Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysiaaaa

jestem kokietką, i nikt mi nie wierzy że jestem dziewicą...

Polecane posty

Gość Studenciaku, jak dwanie na
lewo i prawo może być wartością?

gabrysia, to ciekawe, bo np. w Szwecji wszyscy się śmieją z polek, że nie potrafią się fajnie ubrać i że w Polsce religia jest taka dominująca w XXI wieku. Ponadto jak kilka razy się spytałem Szweda jakie kobiety woli- Szwedki czy Polki to zawsze odpowiadali, że Szwedki :D I ty w Norwegii przyznajesz się, że jesteś jeszcze dziewicą? To oni muszą nieźle się śmiać za twoimi plecami :D :D :classic_cool:

Dawanie na lewo i prawo jest dobrą zabawą :classic_cool: Na pewno nie jest to niczym złym :classic_cool:

Gość Gabrysiaaaa
Studenciak, jesteś osobą zepsutą w środku.. poniżasz, wyśmiewasz, wykazujesz się ignorancją, i oceniasz ludzi których nie znasz.. weź się za naukę, albo idź do psychologa skoro masz taki problem z dziewicami, a nam daj spokój :) krzywdy Ci tym nikt nie robi :P

Gość Studenciaku,
szwedzi tacy mądrzy nie byli jak spieprzali stad w 1660r :D :P

Gość alez Gabrysiu
przezciez to ma sie za dobrego człowieka, to co chcesz od studenciaka? Każdy ma prawo miec patologiczne poglądy, nawet on :D

hahaha zarozumiała śliczna :D Może i jesteś śliczna, ale jedynie na tej swojej wsi, na której mieszkasz :D :classic_cool:

Gość Dariaaaaaaa:*
Gdybym była zakompleksiona to dowartościowałabym się sypiając z kim popadnie,a ja mam straszny szacunek do siebie i nie w głowie mi takie akcje..Nie lubię łatwych dziewczyn ;p.Znam swoją wartość,nie mówię tutaj,że trzymam dziewictwo do ślubu,bo akurat tego nie popieram,po prostu nie spotkałam mężczyzny,który by zasługiwał na mnie.Jestem osobą,która woli być sama niż z byle kim,dla samego bycia.

Gość Gabrysiaaaa
po pierwsze nie rozmawiam z każdym o moim dziewictwie, to by było trochę nie na miejscu :) tutaj mało kto wie, raczej najblizsze mi osoby, i nikt z tym problemu nie ma, po prostu nikt mi nie wierzy i tyle :)

Gość Gabrysiaaaa
Dariaaaa w 100procentach się z Tobą zgadzam :)

Właśnie ja mam normalne poglądy. To poglądy nakazujące trzymanie dziewictwo nawet do 30 roku życia są patologiczne i podchodzą pod wynaturzenie, bo natura stworzyła człowieka tak, że potrzebuje seksu :classic_cool: Widzicie, ja przytaczam argument opierające się na nauce i biologii a wy przytaczacie mi argumenciki bazujące na durnych doktrynach i ideologiach wziętych z dupy :classic_cool:

Gość makolos
To ty stara doopa jesteś ;) Jaśnie dziewica Gabrysia; uważaj, bo narażasz się na zrosty ! Jeszcze trochę poczekasz a żaden się nie przebije :) Tzw. kozia cipa ci grozi

gabrysia, a czemu nie rozmawiasz o tym ze wszystkimi? "Przecież to taki skarb i powód do dumy" :D Nie wierzą, bo to nienormalne. Po prostu nie mogą uwierzyć, że taki dziwoląg z ciebie :classic_cool:

Gość Gabrysiaaaa
ale w sumie to mi szkoda Studenciaka, pewnie z samymi łachami sypia.. bo kto by chciał takiego niedorozwoja?? :) przy okazji nie robi problemu że kobieta rozjebana, i że prawdopodobnie jakieś chorubsko w sobie nosi :d

Dariaaaaaaa:* Dowartościowujesz się tym, że patrzysz jak ktoś się o ciebie stara a ty możesz grać panią w takiej sytuacji. A kobiety, które chodzą do łóżka z facetami widocznie lubią seks i nie wstydzą się tego oraz nie mają urojeń, że to coś złego i one właśnie są normalne- w przeciwieństwie do was.

Gość Gabrysiaaaa
makolos, a Ty lepiej uważaj bo w rozwoju się cofniesz, i tak pewnie z mózgu orzeszek :P

Gość Gabrysiaaaa
nie zesraj się studenciak, " rozmowa " z Tobą jest nudna, i do niczego nie prowadzi, tkwij w swoich poglądach dalej, na pewno daleko zajdziesz... z chorobą weneryczną ;) życzę ci powodzenia w życiu, i przede wszystkim rozumu. Ja z tobą dyskusje skończyłam, więc możesz śmiało opuścić topic ; p

gabrysia, o mnie się nie martw. Mi partnerka, która miała kogoś tam przede mną wcale nie przeszkadza- wręcz wolę taką od jakiejś cnotki czy dziewicy, bo taka przynajmniej mnie czymś w łóżku zaskoczy, a taka cnotka i dziewica, która nic w łóżku nie potrafi i jest zapewne seksualną kaleką, będzie jeszcze chciała, abym czekał na nią rok, zupełnie jakbym miał spodziewać się jakichś fajerwerków w łóżku. ech, te to mają mniemanie o sobie haha :classic_cool:

Choroby weneryczne można wyleczyć. Poza tym nie wiem, czy wiesz, ale istnieje coś takiego jak prezerwatywa, ale wiadomo- w końcu jesteś dziewicą i pewnie nie wiesz o takich rzeczach. :D

Gość tak to widzem
Studenciak, poglądy które ty prezentujesz na pewno były popularne w rozwinietym seksualnie starożytnym rzymie, czy grecji i innych wielkich cywilizacjach które ... upadły ...uuuuuuu. Wiesz, ze w niczym nie różnisz sie od mocherów, tylko jestes po pzreciwstawnej granicy? ten sam fanatyzm,zadnego zrozumienia i akceptacji

Gość Gabrysiaaaa
za mało inteligentny jest żeby zrozumieć że nikt go tu nie chce.. dajmy mu spokój, czepiamy się go a chłopak naprawdę ma problemy :)

Gość a za oknem za tym oknem
wiosna czeka z pretensjami

Gość dvdgfhgh
szanuje twoje poglady i przekonania,ale nie zycze sobie,zeby jakas dwudziestoparo letnia dziewica obrazala normane kobiety, ktore mialy paru partnerow,co jest norma i twierdzila,ze sa luzne i maja choroby weneryczne. to takie prymitywne, grubasy obrazaja szczuple,dziewica obrazaja NORMALNE kobiety :o

Gość nosiema
Dariaaaaaaa:* Czy według Ciebie jeśli masturbowałam się wibratorem a nie robiłem tego z chłopakiem to nie jestem czy jestem dziewicą?Bo błony to już chyba nie mam (mam 18 lat) ?

Tak tak, słyszałem kiedyś podobny pogląd od księdza na kazaniu, który szedł mniej więcej tak: "USA upadnie, Europa zachodnia upadnie, Chiny upadną, cały świat upadnie, tylko polska przetrwa i stanie się potęgą bo jest katolicka" :D Miałem wtedy 10 lat a i tak byłem na tyle kumaty, aby uznać tej sukienkowego za idiotę :classic_cool:

Gość dvdgfhgh
wypowiadasz sie na temat seksu i jego konsekwencji, nie majac o tym pojecia prostaczko z zawyzońym ego, ktora mysli,ze kazdy facet pragnie doroslej baby, ktora czeka z seksem do slubu

Gość wiosna ach to Ty
już otwieram i na kawe prosze

Gość tak to widzem
" byłem na tyle kumaty, aby uznać tej sukienkowego za idiotę" Kolejne sformułowania do kolekcji dobrego człowieka, szanujacego innych i ich opinie :D

Dziewice są wynaturzone. Jak można nie uprawiać seks będąc nawet dorosłym? To już zdecydowanie nie jest normalne ani trochę i jak bardzo byście (dziewice) nie krzyczały o "szacunku" do siebie itd. to nie zmienicie tego, że to właśnie z wami jest coś nie tak :classic_cool:

Gość poiuytrerty
studenciak spales keidys z dziewica ????????????