Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angel_eyes

Ekspozycja na gluten-kaszka Nestle Zdrowy Brzuszek-8 zbóż

Polecane posty

Czy podawalyscie ta kaszke we wprowadzaniu glutenu? czy nie za duzo tych zboz naraz,na opakowaniu jest napisane ze mozna.Podalam dziecku wczoraj pierwsze pol lyzeczki i nie wiem czy dobrze zrobilam

no i nie wiem bo wczoraj populudniu małą bolał brzuszek i nie wiem czy to po indyku(pierwszy raz zjadla caly sloik-na 4 dzien bo wczesniej bylo po kilka lyzeczek) czy po tej kaszce czy poprostu zbieg okolicznosci

Gość zxzx
A te pół łyżeczki to jak podałaś? Z obiadkiem?

Gość zxzx
Może po prostu za dużo naraz było jedzenia i tyle. Spróbuj dać mniej.

nie wiem co robić teraz czy sprobowac jej dzisiaj dac jeszcze czy moze kupic kaszke manne?

dzisiaj dostenie zupke sprawdzona po ktroej jej nic nie jest,wczesniej po mniejszej ilosci tego indyka tez nic jej nie bylo

Gość zxzx
Ja tam robiłam na początku ze zwykłą manną gotowaną wcześniej na wodzie.

poza tym na opakowaniu tejże kaszki jest napisane,żeby podawać jedną płaską łyżeczkę? tylko nie wiem dlaczego jedną skoro zalecenia są pół łyżeczki

Gość bredzisz jak nic
po piewrsze kup porzadna kaszke,a nie reklamowany shit.polecam samemu gotowac ryz i go przecierac.z kasza mozna robic tak samo

Jak masz wątpliwości czy to kup zwykłą najzwyczajniejszą kaszę manną. A ta kasza i tak ci pójdzie później. Do tej co wyskoczyła z ryżem. Od kiedy ryż ma gluten?

Gość gość
nieistotne że kaszka 8 zbóż, przeciez nie chodzi o zboża, tylko o gluten, który w nich jest. Kasza manna tez ma gluten, wiec bez znaczenia jaką kasze podasz.

Gość Martynaxx
Jeśli chodzi o zboża, to naprawdę podstawą jest odpowiednie nawożenie. Oczywiście jest to jedynie pomoc stosowana w celu uzupełnienia składników w glebie. Mimo wszystko to dana ziemia jest najważniejsza, a poprzez nawożenie jedynie jej pomagamy. Choć warto by zrobić to w jak najskuteczniejszy sposób.http://hotel-welski.pl/wazne-informacje-co-do-nawozenia-zboz/

Gość gość
martyna, zrobilas mi dzien :D