Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjjjja28

ciekawe CV dziś dostałam

Polecane posty

Gość alicjjjja28

Dostałam dziś CV które przekazałam szefowi: Dziewczyna- lat 27 Wykształcenie: - Magister prawa na Uniwersytecie Wrocławskim - Inżynier telekomunikacji na Politechnice Wrocławskiej - studia filologii germańskiej na Uniwersytecie Wrocławskim- zaocznie - aplikantka adwokacka doświadczenie: -praktyki w kancelarii adwokackiej -praca dla niemieckiej firmy- tworzenie dokumentacji w języku angielskim - praktyki w kancelarii radców prawnych -praktyki w sądzie rejonowym - praktyki w kancelarii komorniczej -praktyki w kancelarii notarialnej -wakacyjna praca w archiwum - praktyki w firmie Orange - praca w Kancelarii radców prawnych kursy: - kurs języka angielskiego ( uoknczony certyfikatem) - kurs komputerowy - kurs języka migowego jezyki - angielski- zaawansowany -niemiecki zaawansowany -czeski-komunikatywny -migowy dodatkowe umiejętności: - prawo język kat.B dziś ma przyjść na rozmowę kwalifikacyjną do naszej firmy, firma informatyczna, ma zajmować się tworzeniem umów, jakimś projektem zagranicznym wow dziwie się, niektórym to chyba się faktycznie nudzi w życiu, najdziwniejsze jest ze na zdjęciu jest sliczna, ja bym sobie nie marnowala zycia na takie studiowanie

Gość a szef
A szef jej nie przyjmie bo jest zanadto wykształcona, taki pracownik kosztuje, ludzie się kształcą, zdobywają doświadczenie i co z tego jak szef powie "mnie na panią nie stać"

Gość alicjjjja28
właśnie bardzo mu się spodobała i powiedział , że musi zatrudnić w tej firmie w końcu kogoś ambitnego, ja akurat jestem sekretarką ale wiem , że raczej na nia stawia

Gość a szef
Tylko ciekawe czy spodobała się jemu wizualnie czy faktycznie oczarowało go cv, fajnie gdyby dziewczyna dostała dobrą pracę, bo cv wiele o niej mówi, i oby tak się nie stało jak pisałam, że szefa nie będzie na nią stać i jej podziękuje

Gość a szef
No jak na razie widać to doświadczenie ma tylko w praktykach, ale jeżeli jest ambitna i kumata to na pewno sobie poradzi, przecież musiała gdzieś powoli zdobywać doświadczenie, praktyki miała w kierunku wykształcenia, życzę jej powodzenia.

Gość alicjjjja28
sama jestem po administracji i jestem pod wielkim wrażeniem jej CV, podczas rozmowy była bardzo pewna siebie, konkretna, nie jakieś ciepłe kluchy... ma dostać na początku 4 tys. zł ale będzie odpowiedzialna za cały projekt i praktycznie musi być dyspozycyjna cały czas , kiedy szef jej powie , ze ma gdzieś jechać to ma jechać i ogólnie tego od niej wymaga , szef nawet kazał mi się spytać czy jest wolna bo nie chce aby nagle wyskoczyła mu z ciążą itp.

Gość alicjjjja28
takie dostaliśmy CV, w sumie to się jej wszystkiego wypytam jak przyjdzie, ma mieć rozmowe w języku angielskim i niemieckim, najśmieszniejsze jest to że w naszej firmie nikt nie mówi po niemiecku i musi dopiero przyjść córka szefa :D

Gość a szef
Wiem ,że na kafe jest więcej nieprawdy niż prawdy,ale ludzie wykształceni zdarzają się, którzy ciągle mają parcie na naukę.

Gość a szef
No ale skoro ma być ciągle dyspozycyjna i mieć dużo obowiązków to te 4 tysiące nie powalają

Gość alicjjjja28
nie piszę tutaj o swoim wykształceniu , tylko o cv nieznanej mi osoby, sama pracuję jako sekretarka i jestem po zaocznej administracji na prywatnej uczelni więc jestem świadoma , że ambicją nie grzeszę ale widzę , że ktoś jest naprawdę wykształconym w pełni tego słowa znaczeniu więc pisze, bo po prostu mnie to zdziwiło ile można zrobić, w sumie w nie zbyt krótkim czasie. Jeżeli chodzi o 4 tys. to jak na początek to dużo, nie da jej teraz 6/7 - przecież musi się sprawdzić

Gość khdkhgufdkhjs
widze tutaj zazdrość, nie dość , że ładna, mądrą i KONKRETNIE wykształcona- a na kafe takich kobiet nie ma, wiec kury domowe się odzywają, nie to nie może być prawda, jak to, a jeśli prawda to przegrała życie bo pewnie jakiś kujon nietowarzyski- kobiety opanujcie się, po prostu ktoś jest lepszy od was i nie przesiaduje na durnym forum

Gość great gatsby11
a czy umieszczanie czyjegos cv w internecie bez jego zgody jest legalne? chyba ty jakos sekretarka powinnas trzymac takie rzeczy dla siebei i firmy anie upobliczniac na forum

Gość a szef
No ja nie zazdroszczę, wręcz przeciwnie, jeżeli to prawda to jak napisałam przedtem życzę jej powodzenia

Gość alicjjjja28
czy ja tutaj zamieczam jej dane? wiesz kiem jest albo możesz się domyślić, tak nie jest legalne umieszczania folderu CV

Gość a szef
Przecież autorka nie napisała danych tej dziewczyny. Wiadomo, że musi się sprawdzić, no chyba, że jak się sprawdzi to szef ją doceni szybko. Ja nie mówię, że 4 tysiące to mało, bo dużo,sama bym tyle chciała, ale z takim wykształceniem i doświadczeniem w praktykach to ona może żądać więcej. Aczkolwiek z drugiej strony może to jej pierwsza praca na umowę to faktycznie nie jest źle

Gość internetowy poeta
Szkoda dziewczyny na taka zakichana firme. Polskie "pseudo-firmy" stado baranow bez wyksztalcenia, szefus dobrze pije z kontrahentami i ma kontakty to wszystko sam jest imbecylem do kwadratu i zaslania sie ludzmi. Juz lepiej zbey tak dziewczyna wyjechala za granice tu dopiero rozwinei skrzydla.

Gość Ja mam 35 lat
szkoly (w tym zagraniczne), doswiadczenie, kursy, certyfikaty miedzynarodowe, licencje, szkolenia itd zajmuja w sumie 6 stron w moim CV. W Polsce szukalam pracy 1,5 roku. Nie znalazlam. W obcym kraju w dwa tygodnie osiagnelam wiecej...I okazalo sie ze tutaj ludzie doceniaja ciezka prace i fakt ze sie nie przepieprzylo zycia na kanapie. Jakiz to byl szok dla mnie

Gość tulia rosattti
i co z tego, że ładna, madra , wykształcona, że pewnie dostanie prace , że 4 tys., że później pewnie dostanie więcej, bo to taki typ- pracować, realizować ambicje, tyrać choćby czasu brakło, najlepiej przedłużyć dzień z 24 godzin zrobić 48, nie śpią , bo na to nie ma czasu, wyspi się w drodze do pracy, w drodze na wyjazd służbowy, a nie lepiej nie, w drodze najlepiej jeszcze jakąś umowę napisać bo nie zdążę a jak zostanie czasu to się wyśpię, chłopak hmmm. nie teraz jak się dorobie to założę rodzine, mam czasu , w końcu jeszcze nie mam 30, dopiero 27 lat, szybki sex z kolegą z prace aby rozładować emocję, teraz awans- to jest mój czas, pokaże wszystkim kim jestem i na co mnie stać ... i tak do 45 roku życia , później zawał i ładny grobowiec - przecież mnie stać

Gość sabcia099
nie powinnaś tutaj tego pisać ....

Gość internetowy poeta
@Ja mam 35 lat - otoz to. Taka wlasnie jest roznica pomiedzy pl a zagranica. W polsce zarobki sa odwrotnie proporjonalne do umiejetnosci. @autorko- 4k za taka prace okaj , czy to jest an reke czy brutto? pozatym jak juz widze dziewczyna najlpeiej jak nie ma w ogole zycia prywatnego. Jka szef szuka niewolnika to niech rekrutuje z Afryki.

Gość a szef
Jak by tak wszyscy mieli wyjechać z Polski to kto by pracował, ale z drugiej strony z takim wykształceniem to szkoda się marnować za wyzysk i mobbing, tak masz rację, za granicą mialaby lepiej, bo Polski już nie ma

Gość alicjjjja28
ma być na 14.45

Gość ale kobieto czego ty chcesz
za granica taki zyciorys to standrad i nie ma sie czym podniecac. jak na Polke to faktycznie ambitna i wyksztalcona.

Gość a szef
napisz później tak tam rozmowa przeszła

Gość alicjjjja28
mają przyjść w sumie 2 dziewczyny i dwóch chłopaków i mają zostać wybrane dwie osoby : chłopak- absolwent pwr. teleinformatyka dziewczyna- po zarządzaniu systemami informatycznymi chłopak- zarządzaniu i ta laska co pisałam

Gość eererre
ale denne prowo :D poza tym dawac czyjes cv w necie, chyba nikt nie jest aż takim debilem. moze i jej danych nie ma , ale przeciez wystarczy wkleic w google tresc CV, nawet 2 zdania, i pokaże sie ten temat, wyjdziesz na totalnę debilkę. i pomyslec, ze takich debilow teraz przyjmują do pracy :D

Gość great gatsby11
nawet nie podajac danych tej osoby ktos moze sie latwo domyslec jesli np zna ja i przeczyta ten post, uwazam, ze bardzo nieprofesjona jest z ciebie pracownica.

Gość eererre
i jeszcze takiej 27letniej chcą dac 4 tysiaki hahaha, mądrzejsi od niej i duzo starsi, z wiekszym dośw, tyle nie zarabiają :D