Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooooonikaaa

błagam pomóżcie!

Polecane posty

Gość mooooonikaaa

błagam pomóżcie! regularnie biorę tabletki antykoncepcyjne -pierwsze opakowanie to było. w okolicach dni płodnych współżyłam z partnerem i skończył. Moje piersi stały się bardziej czułe i mam wrażenie że dół brzucha jest twardy. Czy to symptomy ciąży czy tylko skutki uboczne tabletek antykoncepcyjnych ? test dopiero mogę zrobić za 2 dni niestety

Gość Misio Pysio Ona
Poczekaj 2-3 dni i zrób test. Przeczytaj ulotkę dołączoną do tabletek. Czy efekt pojawiał się zaraz po pierwszej dawce, czy dopiero po miesiącu brania jak w przypadku niektórych mini-pigułek. Chcesz mieć pewność na przyszłość, to załóż sobie spiralę a do tego bierz tabletki, a facetowi pozwalaj tylko na anal w prezerwatywie. Ogólnie nie zawracaj głowy tematami, na które żadna z nas nie będzie mogła udzielić sensownej odpowiedzi czy coś poradzić.

Gość mooooonikaaa
ból piersi/ dyskomfort pojawił się dopiero 2-3 dni przed końcem brania tabletek..

Gość fifarafa25
no ale jak bierzesz tabletki to przecież nie masz dni płodnych, bo one wstrzymują owulację!! :) jeżeli zaczełaś opakowanie z 1 dniu cyklu, zażywałaś regularnie, nie miałaś jakiś wymiotów/biegunki to jest wszystko ok.