Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teresita

co myslicie o kopenhaskiej?

Polecane posty

Gość teresita

Nie moge xa nic zrzucic oponli z brzucha co myslicie o tej diecie czy warto ja robic?

Gość teresita
Problem w tym ze jestem po kontuzji i ok 3 mesiecy mam zakaz cwiczen

Gość knbcx b
Na kopenhaskiej sie trci miesnie ? ja myslalam ze nie

Dziwne, bo dziewczyny które ćwiczą A6W twierdzą, ze mieśnie się wyrabiają, ale tłuszcz i tak zostaje (mięśnie sa pod nim). I na oponkę trzeba zadziała jednak dietą. Ja jestem dziś 3 dzień na norweskiej i powiem, ze brzuch zrobił się płaski (chociaż oczywiście zależy kto z jakiego brzucha startuje :-)) i widzę zarys mięśni. Mam zamiar wprowadzić ćwiczenia, aby miesnie się ukształtowały, ale brzuch płaski zrobił się od diety.

Gość kjhfdzcc
To tylko 13 dni ja mialam.plaski brzuch po tej diecie

Gość Olcia Dubicka
O tej diecie są dobre jaki i negatywne opinie jak zawsze. Nie wiem jak dokładnie to wygląda bo nie próbowałam, jeśli mi tu opiszesz co robisz i co jesz to Ci ocenię. A żeby mieć płaski brzuch i aby 6cio pak się pojawił to musisz zejść do tkanki tłuszczowej na poziomie 12-13 procent to mięśnie odsłonią się nawet bez ćwiczeń bo każdy ma mięśnie ale są one ukryte pod warstwą tłuszczu. A jeśli chodzi o samo odchudzanie. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość bvxxxx
Opis diety jest w topiku o kopenhaskiej nie mam jak skopiowac bo pisze z komorki

Gość Piłęczka
kochana nie katuj sie tym, poprostu się ruszaj dużo, rowerek spacery i te sprawy, do tego ogranicz chleb i makarony, za to jedz duzo jabłek, pektyny dobrze wplywaja na uklad trawienny i zmniejszaja wzgecia, ktore pompuja brzuch. Do tego jakas herbatkę zieloną dobrą, ja pije teraz figura detox i jest super, moze jakies ziołowe herbatki typu mięta albo rumianek. Musisz duzo pić. Tylko nie katuj sie kopenhaska, bo to syf

Gość teresita
nie mge pozbyc sie tej cholernej oponki ogolnie jestem szczupla tylko mam brzuch wzdety i wyglada to okropnie

Gość teresita
Wlasnie mam problem z chlebem bo go lubie

Gość Piłęczka
jedz chleb tylko ciemny i nie wiecej niz 2 kromki dziennie. Kochana na brzuch to przed treningami łykaj termogeniki, ja biore figura extraslim teraz, one beda dzialaly a odpowiednia partie ciala juz, tylko musisz sie porzadnie zmeczyc, polecam ewkę chodakowska, ona daje niezly wycisk, to+ temogenik i bedzie ci brzuch spadał sam, zoabczysz :)

Gość Rakietatata
Dobrze gada, musisz dużo pić i dużo się ruszać, dieta to tylko kawalek sukcesu. Termogeniki przed treningiem to podstawa. Nie znam tej figura extraslim ale poczytam i dam znac co mysle. Ja zawsze lkarnityne i tego typu rzeczy łykałam, ale moze czas na cos bardziej kobiecego ;P

Gość Rakietatata
kupiłam ten termogenik figura extraslim dzis w aptece, bo podoba mi się skład. Po lkarnitynie nie mogłam spac w nocy a tutaj głownie naturalne składniki. Dziś wypróbuje bo zraaz lece na trening,ahh po 4 dniach przerwy w końcu

Gość PannaMigotka99
I jak tam Rakietatata? Figura extraslim się sprawidzła? Sama jestem ciekawa, bo ćwicze dużo, ale od pewnych efektów waga stoi i mnie to strasznie denerwuje wrrrrr

Gość Rakietatata
wiesz, brałam przez ostatni tydzien przed treningami i faktem jest, ze gorrrraco sie robi, poce sie bardziej i czuje jak miesnie pracuja, super sprawa. Jeszcze nie wiem jak to wagowo bedzie wygladalo, przez ostatni tydzien schudlam 1,4 kg a normalnie chudłam 0.8-1 kg wiec nie wiem, za wczesnie jeszcze na takie wnioski :)

Gość Vikiiiii
mało urozmaicona dieta. no i do najzdrowszych nie należy. dostarczając tak mało kcal dziennie- wiadomo, że schudniemy w pierwszym okresie. czy będzie to tłuszcz czy mięśnie, czy woda? czy później przytyjemy drugie tyle...? nie polecam ogólnie tej diety. ja właśnie startuję z dietą ograniczającą węglowodany- to spala tłuszcz i buduje mięśnie. do tego intensywne, ale bardzo krótkie, sprawdzone ćwiczenia. jeśli ktoś chciałby poznac szczegóły- chętnie pogadam. szukam kompanek do tej diety.

Gość PannaMigotka99
o rany! to idealnie chudniesz, chociaz w sumie zastanawiam sie czy nie za szybko o te dziesiate kilograma? uwazaj na siebie :) moja waga ruszyła w dół!!!!!!