Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BIBELOTKA zobacz czasem

Co jecie aby schudnac badz utrzymac linie....

Polecane posty

eliminacja słodyczy, napojów słodzonych, pieczywa, oczywiście wszystko z głową.

Tez nie pije napojow slodzonych bo to jest wielka chemia!!! Slodyczy w ogole nie jem bo nie przepadam za nimi za to kiedys bardzo duzo jadlam chipsow ale od kad sie nimi strulam to juz ich nie jem:P Jogurtow ,owocowych,tez nie jadam..wole sama w domu zrobic sobie taki np.truskawkowy. Pieczywo jem i nie zrezygnuje bo bardzo je lubie:)

Gość take on me
ja kiedys tylko dwa tygodnie bylam na diecie 1000 kcal, do tego dużo aerobów, rower. schudłam 2 kg. potem przestalam dietować, jedynie nie jem ziemniaków, białego pieczywa, mniej słodyczy i utrzymuje tą wagę. niby 2 kg ale zawsze coś.

Gość take on me
aa i kiedyś nigdy nie jadłam śniadania po przebudzeniu się tylko dużo później i to jest błąd. zmieniłam to, metabolizm sie podkręcił.

Gość gość
upupup

Gość Olcia Dubicka
Smażone możesz jeść tylko musi byś w odpowiedni sposób przygotowane. zamiast zwykłej patelni używaj teflonowej a zamiast oleju tradycyjnego z supermarketu stosuj olej beztłuszczowy PAM dostępny w sklepach dla kulturystów bądź na allegro albo używaj zdrowego tłuszczu który się nie utlenia czyli olej kokosowy tłoczony na zimno :) A co do samego odchudzania. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)