Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami432

czy podkreslalyscie pierwsze oznaki brzuszka czy raczej luzne tuniki ?

Polecane posty

Gość mami432

jak to bylo u was?:)

Gość ja raczej
podkreslam. srednio podoba mi sie ciezarna w poteznej tunice starajaca sie ukryc brzuszek. nie zbyt apetycznie to wyglada. szczegolnie u kobiety ktora ma potezny brzuch i na to jeszcze wiekszy namiot cyrkowy

Gość mami432
Zalezy od kobiety. Jak kobieta szczupla i ma ladny brzuch to tunika super wyglada.

Gość zależy która ciąża
w pierwszej ciąży: od dnia zapłodnienia podkreślasz brzuszek, nosisz ubrania ciążowe w drugiej: jak najdłużej nosisz normalne ubrania w trzeciej: wszystkie Twoje ubrania to ubrania ciążowe :D

Nosiłam te same ciuchy. Jak obcisłe chciałam to obcisłe, jak chciałam koszulkę over size (tunik wcale nie miałam) to takową ubierałam

Gość ja jestem w 7 msc
i do tej pory nosilam jakies takie w miare luzne ciuchy, ale teraz naszla mnie ochota na podkreslanie i zaczne tak chodzic :) A co sobie bede zalowac :D

Gość zamiast
Raczej obcisłe bo przedciążowe Ale z ciuchów ciążowych to miałam tylko jeansy i płócienne spodnie z pasami. A reszta była normalna.

Gość uffff:)
Ukrywałam pod tunikami ale nie cyrkowymi olbrzymami a takimi dopadowymi z kolorowymi wzorkami:) nie były to typowe ciążówki a zwykłe tuniki... powodem było wcześniejsze poronienie i chcieliśmy utrzymać ciążę w tajemnicy jak najdłużej... ale gdybym mogła od razu bym podkreślała:))

Gość uffff:)
dopadowymi - dopasowanymi:)

ja osobiscie bardziej podkreslam. nie mam duzego brzuszka. a ze lubie koszulki typu ''bokserki'' i leginsy to nie zaluje sobie :)

Gość sfagfstetey9
przecież na początku to wygląda jak wzdęcie i nie wiem po co to podkreślać obcisłym ubraniem chyba, że chcesz wyglądać jak wydęty brzuchacz. co nie znaczy, że masz nosić tuniki albo namioty cyrkowe.

Gość tasia 600
No wlasnie zgodze sie z wczesniejszym wpisem.Jestem w 17 tc i nie lubie podkreslac brzuszka.Zawsze sie wkurzam jak sie ubieram ,bo nie wygladam jak bym byla w ciazy.Jestem szczupla osoba i zawsze dbalam o figure a teraz wygladam jakbym raczej przytyla i miala brzuch .Nikt nie skojarzy tego z ciaza :( Pelno takich jak ja i to bez ciazy z malym brzuszkiem jak wzdecie.

Gość SADDSADDDD
noo z pierwszego brzuszka sie ciesza,ale potem juz z drugi tow iedza ze to cos noralnego,to nikt nawet nie wie do 7 miesiaca ze w ciazy chodzi,a z pierwszy to po miesiacu juz ruchy czuje i brzuch widac:-P bez przesady nie wy pierwsze w ciazy!!!