Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Gdzie te dziewczyny? Gdzie tamto forum?

Polecane posty

Gość to pisze polecony przedwczoraj
!

Gość upe w pupe
:p

Gość Bez logoowania
Wysyłają chętnie wszystkie, trzeba być tylko kulturalnym, trochę im napisać, że są piękne, że żadnej piękniejszej i fajniejszej nie ma na forum. I trzeba jeszcze pamiętać żeby wciskać kit o żonie, która nie daje :D🖐️

A nikt nie chce podać szanowanych pań które w rzeczywistości są facetami... Ze względu na moją orientację pisałam z wieloma "dziewczynami" 98% to faceci:( Żenujące...

Gość Bez logoowania
Duchu ty, wszędzie widzisz poleconego. :D Nie jestem żaden polecony, mam tu inny nick.

Gość Doktorrrre
Ajron ty palancie

W sumie S.P nr 6 i S.P nr 13 zawsze koty darły ze sobą :P

Gość Bez logoowania
Uważajcie komu wysyłacie zdjęcia, bo wystarczy was podejść i wysyłacie zdjęcia forumowych koleżanek bez mrugnięcia okiem. Cóż podobno to faceci są naiwni.:D

Gość No, Panie jasne, ze brnąć
Poszło! ...doszło?

Gość Bez logoowania
Znowu pudło.:D:D:D Nie jestem Ajronem.:D

Gość Bez logoowania
Wiedziałem że tak będzie. :D Nic więcej już nie napisze. Adios

Gość kgfLND cgIcg
bgv ;iwupNCRGQ;R c

Bez logowania więc jesteś niewiarygodny tylko popisałeś sobie to co chciałeś? ja nie wstydze się swojego wyglądu więc prosze pochwal się moją fotką masz moje pozwolenie:)

bez logowania Wysyłają chętnie wszystkie, trzeba być tylko kulturalnym, x to mnie troche uspokoiles To czego oczekuje, to szacunek dla moich slicznie opalonych awatarow w bialych satynowych kostiumach, niech sie zaden lachon nie odwazy tego zepsuc.

Gość HA HA HA tak samo postępuje
duch cafe z głupimi babami z forum: x 19.05.2013] 19:23 [zgłoś do usunięcia]Bez logoowania Wysyłają chętnie wszystkie, trzeba być tylko kulturalnym, trochę im napisać, że są piękne, że żadnej piękniejszej i fajniejszej nie ma na forum. I trzeba jeszcze pamiętać żeby wciskać kit o żonie, która nie daje xxxxxxxxxxxxxxx Duch zachwyca się fotką każdej laski a na mailach się z nich wyśmiewa. Też bajeruje o żonie, tylko pisze że jest chora i dlatego mu nie daje.

Gość Bez logoowania
Nie chciej tego, z tego co pamiętam a to było dawno, to ty jesteś przeciętna na ulicy bym przeszedł obok Ciebie bez spojrzenia. Ale za to w mailach byłaś okrutnie głupia.

Gość bajkopisarz:)
czyli już wszystko wiem:-P zmyślone:-D kobiety? na Was jacy faceci tutaj najbardziej działają?

Gość Bez logoowania
Powtarzam po raz ostatni, nie jestem duchem cafe. Mówię im, że mam ponad 40 lat, żona nie daje, bo ma mniejsze potrzeby niż ja.:D A dalej to już same się łaszą.:D Wystarczy napisać, że są piękne i że żadna z forum nie dorównuje im urodą.:D

Bez logowania hehe szkoda mi takich żałosnych ludzi jak Ty którzy stwarzają takie prowokacje nie majac argumentów...piszesz bo piszesz a na na serio to wiesz tyle ile wyczytasz :) Miłej zabawy :)...musiałam Cię olać i widać słusznie tak jak wszystke te nicki które wypisałeś :) pożal sięmoże ktoś się zlituje nad Tobą :)

Nie pisałam, że jesteś duch cafe-tylko że masz taki sam patent jak on aby podrywać kobiety :D

Gość dobraduszyczka_nasturcja
hej, jak chcecie, to daja 20 zl za zarejestrowanie sie :) potem no 4 zl za wypelnienie anietki:) http://www.ermail.pl/klik/U3RTYmI=

Gość Gosiaczek ma rację
Gosiaczek ma rację. nic dodać nic ująć

Gość Bez logoowania
Skończ już bo właśnie pokazujesz na forum swoją inteligencję, widzicie wcale się nie myliłem. Przykład Gosiaczka pokazuje, że piszę prawdę.:D:D

jak widać skuteczny :D

Gość Bez logoowania
Andro chyba Cię chłopie pogięło, nie zaloguję się, bo mam zamiar jeszcze tu pohasać. :D Są dziewczyny warte uwagi, więc nie będę mostów palił ani za sobą ani tym bardziej przed sobą.:D

Gość adio pomidory
:classic_cool: