Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysiaaaa

jestem kokietką, i nikt mi nie wierzy że jestem dziewicą...

Polecane posty

Spokojnie, widzę na ulicy jak wyglądają polki i wiem, że wcale nie powalają tak jak im się wydaje :classic_cool:

Gość Dariaaaaaaa:*
Gabrysia-mam tak samo lubie kokietować i uwodzić ;) mam 20lat i miałam mnostwo okazji do stracenia dziewictwa,alee nie ze mna takie numery :D

Gość faceci szaleją z seksem
i nie myślą mózgiem tylko... czymś innym

the soul of (the) truth Wklejasz to pod każdym tematem, naprawdę myślisz, że te twoje intelektualne rzygi robią na kimś wrażenie? :o :classic_cool:

ERRATA: świadczy o pustocie intelektualnej STUDENCIAKA, a nie autora. Blad wynika stad iz swój tekst skopiowalem z topiku tego studencika. Sorki ;)

tak tak, tylko wy :classic_cool: Gdybyś była taka ekstra to nie próbowałabyś mnie na siłę do tego przekonywać :D Ponadto na mnie nawet te piękne polki nie robią wrażenie, bo odpycha mnie wasza mentalność. Także mnie być nie skokietowała :classic_cool:

soul, jakby zrobiło to już wcześniej bym ci odpowiedział a nie dopiero teraz :classic_cool:

Daria, następna zakompleksiona, która chce się dowartościować tym, że faceci chcą z nią iść do łóżka 😴 Naprawdę myślisz, że to twoje dziewictwo jest coś warte? Nie jest warte nawet splunięcia a co dopiero tego, aby się o ciebie starać :classic_cool:

"mentalność" dobrze ze z Twoją jest wszystko w porządku. a poza tym co do kokietowania takich jak ty... Uwierz mi ludzi z Twoją "mentalnością" wyczuwa się na kilometr ;). I jak widzisz, tylko sie błaźnisz tym co piszesz. Z moją mentalnością jest wszystko w porządku

Gość Wolicie całki czy pochodne?
Studenciaka nie pytam

Tobie tylko się wydaje, że się błaźnię. Ja poznałem mnóstwo ludzi, którzy myślą tak jak ja :classic_cool: Co z tego, że niby takich jak ja wyczuwa się na kilometr? :D To nie podważa tego, że mnie taka pseudo-księżniczka by nie skokietowała swoimi oklepanymi sztuczkami 😴 :classic_cool:

Gość Dlaczego STUDENCIAK
Ma taki problem z dziewictwem obcych nieznanych mu kobiet? Warum?? Antworte bitte :D

Gość Gabrysiaaaa
no cóż, każdy ma swoje zdanie na temat dziewictwa, jeśli ktoś uważa to za coś złego to w pięć minut można się tego pozbyć z byle facetem, są jednak osoby które szanują siebie, przyszłego chłopaka/ męża, i swoje poglądy, ja na pewno niczego nie zmienie do poki się nie zakocham, a takie dupki jak studenciak to sobie mogą tylko pogadać :D

A co to pytanie ma wspólnego z tematem? :classic_cool: to i to mam już za sobą, ale bardziej lubię pochodne :D

a ja poznałam mnóstwo ludzi którzy myslą tak jak ja . "Pokaż mi swoich przyjaciół a powiem Ci kim jesteś" Ja mam jakieś wartości a ty jesteś pusty, bezwartościowy. Nie dogadamy się. Nie ma sensu prowadzić z Toba konwersacji. Nie zniżam się juz do Twojego poziomu. Życzę miłego wieczoru.

zarozumiała, ale tylko zakompleksione baby takie jak wy chcą się dowartościowywać poprzez uwodzenie facetów i patrzenie jak to się o nie starają itd. :classic_cool:

Gabrysiu skąd jesteś? ja mieszkam w małym miasteczku i u mnie w sumie każdy każdego zna i takie "pobawienie się" czasem nie wchodzi w gre. Chyba przeprowadze się do większego miasta :D:D

Gość Gabrysiaaaa
Studenciak, to ty może gejem jesteś co? :) polki Cię odpychają, a u zagraniczynych na pewno szans nie masz.. nikt palanta sobie nie weźmie. I nie udawaj takiego znawcy kto co lubi, bo faceci to akurat lubią się popisywać w sprawach intymnych, a prawda jest taka że marzy im się dziewica :)

zarozumiała, ty masz co najwyżej pseudo-wartości, bo co ta za wartość trzymanie cnoty między nogami a jednocześnie łamanie serc nic niewinnym facetom? :classic_cool: Ja na przykład pomagam ludziom, nie uwodzę perfidnie kobiety i nie łamię im specjalnie serc itd. Także prędzej to ja jestem dobrym człowiekiem niż ty- wielka księżniczka z "wartością" między nogami :classic_cool:

Gość ggggvvgg
gggga

Gość zabiorę Cię własnie tam
gdzie słońce dla nas wschodzi ...

Gość Gabrysiaaaa
ja mieszkam teraz w Norwegi, ale pochodzę z Poznania... studiuje anglistyke z zagraniczniakami, oni to dopiero na polki się ślinią :)

garysiaa, ale z ciebie beton. Stereotypowe myślenie jest cechą ludzi głupich i ograniczonych :classic_cool: Że niby każdemu facetowi marzy się dziewica??? Błagam cię :D Za dużo na słuchałaś się księdza na religii :classic_cool:

Gość a aj to widzem tak
Studenciaku jesteś dobrym człowiekiem przy okazji poniżając inne osoby? A i masz wartości ruchać sie na każym rogu? :D bo kto tego nie robi jest zły człek :D

Gość Gabrysiaaaa
Studenciak, poklaskać Ci jeszcze? pomoc ludzka rzecz, już się tak tutaj nam nie chwal, bo nic specialnego nie robisz :)