Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santa lorenzzza

CZY ZROBIE CHRZESNIAKOWI NA PRAWDE TAKA KRZYWDE???

Polecane posty

Gość santa lorenzzza

Witam. Mam pewnien problem. Jestem matka chrzesna dziecka mojej siostry, sama jestem bezdzietna, mam meza. Z zawodu jestem skrzypaczka. Chrzesniak mial niedawno urodziny. Bylam u niego specjalnie z prezentem, ale siostra dopiero dzisiaj robi impreze taka dla dzieci na podwórzu swojego bloku i zazyczyla sobie, zebysmy z mezem pzyjechali, ja ze skrzypcami i zabawiali dzieci, zagrali sto lat, jakies zabawy. Ja sie nie zgodzilam. Bo nie gram tego typu muzyki, a poza tym nie bede grala przed blokiem i robila zabaw dla dzieci. Matka, ojciec i siostra mnie zlinczowali. Ja mam wyrzuty sumienia..

Gość apudlina
prowo? czy serio przed blokiem ktos cche urządzac impreze pogiłeo chyba te twoją siostre

Siostra sobie pokazówę przed blokiem urządzi, a Ty nie chcesz się zgodzić ;P Nie, nie zrobisz krzywdy chrześniakowi, powiedz,że sto lat i torta możecie załatwić w domu, a potem niech dzieci się bawią gdzie chcą ;P

Gość santa lorenzzza
to jest taki dom wielorodzinny, kilka rodzin, a z tylu jest takie podwórko, maly plac zabaw, miejsce na grilla, ale jest to jednak centrum okolicy..poza tym wrocilam niedawno zza granicy i nie chce sie narazac na niepotrzebne komentarze tubylców, bo juz nie raz sie wscibsko wypytywali. Teraz cala rodzina jest na mnie obrazona

Gość santa lorenzzza
nie wiem gdzie mi skasowalo posta... to jest taki dom wielorodzinny, ciezko opisac, z tylu jest plac zabaw, miejsce na grilla, okolica dosc spokojna, ale jednak sam jej srodek. Teraz cala rodzina sie na mnie obrazila

Gość KASIA4545
Sądze, że gra na skrzypcach jest mało atrakcyjną rozrywką dla dzieci... A siostra jak chce kogoś do zabawiania dzieci to niech zatrudni profesjonalistów.

Gość santa lorenzzza
nie raz jezdzilismy razem z mezem do chrzesniaka, bo siostra go sama wychowuje, zeby go popilnowac, jak ona musiala cos zalatwic, ale tego oni juz nie pamietaja. Chca zebym przygotowala takie muzyczno-ruchowe zabawy dla dzieci i tam je zabawiala.i mój maz tez zeby sie w to zaangazowal.

Gość santa lorenzzza
moglabym tez na keyboardzie zagrac, ale ja mojej siostry w nic nie angazuje, a ona cala rodzine w kazde wydarzenie miesza, to jest pozniej klopot....

Gość santa lorenzzza
chcialabym poznac opinie matek, jak to wyglada z ich strony, moze ja na prawde mam 'poprzestawiane w mózgu' jak stwierdzila moja matka?

Gość hahaha nie wierzę
Tylko sie smiac z tego :-) skrzypce to bardzo dumny i specyficzny instrument. Klasyczny. Jak można stać i grać przed blokiem,w centrum i przy sąsiadach,przy których czuję sie skrępowanie?! To trochę żenująca prośba Pani siostry. Próbuje sie wyręczyć,zamiast potraktowac matkę chrzestna z szacunkiem. I pozwolić jej również być gościem na uroczystości. W życiu nie zgodziłabym sie na taką szopkę moim kosztem. Nie jest Pani klownem do zabawiania dzieci.

Gość hahaha nie wierzę
Tylko sie smiac z tego :-) skrzypce to bardzo dumny i specyficzny instrument. Klasyczny. Jak można stać i grać przed blokiem,w centrum i przy sąsiadach,przy których czuję sie skrępowanie?! To trochę żenująca prośba Pani siostry. Próbuje sie wyręczyć,zamiast potraktowac matkę chrzestna z szacunkiem. I pozwolić jej również być gościem na uroczystości. W życiu nie zgodziłabym sie na taką szopkę moim kosztem. Nie jest Pani klownem do zabawiania dzieci.

Ja uważam że zrobisz chrześniakowi przysługę :D Moje dziecko by stwierdziło że ciocia graniem zrobiła jemu wiochę ;)

Chyba poprzestawiane ma kto inny w głowie :) a tym bardziej pisałas ze byłaś juz z prezentem na urodziny a zabawa jest dla dzieci. Powiedz swojej siostrze i matce ze ty tez możesz mieć inne plany a tak jak napisała Kasia skrzypce to nie jest atrakcja dla dzieci.A siostra jak tak bardzo chce niech zamówi klauna ktory bedzie śpiewał :) nie przejmuj sie naprawdę bo nie ma czym :D a siostrze powiedz ze owszem możesz przyjechać ale bez skrzypiec a co odpowie to zależy od ilorazu jej inteligencji :)

Gość santa lorenzzza
ohh dzieki dziewczyny, powiem wam, ze juz nie mam do niej sily, kocham dzieciaka nad zycie, ale ona ma jakby jakis skryty zal do mnie ze ja dzieci nie mam i musze 'odrobic' swoje przy jej dziecku, matka tak samo. Niby tylko kilkoro dzieci, ale moim zdaniem to faktycznie troche odstawianie szopki.

a po co wzięłas skrzypce ze sobą? żeby drażnić swoim talentem a potem go skrywać przed światem? ;) a tak na poważnie to nie przejmuj się ;)

dobra nie zrozumiałam tematu sory ;) mam dziecko grające na skrzypcach i nie zgadzam się na popisówki przed rodzinką wg mnie miałaś rację ;)

Gość to ci powiem
Siostra ma popieprzone w głowie. Ciesz sie że nie grasz na fortepianie bo pewnie kazałaby ci go przytargac żebyś pograła. Też gram na instrumencie i nie wyobrażam sobie takiej zagrywki i to ze strony siostry. Niech sobie kapelę wynajmie jak chce popis zrobić/