, jeśli ktoś tę antykoncepcję stosuje mądrze i zgodnie z instrukcją. A takie przypadki zajścia w trakcie brania pigułek czy pęknięcia prezerwatyw to wyjątki wyjątków lub wyjątkowy pech. Bez antykoncepcji zapłodnienie wcale nie jestu każdego takie proste, że wystarczy raz i już, a co dopiero z antykoncepcją.

mireczkowataaa zgadzam sie z Toba w 100% w ostatnim poscie, sama prawda, ale pozniej takie panienki wspieraja tego typu zachowania choc gdyby byly na miejscu sdwoich facetow to juz im by tak wesolo nie bylo, a wez pozniej zaufaj takiej osobie... :o

ja tez nie wierze w te historie ze ktos bral regularnie tabletki, nie bral lekarstw ktore z nimi oddzialuja czy nie mial wymiotow po tabletce czy biegunki i zaszla w ciaze :( to takie odstraszacze zeby kobietki sie baly, mam wiele znajomych ktore biora tabsy, sama kilka lat bralam i zadnych wpadek z tego powodu w moim otoczeniu nie bylo kiedys bralam leki uspokajajace ziolowe, dopiero po jakims czasie doczytalam w ulotce ze moga oddzialywac z tabletkami anty, ale w ciaze nie zaszlam, i wcale nie mam problemow z plodnoscia po odstawieniu tabletek swiadomie z mezem, zaszlam w ciaze juz w pierwszym cyklu powaznych staran

Gość ipoipo
................

Gość dsgdgs
cóż.dupek.

Gość @Emma@
karolowa ale ty tepa jesteś :-O Sorry ale juz nie mogę czytac twoich bzdur !!!!Każdy przypadek jest inny bo każdy organizm nie jest "TWOIM ORGANIZMEM" Prościej chyba się nie da Tobie wytłumaczyć.Tutaj bardziej chodzi, że trzeba "trafić" by doszło do zapłodnienia a nie na zasadzie ja nie zaszłam to ty tez nie powinnać :-O Ile kobiet , tyle może być przypadków

Gość @Emma@
karolowa ale ty tepa jesteś :-O Sorry ale juz nie mogę czytac twoich bzdur !!!!Każdy przypadek jest inny bo każdy organizm nie jest "TWOIM ORGANIZMEM" Prościej chyba się nie da Tobie wytłumaczyć.Tutaj bardziej chodzi, że trzeba "trafić" by doszło do zapłodnienia a nie na zasadzie ja nie zaszłam to ty tez nie powinnać :-O Ile kobiet , tyle może być przypadków

Gość ipoipo
............

Gość do mireczkowatej
bardzo dobrze piszesz. autorko na drugi dzien widzialas, ze pominelas tabletke, to flaczego nie powiedzialas facetowi?? jestes naprawde jakims pustakiem! zamiast szczerze powiedziec "NAWALILAM", to ty bawisz sie w jakies gierki na faceta zwalasz wine! twoj facet dobrze zareagowal! jeszcze powinien ci nawrzucac! co innego zajsc i brac tabletki, a zajscie bylo spowodowane wymiotami, biegunka przy anty, a co innego swiadomie zapomniec tabletki! jestes oszustka!!! a teraz do konca zycia bedziesz patrzyla mezowi w twarz i plula sobie w brode, ze go wrobilas zbyt wczesnie i oszukalas! przed tym nie uciekniesz.

Gość do mireczkowatej
Różyczka bez życia a ty to juz w ogole swiecisz inteligencja! mieszkasz na kocia lape bez zobowiazan, facet robi cie w konia, bo widac, ze omija temat ciazy i slubu, a ty chcesz swiadomie zostac samotna matka wczesniej, czy pozniej. madre to jest? autorka dobrze ci odpisala, ze ona chociaz ma meza i inaczej to wyglada, a ty co masz?? swiadomie robisz z faceta jelenia, jak autorka, ale ten JELEN kiedys sie wkurzy i porzuci. i tak wlasnie bedzie wygladal "happy end"...:D:D

ale to jest obrzydliwe, nie jest CI wstyd autorko? nie dość że jesteś oszustką, to jeszcze oczekujesz na forum przyklaśnięcia i facetowi dupe obrabiasz, oskarżając go o nie wiadomo co, jedyną osobą nie fair w tym związku Ty jesteś, a facet się zachował jak normalny człowiek w takiej sytuacji, gdyby ktoś bez mojej wiedzy wpłynął na całe moje życie i mnie tak oszukał, to ja bym z tą osobą nie chciała mieć więcej nic wspólnego...

Gość Na lato
dla dzieci, markowe ubranka na allegro.pl pod nazwą : sklep-wojtus ZAPRASZAM!!!

Emma to ty jestes tepa bo nie rozumiesz tego co czytasz... jasne... napisz ze autorka brala tabletki i zaszla w ciaze, a jej facet sie na nia wypial wiec to swinia ktorta gra nie fair... rzeczywiscie swiecisz inteligencja :(

a teraz juz serio do autorki topiku, twoj facet mial jakies mniejsze badz wieksze prawo zeby nie skakac z radosci, sama piszesz ze ustaliliscie inaczej prawda? i zaufal ci ze bierzesz tabletki... zrozum choc to troche porozmawiaj z nim, nawiaz kontakt, spytaj sie co dalej, powiedz ze to nie bylo celowe - skoro tak uwazasz, powiedz mu co czujesz, porozmawiaj z nim SZCZERZE po prostu, bo pomijajac to wszystko to wczesna ciaza i musisz miec teraz spokoj zeby wszystko bylo dobrze i to jest wazne, bardzo wazne, i zycze ci mimo to dobrze choc ja mysle ze czeka was sporo pracy bo uwazam ze twoj facet mogl stracic zaufanie do ciebie - wez to pod uwage, zycze ci najlepiej bo dobrze bedzie jesli dziecko urodzi sie zdrowe i sliczne, i bedzie mialo obojga rodzicow ktorzy juz sobie wszystko wyjasnia do tego czasu i beda kochac siebie, zeby ten Maluszek czul milosc, a sama jestem mloda mama i uwierz mi ze malutkie dziecko chlonie nasze emocje jak gabka :)

Gość do emmy
rany, ty to za to wyglosilas najmadrzejsza formulke swiata, naprawde trzeba trafic>??? ja myslalem ze po prostu zamawiasz sobie w danym dniu owulacje :o

Gość Alishia21
niby miał prawo nie skakac z radości ale współczuję Ci Autorko bo pewnie musisz się czuć podle :( Trochę Twój mąż przesadził ze swoja reakcją .Przecież nie jesteś Jego kochanka a tylko żoną więc skąd ta reakcja ? Mi to smierdzi....................

Gość no i co????????????
.lllllllll

Gość bez sensuuuuuuuuuuuuuu
PO CO TU PISZECIE WREDNE I BEZDUSZNE PASZKWILE I WIEDZMY PLUJĄCE JADEM! ZAZDROŚCICIE CIĄŻY? MACIE NA PEWNO DO DUPY ŻYCIE I PISZECIE BY SIĘ NAD KIMŚ POWYŻYWAĆ, UTOPCIE SIĘ W SWYM JADZIE ŻMIJE..

Gość bez sensuuuuuuuuuuuuuu
A AUTORKO, ŻYCZĘ SPOKOJNEJ CIĄŻY I SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA.

Gość Miltos
Alishia21 i tak się właśnie czuję kochana...Wczoraj wrócilam do domu bo chciał porozmawiać i w sumie to wyszła klótnia .On twierdzi, że ja celowo nie bralam tabletem a ja mu powiedziałam , że podejrzewam co kryje się za tym Jego zachowaniem. Oburzył się, że robię z niego jakiegoś zdrajcę i kochasia. Tak mnie zdenerwował , ze miałam ochotę wyjść z domu i juz nie wrócić ale mi nie pozwolił . I krótko mowiac to czuję się fatalnie :( @bez sensu, dziekuje :* karolowa, Tobie również za ostatni wpis

Gość Bzdziag
Wspolczuje autorke meza. W sumie to po co sie facet zenil skoro nie chce dziecka....czy to z wpadki czy tez nie. Widocznie ozenil sie , jak wiekszosc facetow z wygody, zeby miec darmowe bzykanko, ale o jakiejs odpowiedzialnosci nie chce nawet slyszec. Naprawde wspolczuje

Gość domatorka razy dwa
ni i co planujesz autorko ?

Gość Miltos
Witajcie długo mnie nie było bo sprawy potoczyły się w sposób nieprzewidywalny dla wszystkich .A mianowicie mój kochany mężuś miał romans gdy dowiedział się o mojej ciąży !!! Stąd taka reakcja ! A dowiedziałam się przypadkiem od kolegi jego przyjaciela . Facet zlitowal się nade mną i wydał mężą .Mniejsza z tym... Po tej informacji powiedziałam mu , że koniec z nami a on nawet dziecka nie ujrzy i , że o alimenty nie mam zamiaru nawet go podawać .Był w szoku... wtedy prawdopodobnie był jeszcze zze swoją kochanicą ale od jakiegos tygodnia błaga o mój powrót .Zaczął sie także interesować ciążą . Także wiele osób z forum miało rację i dobrze , że ta cała zdrada wyszła na jaw. Bądzcie czujne dziewczyny ! Pozdrawiam

Gość gość
trzeba bylo celowo nie zachodzic w ciaze to teraz placzy by nie bylo :/

Gość gość
trzeba bylo celowo nie zachodzic w ciaze to teraz placzy by nie bylo :/

Gość gość
Alimenty bierz i na siebie i na dziecko. Współczuję autorko.

Gość gość
no cóż, w takim razie jesteście siebie warci:o jedno robi drugie w konia

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] bez sensuuuuuuuuuuuuuu po co tu piszecie wredne i bezduszne paszkwile i wiedzmy plujące jadem! zazdrościcie ciąży? macie na pewno do d**y życie i piszecie by się nad kimś powyżywać, utopcie się w swym jadzie żmije.. ______________________ tia jasne, po prostu zazdrośćimy bękarta, jest rzeczywiście czego.