Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BIBELOTKA zobacz czasem

Slyszalyscie o takich stringach? hehehehe

Polecane posty

ja z 2 miechy temu widziałam jak jakaś azjatka (zaryzykuje teraz, że to była Japonka... :D) prezentowała bikini z takimi oto 'majtkami' na swoim kanale na YT. Nawet pokazałam mojemu chłopowi to Finał jest taki, że mi sie totalnie nie podobają, mimo że "normalne" stringi uwielbiam, moglabym wciaz kupowac nowe i miec wiecej i wiecej, i ciagle w nich chodzić (no może zimą sie ograniczam). Te C-stringi dla mnie wyglądają jak przyklejona podpaska, wygladaja strasznie. Dla mnie to nie jest sexowna bielizna... Co mnie zaskoczyło, mój chłopak wyraził sie o nich pozytywnie, stwierdził, że sa ciekawe, 0 skojarzen z przyklejoną podpaską czy wkladką. Ale nie ma co liczyć, że kiedyś takie kupie (chyba, że 1 pare, aby sie przekonać, czy sie toto naprawde trzyma na dupie :D). Nie podobają mi sie jakoś :p

Gość Noxelia
przecież o tym już było kilka lat temu :O 🖐️a ty ślimaki w każdym wątku chwalisz się chłopakiem, jesteś żałosna a styl wypowiedzi masz jak upośledzona 14latka :O 🖐️

Podszywie noxy, weź zajmij sie sobą, okej? Nie chcesz, nie czytaj mnie, możesz se omijać moje posty, przecież cie nikt nie trzyma siłą, z nożem na gardle i textem "CZYTAJ!", litera po literze. Nie chwale, tylko przytaczam tu, bo ciekawe, że ja jako kobieta mam takie skojarzenia z podpaską natychmiast (i dużo kobiet, z tego co czytałam ma), a mój chłopak, jakby nie było przedstawiciel płci męskiej takich skojarzeń nie ma wcale. Ciekawa jestem jak sie na to zapatruja inni faceci, czy mój jest wyjatkiem, czy faceci naprawde mają inne spojrzenie na to gacie. Wszystko. Tobie trzeba wszystko wyjaśniać, tłumoku...

Gość cdswgegt
uwielbiam stringi ale tego shitu nigdy bym nie zalozyla ani to sexi ani to fajne, to jest ohydne i neismaczne jak podpaski

Gość sewwerse
samotny pasztet co lata za innymi pasztetami po tematach,ktos jej wazelina pojechał i pasztecicho dostało skrzydeł:-D

Gość sewwerse
oczywiście pasztet ma faceta,a nie jest jakaś tam zwykłą forumową desperatką,a siedzi tu 24 h na dobe, bo faecet ,tak się składa ma wolne 29 lutego :-D

Gość kjkjnjh
hm

Gość golciaa
nie lubimy cie - zbieram ślimaki :)

Gość to wyglada
jak podpaska

Gość golciaa
a kto jej wazeliną pojechał? jeżeli myślisz,że Przemek22 to sie mylisz, to był jego podszyw, którego znam dobrze, koleś który wyłudza dane użytkowników, po prostu chciał ją bliżej poznać, on jest chory na punkcie kafe i musi znać każdego nowego użytkownika.

Może po prostu umiem napisać wiecej niz 1 linijke składnie i poprawnie? :) Jezu, juz tu napisałam w paru tematach, że jak nie pasuje, to nie czytaj tych "rozprawek". To przynajmniej nie sa rozprawki o kupie, jak 90% tematów tu. A swoich zdjęć, czy w ogóle jakichś materiałów z mojego życia zamieszczać tu nie będe, żeby wam udowadniać kim to nie jestem, bo nie jestem Dżeny. Nie chce żeby potem banda tłuków z kafe mnie śledziła gdzieś po całym necie, czy w ogole sobie wycieczki robiła pod mój dom do konca życia, żeby zobaczyć jak mi sie żyje i z kim, bo jak widać mają jakieś braki w swoim własnym życiu, wiec muszą wytykać ciągle innym jakieś rzeczy. Dla was każdy kto tu ma coś do powiedzenia i pokazał część siebie, swojego charakteru jest z góry zły i skreślony. Tak samo tyracie Lady, totalnie nie wiem za co. Może za to, że jest szczęśliwa. Jak was boli, że ktoś umie napisać wiecej niż 2 zdania, to polecam w koncu skonczyć szkołę. Też sie nauczycie, to nie jest trudne. Wierzcie w co chcecie, myslcie co chcecie. Zresztą ja tu siedze dla normalniejszej części, która umie spleść wiecej niż 2 zdania poprawnie i z którą dyskusja nie jest tak jałowa jak z wami :). PS. Celowo ten monolog 👄

Gość sewwerse
osobiscie nie znam ładnej dziewczyny,a znam wiele,króej jedynym zajęciem jest przesiadywanie na takim gównie jak kafeteria,nie ma takiej opcji,tutaj pasztet pasztetm paszteta pogania,bo nie ma nic innego do roboty,wiem to po sobie:-D

Gość sewwerse
generalnie na tego typu forach,szybko się nudzą i po prostu wkurwiaja ludzi takie natretne z ryjem na każdym temacie paszteciary,które szukaja dowartosciowania,w realu go nie ma to chociaż w necie ktoś połechcze i pasztetówa zadowolona

Pomarańczko, mi nie zależy na waszej miłości. Wpadłaś na to? ;) A co do wyłudzania danych, nie wiem o czym mówisz. Czy te żenujące pytania o to, czy uprawiam anal, lub jakie mam zdanie na jego temat to wyłudzanie danych? A może kretynskie "masz motylka czy bułke?". Jeszcze jakieś tajne dane chcecie ode mnie wyciągnąć? nie krępuj sie.

Gość też mi sie to kolarzy
z podpaska.;/ coś okropnego.;/

Koncząc temat, bo naprawde daremna jest ta dyskusja, ja widziałam dużo fot osób z kafeterii (kiedyś dostałam od dobrej duszy) i patrząc na te laski z fot to może 1-2 bym nazwała pasztetem. Wiekszość z nich była przecietna, jak wiekszosc dziewczyn mijanych codzien na ulicy, kilka nawet określiłabym jako bardzo ładne. Wiec chyba masz jakiś uraz i dziwne wyobrażenia o dzisiejszym świecie :).

Gość sewwerse
mnie to jebie,siedż,pisz,pierdol głupoty,czy co tam chcesz,jaka jest prawda dobrze wiesz,kariery tu nie zrobisz,a że siedzisz tu cały czas to pewnie nie zrobisz jej nigdzie,jak to jest twój sposób na spedzanie wolnego czasu to twoja prywatna sprawa

Gość Zadziwiona na maxa
oj.................czy Wy lubicie chodzić ze sznurkiem w dupci......? ja zupełnie nie...............

Gość Polkaaaaaa
Zadziwiona na maxa - jak kupisz dobre stringi to nawet nie bedziesz wiedziala,ze je masz na sobie:) Ja nosze stringi. czasami figi....figi w sumie czesciej zima

Gość Kafe szwankuje
😠

Gość Polkaaaaaa
a no...sa meskie stringi i to nie od dzis:P