Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maklo

Depresja z pwodu płci kobiecej.

Polecane posty

Gość maklo

Mam wrażenie że wszystkie są feministkami lub dziwkami fałszywymi (mówią oczywicie że takie nie są, że wiele robią dla mężczyzn i inne głupoty, dla mnie żadna nic niezrobiła, np niepokazała mi żadna bezinteresownie cycka). Oczywiście nigdy nie mogłem sei zaspokoic seksualnie dzięki płci kobiecej, a jak mowilem o seksie wychodziłem na zboka, gdy one czerpały przyjemności seksualne i to przy odpowiedniej oprawie - facet musiał zawsze zdobyć, lub być przebojowy. Oczywiście gardze przyjemnością seksualną jak pójście na dziwke, bo mogłem jedynie ją doświadczyć przy odpowiedniej troskliwości dziewczyny i to w wieku około 20lat, teraz już zapóźno. Pozatym poznałem płeć kobiecą i wiem że żadna nie ma nic do zaoferowania, seksu, bajery, kasy, opiekunczości. chce miec tylko to co kazda dziwka sex i kase, na milosc juz dawno nie licze DLACZEGO NIE MOGE BYC TRAKTOWANY CHOCIAZ JAK OBIEKT SEKSUALNY? dlaczego dziewczyny, kobiety mogą sie rozkoszowac seksualnie i dostawac kase dzieki duzej liczbie mezczyzn, uchodzic za wykorzystywane i nie interesujace sie seksem, mimo że doznają dużo wiekszych przyjemnosci seksualnych od mezczyzn, a ja musze sie tak meczyc od samego poczatku:((( uchodzic jako płec myslaca o jednym, niemóc sie nigdy zaspokoic, nie miec nigdy zadnych propozcji, zyjac jako płec brzydka, zyjac w uczuciu ze 13latka moze sie zabawiac jak sie jej podoba, a ja nie moge miec zadnej przyjemnosci, stałem sie juz po czesci gwałcicielem, ale kto zaplaci za moje zgwalcone zycie.

Gość Hania wwwww
Tak jakbym już gdzieś słyszała taki styl językowy......... Nie chodzi o same słowa lecz o sposób myślenia. Witus to Ty ?

Gość xxxfu
zalecam psychiatryk autorowi ów wypocin

Gość maklo
dobra, ide pokroic te kurwy, bo widze robienie ze mnie gamonia

Gość maklo
pisalem jak lecialo, nie pocilem sie

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą was też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wglad na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem. X fkdlr4932092efkggl

Gość maklo
hania wiekszosc mezczyzn wie ze kobiety to feminiski i dziwki falszywe, czemu robic z piszącego jakis odosobniony przypadek:D