Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słońce nocą

Anglik vs Polak

Polecane posty

Gość Słońce nocą
xxxkimxxx chyba tak ...ale Anglik jest bardziej pewny siebie i takie fajne wiadomości mi zostawia ;) Ale obaj mają bujne czuprynki

Gość xxxkimxxxx
W takim razie chyba,,,zaden. Poczekaj na kogos trzeciego , kto nie pozostawi cienia watpliwosci ;)

"wez dziewczyno o gustach sie nie dyskutuje" Dziewczyno? Chyba raczej kobieto. Za stara juz jestem na okreslenie 'dziewczyno' 🖐️ O gustach sie nie dyskutuje, ale sama skrytykowalas gust swojej poprzedniczki, wiec ja - zeby bylo fajniej - skrytykowalam wasze oba gusciki. Amen 🖐️ I gdzie ty widzisz tych przystojnych Brytyjczykow? Hę? Bo ja widzę samych paszczurow z krzywymi twarzami i brzydkimi, żółtymi zębiskami 🖐️ No... i bardzo duzo jakichs ryżawych pokrak chodzi. No ale jak pisalas.. o gustach sie nie dyskutuje. Moze lubisz rudych, ja tam nie wiem 🖐️

Gość colt 44
Ja pierdole... Obrodzilo debilkami tej wiosny jak nigdy:classic_cool:

Gość colt 44
Mam prośbe. Nie wracajcie nigdy do Polski i rozmnazajcie się na potęgę z tubylcami. Następne pokolenie będzie pokoleniem niedorozwojów umysłowych a Wielka brytania stanie sie kolonia Polski:)

Gość Izabela1;8
Autorko!! Ty chyba na głowę upadlaś za przeproszeniem !! Masz 21 lat i zabierasz się za polaczka starszego kilka msc ? Przecież ten Anglik to najlepsza partia dla Ciebie !! Udowodnione jest że najlepsza róznica miedzy partnerami to 4-6 lat a miedzy tobą a Anglikiem jest 7 więc nie rozumiem po jakiego grzyba pchasz się w związek z takim dzieciakiem-bo widzę, że cie bardziej "ciągnie" do rodaczka :/ Popełnisz błąd życia ja ci to mówię .Może być obrotny i zabawny ale wierz mi , że iwekowo to jeszcze gówniarz . Ja mam 18 lat i gdybym była na twoim miejscu to wybrałabym Anglika !

Gość Evelina z londynu
ANGLIK !!!!

Gość witaj UK
LaLiLLa a czy Robert Pattinson ma żółte zęby ? nie uogólniaj AUTORKO bierz sie za tego Anglika i szoruj na randkę-to dzisiaj ? Ach jak ci zazdroszczę ;)

Nie. Pattinson nie ma żółtych zębów, ale to jest osoba publiczna - aktor. Wiec normalne jest to, ze jest 'zrobiony'. W Anglii nie bylas, facetow angielskich nie znasz, a piejesz jakbys kilka lat mieszkala w UK. :D Najpierw tam pojedz, to sie sama przekonasz ;)

Gość Evelina z londynu
a ja mieszkam w UK i na pewno Anglicy nie mają gorszego uzębienia od Polaków :D Wręcz mogę powiedzieć, że w moim otoczeniu angielskim to 95 % ma piękne zęby .A Polacy to masakra. Łyse pały i chamskie mordy

Gość schnubby78
Do slonce noca Sprobuj z Anglikiem. Ja jestem 8 lat zona Anglika a od 10-ciu jestesmy razem I jest cudownie. Nie zamienilabym go na rodaka nigdy. Jest miedzy nami 8 lat roznicy. Mam zle wspomnienia ze zwiazku z rodakiem, no ale to tylko moje zdanie. Wybor nalezy do ciebie :-)

Gość internetowy poeta
Colt 44 - high five man! Juz tracilem wiare w mezczyzn na tym forum. LaLiLLa - ma racje z Anglikami. Ale jak ktos kiedys napisale, jedyna zaleta jest fakt ze to "Angol". Szczerze mowiac nie wiem czy to zaleta bo dla mnie to wada. Angolikow nikt nigdzie na swiecie nie lubi, wiec chyba jest ku temu powod. :) Zaskakujace jest tez porwnywamie osob publicznych z pomocnikami na budowie. :) To jakaby porownywac piekne angielskie modelki do sprzataczek w polsce :D Ludzie wracajcie do polszy i skoncze skoszle podstawowa bo wstyd!!

Gość do poeta
A ja mam kilka kolezanek ktore poszly w tango z anglikami, wyszly za maz, urodzily dziecko i zostaly w dupie :) teraz szukaja "frajera" polaka zeby sie nimi zajal - zart kurwa roku :):):):)

Gość internetowy poeta
Dlatego anglia to kraj samotnikow, samotnych matek, benfitow i STDs. To nie jest kraj na powazny zwiazek to kraj na "uzywanie" zarobienie kasy i wypad gdzies daleko z Europy zdala on tego scierwa.

Bierz tego z ktorym ci sie lepiej rozmawia bo po latach wspolne tematy sa najistotniejsza spoina zwiazku. Na narodowsc nie patrz bo tutaj nie ma sensu uogolniac....

Gość Słońce nocą
internetowy poeta widzę, że "leczysz" swoje frustracje na kafe :D schnubby A jakie masz stosunki z Jego rodziną ? Si-xa lepiej i swobodniej rozmawia mi się z Anglikiem .Wczoraj sie z nim spotkałam i chyba zaiskrzyło :) Jest bardziej pewny siebie a zarazem sympatyczny .No i imponuje mi sposób w jaki mnie zdobywa .

Gość Słońce nocą
internetowy poeta widzę, że "leczysz" swoje frustracje na kafe :D schnubby A jakie masz stosunki z Jego rodziną ? Si-xa lepiej i swobodniej rozmawia mi się z Anglikiem .Wczoraj sie z nim spotkałam i chyba zaiskrzyło :) Jest bardziej pewny siebie a zarazem sympatyczny .No i imponuje mi sposób w jaki mnie zdobywa .

Gość polka199021
"lepiej i swobodniej rozmawia mi się z Anglikiem" mozemy sie tylko domyslac.99% takich zwiazkow opiera sie wylacznie na jebaniu nie oszukujmy sie zadna z was nie zna dobrze jezyka a co mowic o rozmowie...hehe takie zwiazki opieraja sie na jebaniu...stad tez przyslowie "Polish slut" hehe to standard

Gość Słońce nocą
polka ja tu studiuję i język znam perfect więc o czym ty piszesz ? Może Twój związek z Anglikiem opierałby się na jebaniu ale nie każda jest dziwką :P

Nie poznalam jeszcze zadnego zwiazku ktory opieral by sie na jebaniu. No ale moze takie nawet I istnieja a jak maja sie szczesliwie po latach to tym bardziej, ludzie sie dopasowyja do siebie pod roznymi wzgledami;) Ja jestem ze swoim brytyjczykiem 6 lat I zawsze mamy sobie cos ciekawego do opowiadania, jemu sie buzia nie zamyka a I poczucie humoru ma swietne. Po latach widze ze dobralismy sie wlasnie pod tym wzgledem najlepiej. I dla niego moge byc I nawet ta jak to okreslil ktos "polish slut" byle by mnie kochal jak robi to do tej pory ;)

Gość schnubby78
Do Slonce Noca Stosunki z jego rodzina mam bardzo poprawne - oni mieszkaja 3godziny jazdy autem od nas wiec nie ma mowy o niezapowiedzianej wizycie itd. Zreszta tutaj tak nie ma ze wpadasz niezapowiedzianie do kogos - jest to nie do zaakceptowania taki szczyt niewychowania. Ja lubie taki styl bo nikt nie siedzi u nikogo w kieszeni albo komentuje co kupiles ile wydales itd - to jest w UK super. Ktos wczesniej napisal : "A jak co ze wspomnieniami z dziecinstwa - bajki, polski rock - Budka Suflera czy Lady Pank" ...? Na poczatku tez mnie to martwilo ale moj maz lubi sluchac polskiego rocka nasze corki ogladaja stare polskie bajki. Ja nawet kupilam kolekcje "Kargulow I Pawlakow" na dvd z napisami angielskimi zeby maz zrozumial skad pochodze I kim jestem. Ponadto odkad jestesmy razem kreujemy nasze wspolne tradycje, wspomnienia itd- wiekszosc muzyki spiewanej w jezyku angielskim ale I rozne stare ballady ktorych sluchalam bedac nastolatka to dla mojego meza rowniez czesc jego mlodosci jak dla mnie Lady Pank itd

Gość schnubby78
A co do j...nia jak ktos tam wczesniej napisal to indywidualna sprawa kazdego czlowieka. Ja nikomu pod koldre nie zagladam I oczekuje tego samego od innych. Jest jeszcze sprawa jezyka - znam plynnie pisany jak rowniez mowiony jezyk angielski I to nieprawda ze beda wychodzic braki czy problemy z kmunikacja w pozniejszym zyciu tylko ze wzgledu na jezyk lub jego brak. Znam malzenstwa tych samych narodowosci, kultury I jezyka a nie mogo sie dogadac. Jest to wowczas winajezyka czy czego? Pozdrawiam wszystkich serdecznie :-) Opozniejszym zyciu

Gość schnubby78
Wybaczcie literowki ale nie lubie pisac z telefonu bo nie potrafie zapanowac nad klawiatura - zawsze cos sie pokopie :-)

Gość polka199021
aha,no to widze,ze same anglistki wiaza sie z plebsem brytyjskim buuhaha.co oznacza" innit" i jak go uzywac....oszalalam ocencie moje foto you fuckin polish sluts :D ihahaha http://pokazywarka.pl/87re6i/

Gość ziuta69
Up

Gość ziuta69
Skad tyle w tobie jadu to nie mam pojecia - zucil cie jakis anglik czy jak? A moze szlacheckiej matce twoje wulgaryzmy nie podeszly? Daj spokoj I idz spac wystarczajaco wypilas ;-)

Gość ziuta69
To powyzej to do Polka

Gość Słońce nocą
polka nie trzeba studiować anglistyki by mowic biegle po angielsku :) Dziewczyny a możecie mi odpowiedzieć na intymne pytanko ;) Czy Brytyjczycy nie są bardziej porządni jeśli chodzi o seks z nowo poznana dziewczyną . Pamietam poprzedni związek z Polakiem to juz na pierwszej randce dążył do tego byśmy znalezli sie jak najszybciej w łóżku .A przy Angliku tego nie ma . Widzę, że mu sie podobam ale nie zachowuje się jak wyposzczony palant Jak było u Was ? Po jakim czasie był seks ?

Gość do panii powyzej
z tymi brytyjczykami i ich nie dazeniem do seksu to nie do konca prawda. NP. niejaka si-xa dala tylka w trybie natychmiastowym i od razu ja zaplodnil :D takze sama widzisz... :)