Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palenie przy ciężarnych

Palenie przy ciężarnych...

Polecane posty

to przejaw egoizmu, brak empatii czy zwykła wyjebkaa na fakt, że przebywa się w jednym pomieszczeniu z ciężarną? Tak się zastanawiam.

Gość dfdfd
drażni mnie że jest zakaz palenia w miejscach publicznych, a strażnicy i p-olicjanci olewają, jak ktoś pali na chodniku, czy przystanku.. jestem w ciąży i przeszkadza mi ten smród

Mi nie chodzi o palenie na chodniku, nie popadajmy w paranoję, ale w zamkniętym pomieszczeniu. Ja np. nie mam wyjścia, muszę jeszcze jakiś czas siedzieć w miejscu zamkniętym z osobą, która nałogowo pali, wie że jestem w ciąży i nie ma zamiaru chociaż ograniczyć albo wyjść na balkon, bo takowy jest. Pali po 10 papierosów w ciągu jednej godziny i nawet nie zwraca uwagi na to, że dmucha prosto na mnie :-o

Gość nie ma zakazu palenia
na chodniku. Na przystanku natomiast jest

Gość ddddddddddddddddddddd
Jestem w ciąży i rzuciłam palenie po zrobieniu testu.Ale rozumiem palaczy-sama nim byłam i pewnie po urodzeniu dziecka znowu będę.Nie przeszkadza mi jak ktoś pali na chodniku czy przystanku...No bez przesady:/ Przecież w barach,restauracjach nikt Wam nie dmucha w buzię,bo są zakazy i palić nie wolno.A na ulicy to niby jak ten smród Wam przeszkadza?Nie róbcie z siebie takich kóz ofiarnych,bo później każdy myśli,że wszystkie ciężarne są takie same!

Gość ddddddddddddddddddddd
palenie przy ciężarnych- a prosiłaś tą osobę żeby przy Tobie nie paliła?Bo niektórzy tacy są,że sami na to nie wpadną:)Z resztą ta osoba nie ma obowiązku wychodzenia,ale jeśli byś ją poprosiła to myślę,że poszłaby Ci na rękę:)

Poprosiła i myślę, że ma to głęboko w doopie :)

Obowiązku? Oczywiście, że nie ma obowiązku z czystej empatii by wychodziła, szczególnie że przy swoim rzucania robiła każdemu awantury o to, że nie wychodzą palić na balkon przy -20 stopniach. Egoizm i tyle.

Gość mnie denerwuje gdy ktos
pali obojetnie przy kim nie pytajac sie czy moze. Nie wazne czy to cieżarna czy nie. Teraz jestem w ciąży ale zanim nie byłam to mnie tez to drazniło. Gdy byłam u kogoś to ok, niech sobie pali ale jak byliśmy gdzięs indziej lub u mnie to taka osoba powinna się zpaytać cyz moze zapalić, czy to mi nie będzie przeszkadzało. A nie, że pali i mi dmucha dymem w twarz.

Gość vxzxvz
tesciowa?

Gość Anya131313
Sama palę, ale nigdy nie byłabym w stanie zapalić w zamkniętym pomieszczeniu przy kobiecie w ciąży albo dziecku. Zresztą przy kimś niepalącym też mi głupio palić, bo mogę sobie wyobrazić jak ktoś wdychający ten dym się czuje. Zresztą ja w ogóle nienawidzę palić w zamkniętych pomieszczeniach, bo mi wtedy papieros nie smakuje tak dobrze, jak na świeżym powietrzu :) Nienawidzę też smrodu papierosów w pomieszczeniu i w domu w ogóle nie palę.

Gość iuhikjij
ijk

Gość dbhdndbd
Zawsze mozesz ty wyjsc,nie rob z siebie ksiezniczki,w pomieszczeniach nie wolno palic,wiec gdzie to palenie w pomieszczeniu sie odbywa ?

Pracujemy w prywatnej, małej firmie i nie ma palarni. Mam wychodzić z pomieszczenia co 5 minut? Bo średnio co tyle pali? Nie zdąży zgasić jednego, a już odpala drugiego, na błagam was.

Gość hljnkm
uh

Gość biała.sasanka
U siebie na mieszkaniu bym darła japę na każdego kto zapali przy mnie bez różnicy czy jestem w ciąży czy nie. Na przystanku, świeżym powietrzu u kogoś innego bym to zignorowała :) chociaż sama nie zapaliłabym nigdy przy kobiecie w ciąży ...