Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wietrzę się :)

otwieracie okna w sypialni?

Polecane posty

Ja mam na noc uchylone okno u nas i w pokoju 3letniego syna. mamy moskitiery,to nic nie wpadnie :) ale jak patrzę to w bloku naprzeciwko okna otwarte raczej w kuchni a w pokojach zamknięte. a jak u Was?

Gość amerykaniepiszglupot
mamy założone siatki na okna i jedno okno uchylone (pewnie otwieralibyśmy oba ale śpi z nami w sypialni 9-miesięczne dziecko)

Gość princessaofpersia
na razie tylko w kuchni, latem w gorace noce-wszedzie gdzie sie da :)

Gość 0009pięciozłotówka
No u nas mamy jeszcze na noc zamknięte okna (nie mamy dziecka), a jeśli jest za ciepło to rozczelnione. Więc tym bardziej wydaje mi się, że gdybysmy mieli dziecko to nie otworzyłabym okna na całą noc.

Gość boszsz co za temat, nie-kisimy
sie, tylko ty jestes taka odwazna....

Gość koza z nossa aa
Ja mam otwarte w kuchni okno, drzwi balkonowe uchylone górnie i w łazience naprzeciw sypialni, drzwi pootwierane to świeże powietrze dochodzi. W sypiali też mamy niemowlaka, 8-miesięcznego i jeszcze się boję otwierać,bo człowiek zaśnie, a nie wiadomo jaka nagle temperatura wyskoczy. Ale jak mąż w nocy wstanie to i tak wszystko pozamyka. Był wychowany w domu, gdzie w ogóle się nie wietrzyło, nawet latem w dzień. Porażka. Nie ma dnia, bym nie otwierała okien.

tez mam zalozone siatki na dwa okna bo np u mojej mamy to zgraja komarow i maly pogryziony byl :) jesli chodzi o otwarcie to narazie staram sie nie otwierac tam gdzi emaly spi bo on czesto spi otulony spoci sie odkrywa i tak na zmiane i boje sie ze go przewieje :) i mieszkam narazie w starym domu wiec nie moge okna uchylic tylko otworzyc cale ;/ ale wietrze cale dnie i dopiero okno zamknelam :)

Gość Beawwww
Jeszcze musza byc cieplejsze nice...tez mam malucha w sypialni

oooo to samo u moich tesciow ;/ nie dosc ze kisza sie cale dnie nawet jak siatki maja zalozone to jeszcze rolety cale dnie zasuniete ;/ ja tylko wchodze to deprechy dostaje :)

Gość koza z nossa aa
Ja nie mogę wysiedzieć w takim niewietrzonym mieszkaniu, od razu taki zaduch czuję. Przeszkadza mi to bardzo. Nawet we własnym mieszkaniu to czuję, a przecież mam czyściutko. Jak pojadę gdzieś na dłużej to po powrocie pierwsze co muszę okna pootwierać.

Gość amerykaniepiszglupot
w sumie my też mamy otwarte nie całą noc bo mąż zwykle jak się kładzie to tylko oba okna rozszczelnia a otwarte jest w kuchni, zależy od temperatury na dworze, ogólnie cały dzień mamy otwarte i latem na pewno będą też otwarte całą noc :)

Temat jak temat. My już od ok 2 tygodni mamy uchylone okna. Zimą rozszczelnialiśmy-no chyba że było minus 20. Ja ogólnie lubię mieć chłodno w sypialni-tak 16 max 18 stopni bo inaczej spać nie mogę. A latem to najchętniej bym poszła spać do piwnicy :D W domu zawsze jest jednak chłodniej niż w bloku. Wiem jak u nas było-nie raz to i w maju się w centralnym rozpalało,a w bloku od początku marca w tym roku mamy zakręcone grzejniki,bo wystarczy ciepło z rurek w pionie i w dzień jest temperatura 20-21 stopni przy uchylonym oknie.

Gość zamykam przed pojsciem spac
.

Gość To kuszą
A ja wieczorem wcale nie mogę otworzyć bo dym z kominów by nas podusil

Zalezy czy mlody spi z nami czy w lozeczku. Jak z nami to tylko uchylam, bo boje sie zeby nie wlazl na parapet i nie wypadł okna. Jak spi w swoim łóżeczku otwieram oba okna w sypialni.

Gość vksvsd
My też już mamy uchylone okno w sypialni, z nami śpi 13 mc córka i nie jest zimno, w pokoju jest 21 stopni.

Gość lifestyle..
caly dzien mam otwarte ,a na noc to w salonie i sypialni, u malej zamykam ,bo po ulicy biega tyle kundli ,ktore sie gryza ,piszcza itp.....ze z pewnoscia by mi mala obudzily.Latem otwieram wszedzie gdzie sie da