Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjsjsjj

co kupic do jedzenia kotu ktory nie moze gryzc ?

Polecane posty

Gość hdjsjsjj

juz nie wiem.co mam mu dac, wczoraj zrobilam mu manne,ktore zawsze jadl ,to tez nie pptrafil zjesc. Juz nie wiem co mam robic, jet tak wychudzony..

Gość hdjsjsjj
Teraz żałuję że w złości wybiłam mu te zęby :(

Gość .wredna jędza
A czemu nie może gryźć? W jakim wieku jest?

Gość hdjsjsjj
ale skoro on manny nie zjadl,ktorej tez nie musi gryzc,to ja nie wiem :( Patrze jak na moich oczach umiera z glodu :(

Gość hdjsjsjj
jest juz stary. nie moze gryzc bo ma bagno w buzce, napuchniete, brudne, smierdzace, nie zamyka buzi, jezyk na wierzchu, jak probuje cos zjesc to krzywy glowe i tym jezykiem wykonuje ruchy dziwne jalby go bolalojakby nie mogl. leje mu sie z buzi bo nie polyka tej sliny.. :(

Gość .wredna jędza
Skoro nie może gryźć, to jedzenie mokre. Skoro nie je i umiera z głodu, to koniecznie karmę specjalistyczną. Polecam Ci puszki Royal Canin Recovery. Tak wyglądają http://www.petfoodonline.be/images/Royal%20Canin%20Recovery.png

Gość .wredna jędza
A z tym to idź do weterynarza, to nie są objawy starości, tylko np. zapalenia dziąseł. Takie rzeczy się leczy. Jeśli coś jest napuchnięte i śmierdzi to ewidentnie wygląda na infekcję.

Gość a o weterynarzach słyszałaś
zawozi się tam chore zwierzaki w celu leczenia, coś tak na wzór lekarza dla ludzi a kaszę to se sama zjedz :P

Gość taktojahahaha
http:// allegro. pl/listing/user/listing. php?us_id=28685991 cudne ciuszki w różnych rozmiarach, niewiele zostało do końca aukcji -zapraszam (wystarczy usunąć spacje w adresie url)

Gość hdjsjsjj
dawno bym go zawiozla do weterynarza,ale.nie mam.pieniedzy. Rodzice nie chca z nim isc, nie wiem dlaczego :( Ja boje sie, ze moze byc juz za pozno, o qiele wczesniej powinni byli z tym isc. A teraz nie qiem czy da sie cos zrobic, mam nadzieje ze da. Ta jego buzka tak okropnie wyglada cale dzziasla napychniete, jezyk caly na wierzchu, calu czas otworzona buzia, no koszmar :(

Gość hdjsjsjj
a czy ta puszke royal... moge dostac no w rosmanie ?

Gość hutarka
chyba jedynie mleko

Gość lololololoooooooo
boże kobieto, dlaczego nie pójdziesz z nim do weterynarza?????? zwierzak ma jakąś okropną infekcję w pyszczku, zapalenie, a ty sie tak przyglądasz??? najpierw to trzeba wyleczyć to uwierz mi że bedzie jadł potem wszystkie papki, teraz go pewnie nawet boli jak chce sie wody napić wiec co sie dziwisz? błagam idz z nim do weterynarza :( niech się tak nie męczy :(

Gość .wredna jędza
Wam też się nie pokazują posty?

Gość .wredna jędza
Weterynaryjne karmy dostępne są tylko u weterynarzy lub online, ew. w dobrych sklepach zoologicznych. Do weterynarza idź i poproś, żebyś choć w ratach mogła go spłacić, bez żartów, przecież patrzysz, jak umiera.

Gość xyz?
Idź do weterynarza i powiedz, jaka jest sytuacja, może się zgodzi, żebyś zapłaciła mu w ratach. A w ogóle to znęcanie się nad zwierzęciem jest karalne, a nieleczenie własnego jest znęcaniem - według uchwały o obowiązkach właścicieli zwierząt!

Gość lololololoooooooo
matko święta, sama dałabym Ci te pieniądze na weterynarza gdybym tylko miala pewność że na pewno pójdą na kota... jak to rodzice nie chcą iść??? jak sie bierze kota to sie za niego odpowiada, jest chory to trzeba leczyć a nie patrzeć jak kona

Gość xyz?
.

Gość lololololoooooooo
dziewczyny maja racje, jak poprosisz to każdy weterynarz zgodzi się za zapłatę w ratach. takie leczenie nie powinno kosztować wiecej niz 100 zł już razem z antybiotykiem / zastrzykami jak lekarz ma dobre serce to nawet nie weźmie sobie nic za usługę tylko policzy za same leki... nie mów że nie masz nawet 50 zł? na pewno umiesz załatwić, może pożycz od kogoś? gdyby moje zwierzę konało to bym poszła nawet bez pieniędzy i wybłagała weterynarza o leki ja mogłabym Ci pomóc ale musiałabyś jakoś udowodnić ze to prawda i przedstawić swoją tożsamość

Gość crobonot
zaglodzisz kota, pewnie biedak sie meczy, lec z nim od weta i powiedz ze go znalazlas albo ze bezdomny to moze go za darmo wyleczy albo uspi jak jest za pozno, puszki royal canin nie kupisz w rosmanie bo to karma specjalistyczna

Gość lololololoooooooo
dziewczyny maja racje, jak poprosisz to każdy weterynarz zgodzi się za zapłatę w ratach. takie leczenie nie powinno kosztować wiecej niz 100 zł już razem z antybiotykiem / zastrzykami jak lekarz ma dobre serce to nawet nie weźmie sobie nic za usługę tylko policzy za same leki... nie mów że nie masz nawet 50 zł? na pewno umiesz załatwić, może pożycz od kogoś? gdyby moje zwierzę konało to bym poszła nawet bez pieniędzy i wybłagała weterynarza o leki ja mogłabym Ci pomóc ale musiałabyś jakoś udowodnić ze to prawda i przedstawić swoją tożsamość

Gość lololololoooooooo
crobonot dobrze mówi , jak powiesz że znalazłaś go na ulicy to lekarz nie weźmie od Ciebie pieniędzy , wyleczy go za darmo w takich przypadkach płaci urząd miasta chyba

Gość xyz?
A skąd jesteś?

Gość hdjsjsjj
Jak sama z nim ppjde to.dostane takie lansko od.nich... Oni stwierdzili ze ma raka i juz nie da sie nic zrobic. Sa lekarzami.

Gość co z tymi postami do
To co będziecie w trójkę patrzeć jak kot kona?? Masz ty serce dziewczyno?? Lekarze jak z koziej dupy trąba!!

Gość lololololoooooooo
to zanieś go chociaż żeby go weterynarz uśpił i się nie męczył !!!!!!!!!!!!!!! są lekarzami i pozwalają na waszych czach zdychać zwierzęciu ???????? a to dobre matko święta nie wierze w to co czytam, a twoim rodzicom życze żeby spotkało ich wszystko co najgorsze!!!

Gość xyz?
Możesz też poprosić weterynarza o fakturę przelewową, wówczas osoby chcące pomóc przeleją pieniądze na rachunek weterynarza/kliniki. Będą pewne, że pieniądze rzeczywiście idą na leczenie.

Gość xyz?
Nie widzę postów :(

Gość hdjsjsjj
Nawet nie wiecie jak ja cierie gdy na niego spojrze, caly dzien rycze :( Rodzice go leczyli,dawali mu antyviotyki,smarowali,czyscili jame ustna. Ale.widac przerzuty na kregoslupie.i wokolicach szyi takie guzy, wiec moze faktycznie to jest rak. Zastanawiam.sir nad uspieniem,ale tak mi go bedzie brakowac, ze ja nie wiem co zrobie z rozpaczy i smutku :(