Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaa55432

moje włosy to jakis koszmar POMOCYYY

Polecane posty

Gość nadiaa55432

:(:(dawno temu kiedy chodziłam jeszcze do podstawoeki miałam piekne geste włosy do pasa a teraz?? cienkie suche połamane juz nie wiem co z nimi robic te wszystkie waxy sraksy nic nie dają odzywki z drogerii tez nie pomagająn prostowałam wloski od 5 lat teraz co prawda robie to bardzo zadko dbam o nie ale nic mi juz chyba nie pomaga wlosy sa suche twarde jak druty iii nawet jak je przeczesze szczotka to spadają mi okruszki moich włosów POPROSTU TRAGICZNIE SIE ŁAMIĄ nie chce ich podcinac boo robie to od 3 lat i to co mi urosnie to podcinałam aachce zapuscic długie włoski POMOCY :(

Gość a ja mam to
olejowanie polecam. ja uzywam oleju lnianego juz jakis czas i sa super

Gość vergbegbe
Ten temat już był. Ile razy jeszcze będziesz go zakładać?????

Gość ograniczenia i limity nie inte
Ja też tak miałam i przed każdym myciem zaczęłam wsmarowywać we włosy i SKÓRĘ GŁOWY olejek rycynowy i oczywiście przestałam prostować włosy, koniecznie musisz przestać to zaobaczysz po 2,3 miesiącach bardzo, ale to bardzo ci odżyją do tego też codziennie łykałam jedną tabletkę VITAPIL bardzo dobre tabletki na wypadanie, poprawienie struktury włosa, rozdwajanie i przyśpiesza wzrost włosów. ;)

Gość maksim998
tyle raz az ktos mi wreszcie udzieli dobrej rady

od vitapilu lepszy jest biotebal ma 5mg biotyny:P vitapil ma mało(a chodzi o to żeby biotyny było dużo,w ogole to się konikoi się dawało na piękną sierść i mocne kopytka :P) hehehe.moja koleżanka miała tak słabe włosy i tak mało,a to zaczęła brać i co?po 2miechach normalnie szok takiej czupryny dostała:D ja też biorę ten biotebal,bo chce mieć gęstsze włosy i dłuższe:) Ale cena mało korzystna niestety,bo płaciłam 25zł z groszami,a wszędzie 31-35zł,ale warto:)

o :) dzięki kaha, też się niedługo zaopatrze, bo staram się ostatnio wzmocnić moje włosy i trochę odbudowac. potem za parę miesięcy chce zmienić "lekko" kolor... takich jak mam teraz nie chce rozjasniac bo popsuje zupelnie wszystko chyba :p Ja teraz praktycznie nie prostuje. w drodze wyjątku max raz na tydzień... ale staram się wcale. już przeszłam na szampon bez sls, jeszcze tylko olejowanie musi wejsc mi w nawyk. Ogólnie widzę taka poprawę, że końce nie są wysuszone, wyglądają zdrowo. jeszcze tylko mogłyby zagescic się troszkę i będzie okej. bardzo zniszczone nie są bo nawet trochę się błyszczą, nie krusza się, miękkie są, tylko mniej ich się zrobiło jakby ostatnio...

Gość Raeven
Tonik Neril -kupic w każdej aptece, bardzo skuteczny, tylko radzę nakladać kilka godzin przed umyciem włosów, bo śmierdzi niemiłosiernie :/ Poczytaj sobie opinie w necie. A po myciu wcierka Farmony, kupisz w każdym Rossmanie.

Do Zbieram Ślimaki "O dzięki kaha, też się niedługozaopatrze, bo staram się ostatniowzmocnić moje włosy i trochę odbudowac. potem za parę miesięcy chce zmienić "lekko" kolor... takich jak mam teraz nie chce rozjasniac bo popsuje zupelnie wszystko chyba Ja teraz praktycznie nie prostuje. w drodze wyjątku max raz na tydzień... ale staram się wcale. już przeszłam na szampon bez sls, jeszcze tylko olejowanie musi wejsc mi w nawyk. Ogólnie widzę taka poprawę, że końce nie są wysuszone, wyglądają zdrowo. jeszcze tylko mogłyby zagescic się troszkę i będzie okej. bardzo zniszczone nie są bo nawet trochę się błyszczą, nie krusza się, miękkie są, tylko mniej ich się zrobiło jakby ostatnio..." xxx ja od zawsze miałam cienkie włosy,ale w dobrej kondycji,bo mi nawet nie zaszkodziło ściąganie koloru z tym,że normalnie końce po mies.już mam powyginane,ale ja myje główkę każdego dnia i układam a jak suszę to ciepło z suszarki na max,a więc gorącym powietrzem...więc to dlatego... ale koło 3tyg.temu jak ściągałam kolor to miałam włosy do biustu,ale musiałam podciąć więc kolo 5cm.a biotebal biore od 2tyg?i znów mam włosy takiej jak przed zabiegami fryzjerskimi:D nie wiem,czy to od tego specyfiku czy od dobrego cięcia,ale efekt mam po tych 2tyg:) Brałam te skrzypy i inne gówna i efektu brak.w vitapilu chyba biotyny jest w mikrogramach a w biotebalu w mg:)Dzienna dawka biotyny dla organizmu 5mg :)

najlepiej jakbyś biotebal brała bez przerwy 3miechy:)wpisz sobie w google biotebal jakas laska foty wrzucała na blogu przed i po:)