Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słońce nocą

Anglik vs Polak

Polecane posty

Gość SADDSADDDD
-wykształcony i imponuje mi Jego zawód -zaradny -ma 28 lat i dorobił się domu i auta tak wyjdz za niego do majatku cie nie dopisze a mu kredyty splacisz!!! ZAS GLUPIA KOZA NA FORU KTORA LICZY NA CZYJS MAJATEK;SAA WES SIE ZA ROBOTE;NIE LICZ NA CZYJES AJATKI; BO ICH I TAK NEI DOSTANIESZ; NOO CHYBA ZE DO SPLATY BEZ DOPISU

Gość masz szczescie ze nie jest gej
dokladnie z uk sie ucieka, tez tam bylam i jak zobaczylam ze tam nie ma perpektyw wyjechalam ale odnosnie tematu-masz szczescie ze on nie gej-ten brytol, i dwa w ogole musisz miec powodzenie- na mnie zaden angol jak i polak na emigracji nie spojrzal, fakt ze wszyscy byli w parach, ale nawet na skok w bok sie na dalo bo ich panienki tak pilnowaly

Gość Słońce nocą
emyly o tym samochodzie i nieruchomości napisałam bardziej po to by dało sie zauważyć Jego zaradnośc a nie , że lecę na kasę ;) Jestem tu 2 rok i z biednej rodziny nie pochodzę na tyle , że mam oplacone studia tutaj i nie musiałam brac kredytu studenckiego .I na pewno nie byłabym z nim tylko dlatego bo ma dom ! Ale jak patrzę na niektórych emigrantów z Polski co pół wypłaty przepijają i w wieku 30+ nie maja nic to chyba wiesz o co mi chodzi

Gość Słońce nocą
emyly o tym samochodzie i nieruchomości napisałam bardziej po to by dało sie zauważyć Jego zaradnośc a nie , że lecę na kasę ;) Jestem tu 2 rok i z biednej rodziny nie pochodzę na tyle , że mam oplacone studia tutaj i nie musiałam brac kredytu studenckiego .I na pewno nie byłabym z nim tylko dlatego bo ma dom ! Ale jak patrzę na niektórych emigrantów z Polski co pół wypłaty przepijają i w wieku 30+ nie maja nic to chyba wiesz o co mi chodzi

Gość Słońce nocą
Middlesex, studiujesz tam ? Słyszalam, że dużo Polaków tam się uczy ... emyly, Dziekuje, że uważasz mnie za porządną dziewczyne ;) Wiesz, Ja z Anglikiem byłam już po pierwszej randce gdy poznałam Polaka. Na wczorajszej -drugiej randce myślałam o Polaku i dlatego ten temat powstał...Bo albo z jednym albo z drugim . Z Anglikiem do niczego nie doszło na spotkaniach. Ani sie do mnie nie dobierał ani nic więc plus dla niego . Umówilismy się na jutro i nie wiem co robic bo w głowie mam swojego rodaka , który pojawil sie w moim zyciu tak niespodziewanie -przypadkowo .A Anglika poznałam w pracy i zgodziłam sie na randke po dłuższych Jego próbach podrywania mnie ;)

Poumawiaj się z tym Anglikiem jak dobrze się dogadujecie. Nie musisz od razu iśc na randkę z Polakiem.

Gość Słońce nocą
Moorland Jesli pójde na jutrzejsze spotkanie z Anglikiem to przecież nie powiem do Polaka "spotkamy sie za miesiąc bo chcę porandkowac z Anglikeim.." :/ Myslę , że już dzisiaj muszę zdecydować by nie wyjść na "dwufrontową" pannę .Bo jak by wyszło na jaw to dobrego zdania by o mnie nie mieli

Gość Słońce nocą
Moorland Jesli pójde na jutrzejsze spotkanie z Anglikiem to przecież nie powiem do Polaka "spotkamy sie za miesiąc bo chcę porandkowac z Anglikeim.." :/ Myslę , że już dzisiaj muszę zdecydować by nie wyjść na "dwufrontową" pannę .Bo jak by wyszło na jaw to dobrego zdania by o mnie nie mieli

Gość witaj UK
ja już w czerwcu lecę do Anglii i mam zamiar sobie upolować takiego Angielskiego przystojniaka jak Robert Pattinson :D Autorko jak ja Ci zazdroszczę i dziwię, że się jeszcze pytasz :P Przystojny jest Twój english boy ?

Gość witaj UK
ja już w czerwcu lecę do Anglii i mam zamiar sobie upolować takiego Angielskiego przystojniaka jak Robert Pattinson :D Autorko jak ja Ci zazdroszczę i dziwię, że się jeszcze pytasz :P Przystojny jest Twój english boy ?

Gość yghjjjkkk
Robert Pattinson przystojny? Buhahaha joke of the day! :D :D :D

Gość zielona trampka
no to moze ja zpodam przystojnego anglika Christian Bale :*

Gość ariolaa
zygam na widok patisona...jak komus moze sie podobac ten oblech? kojarzy mi sie z niedomytym zulem

Gość Sylwia 22
Christian bale ? to jużlepszy Mikołaj Krawczyk polski aktor do tego Polak jest zdecydowanie wyższy niż anglik

Gość Ja nie wiem po co
Ten Polak się za tobą ogląda dlaczego nie weźmie sobie angielki ? Ludzie obcy wydają się nam bardziej fascynujący

Gość colt 44
Weźcie się jakos zorganizujcie może:) Nazwijcie jakos... Np: Polskie tanie dziwki. Załóżcie związek zawodowy itd. dobra bo tu szkoda języka strzepicp

Gość 758094275892140-
boże ludzie to ale głupie tamaty zakładają

Gość Tygrys i myszka
Weźcie się jakos zorganizujcie może Nazwijcie jakos... Np: Polskie tanie dzi**i. Załóżcie związek zawodowy itd. dobra bo tu szkoda języka strzepicp Mój kolega pojechał trochę ostro no ale nie bądźcie naiwne jak kobieta oddaje się facetowi z innej rasy kultury czy narodowości tamten mimo woli się będzie tym cieszył ale bardzo krótko faceci nie szanują trochę takich kobiet bo skoro ona zdradza nawet facetów ze swojego kraju to mnie też zdradzi taki mi powiedział kiedyś pewien anglik i uważam że ma racje

Gość mnbstyuerthgsfdvgs
eh a później że anglicy zarywają do polek bo wiedzą że łatwe mięso i predzej czy później ulegnie

Gość Słońce nocą
witaj uk :) jedziesz do pracy czy studiować ? Jest przystojny, nawet bardzo ;)

Gość witaj UK
do pracy ;) Jak jest przystojny a do tego wykształcony to nie zastanawiaj się. Ja bym go brała :P A jesli nie wypali z Brytyjczykiem to poszukasz sobie wtedy Polaka .

Gość witaj UK
Sylwia Krawczyk to akurat nie mój typ a co masz na mysli , że jest wyższy niż anglik ?:D Ile ma wzrostu ten Krawczyk ? Pattinson np. ma 186 -czy cos koło tego

Gość colt 44
heh... A ile to będzie w calach bo w angli nie uzywa się systemu metrycznego:(

Gość Słońce nocą
Tygrys i myszka , że co proszę ? o CZYM TY PISZESZ BO NIE ROZUMIEM ! CYTUJE" jak kobieta oddaje sie facetowi z innej rasy kultury czy narodowości tamten mimo woli się będzie tym cieszył ale bardzo krótko faceci nie szanują trochę takich kobiet bo skoro ona zdradza nawet facetów ze swojego kraju to mnie też zdradzi tak mi powiedział kiedyś pewien anglik..." O co kaman ? Czy ja zdradzam faceta ze swojego kraju ? I czy nie ma na świecie udanych związków mieszanych ? No sorry ale ten Anglik o którym piszesz jeśli zaliczył przypadkową panienkę dająca na lewo i prawo to teraz sobie może prawić swoje mąrości :D

Gość Słońce nocą
Tygrys i myszka , że co proszę ? o CZYM TY PISZESZ BO NIE ROZUMIEM ! CYTUJE" jak kobieta oddaje sie facetowi z innej rasy kultury czy narodowości tamten mimo woli się będzie tym cieszył ale bardzo krótko faceci nie szanują trochę takich kobiet bo skoro ona zdradza nawet facetów ze swojego kraju to mnie też zdradzi tak mi powiedział kiedyś pewien anglik..." O co kaman ? Czy ja zdradzam faceta ze swojego kraju ? I czy nie ma na świecie udanych związków mieszanych ? No sorry ale ten Anglik o którym piszesz jeśli zaliczył przypadkową panienkę dająca na lewo i prawo to teraz sobie może prawić swoje mąrości :D

Gość colt 44
podpowiem: 6 stóp i ile cali?

Gość colt 44
To na pewno będą słodkie romantyczne sceny: Za co mnie kochasz? Za to, że jestes anglikiem😍:D:D

Gość colt 44
Czyli tak: Mamy tu panienke z Polski napalona na angielskiego amanta, który jest zdaje się przeciętnym angielskim japiszonem oraz kolesia z Polski, który jak wynika ze slów samej autorki bywa niezwykle obrotny:) ­ Panienka aspiruje do roli wifa (notabene w jakim obrządku planujecie ślub?) angielsko anielskiego dżentelmena nie umiejąc nawet pochwalić sie znajomym jej wybranka jakiego zaganiacza ma jej ukochany w calach:) I teraz pytanie: Jaki On będzie miał z Ciebie pozytek bo inteligencją nie grzeszysz, pieniędzy też chyba nie masz a jedynym komplementem jaki przychodzi Ci do głowy to, że jest anglikiem (z czego pewnie zdaje sobie sprawe wiec zaskoczenia zero)