Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega88

NIE UMIEM SCHUDNAC-kTO WIE JAK SPALIC BRZUCH?

Polecane posty

Gość mega88

mam brzuch podzielony na 2 paskudne opony!!!kto mi powie jak to paskudztwo zrzucic???????blagam :(:(

Gość mega88
nie mam tali tylko tluszcz.wyc mi sie chce :(:(

Gość doris45763
Jeśli możesz pływaj, pół godziny 3 x tyg wystarczy. do tego dieta 1500 kalorii i przydałby się suplement. Mojej znajomej po ciąży super pomogła Nopalina (nopalina.eu), miała mega opony, teraz jest szczupła. Preparat jest naturalny i bezpieczny i na pewno działa. Na pewno unikaj słodyczy, ale powiedziałabym nie eliminuj ich całkowicie, jeden mały smakołyk dziennie nie zaszkodzi. Ustal sobie codziennie na jaką nagrodę możesz sobie pozwolić za ciężkie wyrzeczenia dietowe :) Jeśli nie możesz pływać to rower, bieg lub po prostu codzienny długi spacer. Zwracaj uwagę na kalorie, ale nie popadaj w paranoję. Zrównoważona dieta to podstawa trwałego chudnięcia. Organizm potrzebuje wszystkiego, ale w odpowiednich ilościach. Dostosuj dietę do swojego organizmu, i najważniejsze nie chudnij zbyt szybko, bo kilogramy zaraz wrócą. Powodzenia :)

Gość landrynka82
Na pewno olcia dupicka ci odpowie niedługo swoją bajeczka, wszędzie się reklamuje handlara i oszustka... Mam ten sam problem co ty i chociaż cwicze to nie wiem:(

Gość jhfdcb
O tak olga cipodpowie hihi

Gość agstara
Ja dzis zaczynam sb poniej jest plaski brzuch

Gość agstara
Kilka lat temu mialam o sb plaski brzuch bez cwiczen teraz mam oponke i chce ja zrzucic wlasnie na south beach

Gość Zrzuć brzuch
Wpadnij na bloga o diecie i ćwiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ zrobiłam całkiem nową szatę graficzną. Na blogu przede wszystkim znajdziecie przepisy różnych ciekawych potraw które ciężko znaleźć w internecie, dużo porad odnośnie diety , ćwiczeń i suplementacji jak i różne ciekawostki.

Gość Olcia Dubicka
Jest dużo różnych metod odchudzania na pewno wybierzesz coś dla siebie. Jedne działają szybciej drugie wolniej ważne byś dostosowała to do siebie :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość landrynka82
no i napisała handlarka Olcia haha