Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysiaaaa

jestem kokietką, i nikt mi nie wierzy że jestem dziewicą...

Polecane posty

Gość Gabrysiaaaa

nie ważne gdzie jestem, zawsze prowokuje mężczyzn do granic możliwości, uwielbiam jak się nakręcają i odchodzą z rozczarowaną miną. W żadnym wypadku nie zachuję się jak dziwka, po prostu wszystko co robie jest zmysłowe, i uwodzicielskie. Moi znajomi znają mnie z tej strony bardzo dobrze, ale nikt nie wierzy mi że jestem dziewicą, wyśmiewają mnie że kłamie, i myślą że coś ukrywam.. Czy to takie dziwne że jest się dziewicą/ prawiczkiem w tych czasach???? chyba jedyną osobą która uwierzy w moje dziewictwo będzie mój pierwszy.. Gabi 21

Gość oj tammmmm
zazdroszcza ci i tyle, bo nie kazdy potrafi tyle wytrzymac, fajnie ze czekasz na tego jedynego, trzymam kciuki, a ludzmi sie nie przejmuj bo to debile, zawsze wiedza lepiej swoje

Przecież bycie w wieku 18+ dziewicą jest żałosne. Na pewno nikt ci niczego nie zazdrości, bo niby czego tu zazdrościć? :D Niespełnienia seksualnego? Dziewictwo nie ma żadnej wartości, poza fikcyjna, tzn religijną :classic_cool: Po co w ogóle trwasz w tym dziewictwie? Co ci to daje? Bo na pewno nie szczęście :classic_cool:

Gość Gabrysiaaaa
@Zarozumiala ślicznotka 92 bardzo dobry pomysł !! :D @Studenciak jaki wstyd? założe się że pod tym nickiem kryje się obleśna dziewucha która puszcza się codziennie, i teraz próbuje przekonać ludzi że dziewictwo jest złe :)

dobra studenciak daj już spokój, tu nie chodzi o religie ani o jakies urojenia czy inne pierdoły które ... hmmm uroiłeś sobie, tu chodzi tylko i wyłącznie o nas i to jak my to postrzegamy.

Gość Gabrysiaaaa
poza tym wolę zaoszczędzić mojemu przyszłemu mężu rozterek z iloma wcześniej spałam, on i ja będę sie czuła lepiej ze świadomością że jest tym pierwszym, dam mu uczucie wyjątkowości :) a dla mnie nie chodzi tu o religie, tylko o szacunek do siebie! mogę podrywać, kokietkować, zachęcać, ale na tym koniec... teraz przespać się z laską to nie problem, problemem jest znaleźć "czystą" dziewczyne ;P

wy i łamaczki serc, błagam was :D Możecie co najwyżej łamać serca facetom, których poczucia swojej wartości i atrakcyjność jest na poziomie kanałów :D "Dziewice- łamaczki serc" hahahahha. Dziewictwo w wieku 18+ to wstyd oraz anomalia, bo natura stworzyła człowieka tak, że ten musi uprawiać seks.

Gość Gabrysiaaaa
@arozumiala ślicznotka 92, ale przyznaj że fajnie jest prowokować facetów :D łamanie serc to nic złego, dobre serducho na pewno będzie przez nas zauważone, a póki co troche chłopów pocierpi :D

Ja pierdole, gadasz o tym, że to nie masz nic wspólnego z religią a używasz określenia "czystość", które właśnie bierze się z religii hahha :D Naprawdę uważasz, że twoje dziewictwo jest coś warte, otóż jest nic nie warte :classic_cool: Dziewictwo w wieku 18+ to wynaturzenie i taka jest prawda :classic_cool: Poza tym dlaczego wg ciebie uprawianie seksu= brak szacunku do siebie? Na jakiej podstawie tak stwierdzasz? Gadasz, że twoje poglądy nie mają nic wspólnego z religią a te wszystkie argumenciki, które podajesz biorą się z niczego innego jak z ideologii katolickiej :D

Gość Gabrysiaaaa
hahaha a co ma łamanie serc do dziewictwa?? nie trzeba spać z facetem żeby go w sobie rozkochać :) ale co ty tam wiesz... pewnie żadna Cię nawet kijem dotknąć nie chce, bo nie dość że cham, prostak, to jeszcze dziwki lubi :P

jestem fanką Realu Madryt Następna dziewica, które ideologia katolicka zrobiła ferment z mózgu :D Co ty wiesz o tym jak smakuje seks, skoro jesteś dziewicą? Przecież katolickie oszołomy zawsze będą mówiły, że seks z tym jednym to jest taki oh i ah i wymyślą przeróżne kłamstwa, aby dopiąć swego i przekonać kobietę do tego, aby czekała, czekała i czekała... nawet do 50 roku życia :D

Ale tam wasza pseudo-moralność rozbawia. :D Uważacie, że granie na czyiś uczuciach jest w porządku, ale seks to już jest zły i niedobry. Żal :D

Gość faceci szaleją z seksem
a później mają problemy z prostatą

Jak nie jest zły i niedobry, to po co go sobie odmawiać? Są kobiety, które też sądziły, że dziewictwo i czekanie z seksem na tego jedynego to klucz do szczęścia i szybko się rozczarowały :classic_cool:

Gość jkukju
pewnie ejstescie pasztecikami, ktore maja troche zbyt wysokie poczucie wlasnej wartosci. to ostatnio czeste zjawisko.

Dobra weź sobie nie dodawaj dziewico :D Księżniczka się znalazła :classic_cool: Śmieszą mnie niektóre polki, które uważają się za jakieś bóstwa i pozują na księżniczki :classic_cool: Przecież wystarczy pojechać do Danii, Czech, Szwecji, Norwegii itd. i tam spokojnie można spotkać piękniejsze kobiety w większym natężeniu niż w Polsce a polki, które tutaj są ładne- tam są co najwyżej przeciętne :classic_cool: Więc to twoja samoocena i "niepowtarzalna" uroda istnieje tylko w Twojej głowie, uwierz :classic_cool:

Gość opol;po
[p[po

Gość opol;po
l;p[p

Juzro pisałem, ale myślę,że żałosne to są osoby pokroju studenciaka. Możnaby to zrzucić na karb szerzenia zachodnioeuropejskich trendów, ale ja myślę, że to przede wszystkim świadczy o pustocie intelektualnej autora. I nie chodzi o to, czy ktoś jest cnotką, czy nie, tylko o to, że to prywatna sprawa każdej z kobiet. Sprawa, którego niczego nie determinuje (studenciaka odsyłam do słownika pwn ) Ale niektórzy mają niedojrzałe podejście i próbują dorabiać jakąś PATOLOGICZNĄ ideologię do cnoty, jak studenciak, dla którego to jak widać najważniejsza sprawa na świecie i próbuje gdzieś wylewać swoje frustracje