Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasfaifafas23213

Związek 18-latka z 33-latką...

Polecane posty

Gość dasfaifafas23213

Witam, mam 18 lat, ostatnio poznałem kobietę w której się zakochałem. Ona ma 33 lata wiem że jest między nami spora rożnica wieku ale chciałbym być dla niej czymś więcej niż tylko przyjacielem. Ale nie wiem co mam robić dalej, aby mnie pokochała? w sumie to się jej podobam ale nie wiem gdzie mogę z taką kobietą wyjść czy do kina czy bardziej wypada do restauracji? niepokoji mnie też ta tolerancja w Polsce, ludzie od razu będą się na nas patrzeć jak na jakiś dziwaków! mi to wcale nie przeszkadza ale nie wiem jak mojej przyjaciółce... Proszę tylko o konkretne wypowiedzi!

Gość GrAsFiTaRoR
ty gówniarzu idz się lepiej ucz!

Gość elza z wzgórza
a przyajciółka jest wolna? i do kina możesz i do restauracji też. gdzie lubisz...

To się rozwali dość szybko.Ty jesteś jeszcze młody a 33 kobieta jest już poukładana.Myśli o dzieciach,rodzinie.Często już posiada dziecko(dzieci).Nie potrzebuje "matkowania".Kiedyś tego próbowałam.Facet był młodszy o 5 lat ode mnie ale szybko otworzyłam oczy i pogoniłam dziada.

Gość Pomyśl tylko
Jak będzie miała 45 lat czy nawet 50 lat.Ty oczywiście spiertolisz do młodszej i będziesz sie jeszcze rzucał że to jej wina była.Były już takie historie ośla pało.