Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyznał mi po alkoholu

wyznania po alkoholu

Polecane posty

brać poważnie czy też z przymrużeniem oka? Wyznanie w stałym związku. Nacodzień powtarza, że kocha, ale takich wyznań jeszcze od niego nie słyszałam.

Gość !fsm!
co uslyszalas?

Gość fsssssssssss
wyznał mi po alkoholu brać poważnie czy też z przymrużeniem oka? xxxxxxxxx aha! czyli jak mówi na trzeźwo to kłamie, a jak po pijaku to prawda?

No właśnie zastanawiam się nad tym :-o Zaczynam podejrzewać, że wszystko to bzdura i puste słowa.

Gość vvhhchg
brawo dla autorki za inteligencje... napisze taka nie wiadomo o co chodzi i glupie pytania zadaje...:-/

Nie istotne jest przecież co wyznał. Pytanie brzmiało czy wyznania po alkoholu brać poważnie...

Gość vvhhchg
oczywiscie ze istotne.Moj czasem tez cos palnie po alko ale wiem ze to glupota i tylko sie smieje.A innym razem wiem ze mu sie jezyk rozluzni i mowi dosc powaznie bo sie nie powstrzymuje.

Gość vvhhchg
oczywiscie ze istotne.Moj czasem tez cos palnie po alko ale wiem ze to glupota i tylko sie smieje.A innym razem wiem ze mu sie jezyk rozluzni i mowi dosc powaznie bo sie nie powstrzymuje.

A mi się jednak zrobiło jakoś tak dziwnie. Czyli na trzeźwo kłamał? I dopiero teraz po alkoholu i jeszcze nie w twarz tylko poprzez fb wyznaje mi, że mnie kocha i jest pewien, że chce ze mną być?

Gość btwe
niestety na poważnie. ludziom po alko łatwiej przychodzi wyrazanie swych uczuć, a zwłaszcza tych skrywanych na codzień... wiem to po sobie, dlatego już nie pije:)

Gość zanetaaa93
po alko mowi prawde