Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lida38

Drugie dziecko

Polecane posty

Gość mama wandy
dlatego jestem za mala roznica wieku max 5 lat

Gość mama syna i corki
Miedzy moimi dziecmi sa 2 lata i 2 miesiace roznicy i uwazam, ze tak jest najlepiej. Fakt, na poczatku przez pierwsze 3 miesiecy to byl hardcore :) Czasem nie wiedzialam w nocy do ktorego leciec (jak maz w byl w delegacji, bo we dwojke to zaden problem) i generalnie byly momenty, ze nie wiedzialam gdzie mam tylek a gdzie glowe ;) Corcia na szczescie od poczatku byla bardzo grzeczna, noce zaczela przesypiac jak skonczyla 3 miesiace i ogolnie dla mnie roznica tak do 3 lat max jest najlepsza. Teraz synek w sierpniu skonczy 4 lata, corcia ma 19 miesiecy i juz maja swietny kontakt. Mala bardzo wiele sie uczy od brata, on jest bardzo opiekunczy wzgledem niej i w ogole (narazie :) ) swietnie sie dogaduja. Oczywiscie wojny tez sa, bo ona mu zabiera zabawki, on ucieka na gore do swojego pokoju, kiedy ma jej dosyc, ta przy schodach stoi i wyje, ze chce do niego :) Ale ogolnie przenigdy nie zamienilabym tej sytuacji i mojego zycia :)

zdecydowalismy sie odstawic antykoncepcje na 3 miesiace przed 3 urodzinami corki. Miesiac temu urodzilam synka, wyszla roznica wieku 3 lata i 10 miesiecy:-)

Gość gość
nnnnnnnnnnnnnnnnn

U mnie bedzie 11 lat roznicy jak sie zdrcyduje w tym roku..mam 33 lata i czuje juz ze juz pora

Gość gość
up

Gość gość
Jak urodzr drugie dziecko,moja corka bedzie miala 3.5roku.ciekawe jak to bedzie

Gość Tyunki12
Mój synek 2 lata i 8 miesięcy. Ja w ciąży blizniaczej (:P) 19 tydzień hmm

Gość kama 1412
Moja corcia skonczyla 6 miesiecy. Znow jestem w ciazy... roznica wyniesie rok i 2 miesiące. I tak samo jak pisala 'mama Wandy' mialam depresje z tego powodu... ale juz jest ok

Gość gość
syn w listopadzie skończył 4 latka w teraz jestem w ciąży 16 t...urodze w lipcu więc nie całę 5 lat różnicy...

Gość gość
mam jedna corke i jak widze kobiety w ciazy lub z malutkimi dziecmi to szczerze im wspolczuje.... porazka!!!!!!!!!!!! Ale takie mam odczucia, nic na to nie poradze. Corka byla planowana i wyczekana, ale na drugie dziecko nie zdecyduje sie nigdy!!!!

Gość gość
Nieplanowane 2 gie- różnica bedzie prawie 7 lat

Gość gość
Jak wam zazdroszczę. My mamy jedno i więcej nie będzie. Jednak jakbym miała pomarzyć o drugim to żeby urodziło się w trzy lata po pierwszym.