Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odgrzewany kotlet

Słoiki!!! wystąp! przyznać się natychmiast!

Polecane posty

Gość amtwgjdjtg.mjm
.

Gość Noxelia
WIESNIAKI DO LASU -jak nie macie z czego zyc to zapier-dalac na robaki do lasu !

najgorzej przeciw napływowi krzyczą ci, których dziadek pasł kozy pod Wołominem. Warsav sucks. Dobrze,ze jestem z Krakowa. My nie ublizamy studentom i innym przyjezdnym. Ale coz, tak to jest jak wiocha sie dostanie do miasta.

Gość Noxelia
WIES - wiecie co to bio- natura ? - jak wiecie to spierdalajcie do ... LASU

Gość wekujaca
Ależ my mamy z czego żyć, jeszcze nas stać, żeby dorosłe dzieci dokarmiać. A wy zapierdalacie w tych korpo i gówno z tego macie. Dobra maj nie mam czasu, obiad kończe, połowa w słoiki oczywiście:) i jadę na łąkę szczawiu narwać i pokrzywę zebrać na zimę, nie będę przecież zapleśniałej herbaty ze sklepu pić, jak Warsiawka.

Gość pani Jadzia
Co to jest ten słoik? I dlaczego?

Gość rogacz tchorz
rodowici sa tylko waes i sawa i syreka 4 iezam

Gość pani Jadzia
Kto to w ogóle wymyślił... jezz

Gość rogacz tchorz
wszystko ys chciala wiedziec

Gość pani Jadzia
Moi pradziadkowie byli z warszawy, dziadkowie, rodzice. . Nie mieszkam w PL trzy lata. Przez przyjezdnych z zamiłowaniem do pracy za 900,_

Gość duzopolanin
sloiki mam ale w piwnicy

Gość streetka
n

Gość ulicznica!
streetka

Ja tam już napisałam- noc muzeów powinna wypadać w boże narodzenie, jak słoiczki siedzą u siebie na wioskach. Wczoraj nie szło NIC zwiedzic normalnie, bo wszedzie kolejki ciagnące sie kilometr. A rejestracje, jak zwykle, lublin i okolice. :D No miodzio. Czuje, że też sie przez słoiki stad wyniose i bede wracać tylko czasem w weekend obejrzeć nowy świat, stare miasto i wypić tam kawke. Ewentualnie jakis koncert, mimo ze jestem rodowita. Płace lecą na łeb na szyje, ceny mieszkan stoją w miejscu i tylko chłopów stać na mieszkanie tu, jak im rodzice kupią po sprzedaży kawałka pola na wsi Ja pierdole, przecież to jest komedia, co sie tu dzieje... Normalny człowiek nie ma jak wyżyć tylko słoik któremu starzy oplacają mieszkanie, ktory wozi żarło z domu i sie trzyma pazurami za wszelką cene stołka za 5 PLN brutto/h. Czasy są podłe.

Gość Wpada często, czarny nick
najśmieszniej na kafe brzmią wypowiedzi ludzi nie znających historii pewnego słoika, tu sens tej nazwy jest jakże odmienny ;) "jestem słoikiem z podkarpacia i jestem dumny ze swej słoikowatowości" :D :D :D

Zbieram Ślimaki - jak dotad podobaly mi sie Twoje wypowiedzi ale ta jest pojebana namaxa...jak tak kurwa mozna pisac.......ja nie jestem tzw.SŁOIKIEM ale rozumiem osoby,ktore jada do innego miasta ,na swoje wymarzone studia aby studiowac to co kochaja.......nie rozumiem Twojej wypowiedzi!!!!

Gość merrigo25
A co to Warszawa to jakas wasza wlasnosc?:o Jestem polka i mam prawo mieszkac w Polsce gdzie mi sie podoba, nie wydaje mi sie zeby byly postawione jakies granice:o

Prawda jest taka, ze nikt kto tu nie mieszka i nie widzi tego, co sie dzieje tego nie zrozumie. Kiedys sie mówiło, że sie jedzie do Warszawy za praca, a teraz za czym? Jak tutaj już przez to wszystko też proponują ludziom najnizszą krajową, a ceny są wieksze niż gdziekolwiek indziej. Mamy takie samo nastawienie jak Anglicy, ktorym naplyw też rozwala rynek pracy, bo i godzi sie pracowac za mniej i jest ich wszedzie pełno. To jest dokladnie ta sama sytuacja. Dlatego ja uważam, że ludzie powinni w Polsce w koncu zaczac inwestować też w inne regiony, otwierać firmy też w tym lublinie, może w radomiu, nie wiem gdziekolwiek. Żeby ludzie stamtad skonczyli jezdzić do nas i mieli prace na miejscu. Bo to co sie dzieje, to jest chore. Poza tym studiować można wszedzie, i w czestochowie jest politechnika i w bydgoszczy są szkoły i w bialymstoku, to i tak wszyscy musza jechać akurat TU. Mimo, że tu już naprawde- nie ma pracy. To już nie jest Eldorado. Już pomijam, że wiekszosc tu przyjeżdza, potem wyjeżdza do siebie za słoikiem i pluje jaka ta Warszawa zła, niedobra, ze halas za duzy, ze wszystko mu nie pasuje. Normalka. Tylko pytanie, po co tu przyjeżdzać w takim razie?

Gość mnie tylko jedno zastanawia
Cala Polska jedzie na Warszawę i Warszawiaków i mówi o niej jak najgorzej. Ale przyjeżdża tu, zostaje, bierze ile wlezie a podatki płaci u siebie, żądając tutaj wszelkich dogodności. A przeciez jesteśmy tacy okropni. To po co tu jednak jedziecie i próbujecie żyć? Bo jak znajdziecie tu pracę to tacy najgorsi już nie jesteśmy? Szybko zdanie zmieniacie. Wygląda na to, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :)

Gość europaaa
ludziska,co z Wami?Przeciez zyjemy w wolnym kraju i ta ziemia jest dla nas Polakow!

Gość sisijejes
Slimami ty kurvvo jak by ci ktos zaproponowal dobrze platna prace w Lublinie to bys jechala w podskokach falszywa suuuko! Choooj mnie obchodzi, ze uwazasz sie za warszawianke od wielkich bolesci, bo sie tam urodzilas, kazdy ma prawo podjac prace i wyjezdzac gdzie mu sie podoba a tobie choooj do tego!

Gość mnie tylko jedno zastanawia
no i własnie takie tatałajstwo (jak mój poprzednik) nam się zjeżdża zewsząd, potem mówią wszędzie, że warszawiakami są i opinia leci :(

Gość ktoś tam z Mazur
To powiedzcie mi warszawiaczki z Zielonki, Kobyłki, Zegrza czy Piaseczna. Po jaki chuj przyjeżdżacie do nas na Mazury?..po co kupujecie tu działki?. Dlaczego śmiecicie, panoszycie sie i robicie u nas syf?. Przecież jesteście tak kulturalni, obyci i wspaniali:o a robicie syf gorszy jak małe dzieci.

Gość owjdehfbrhgt
czy słoik to tylko przyjezdny czy to przyjezdny, który przywozi słoiki?

Zbieram Ślimaki --- napisalas "Już pomijam, że wiekszosc tu przyjeżdza, potem wyjeżdza do siebie za słoikiem i pluje jaka ta Warszawa zła, niedobra, ze halas za duzy, ze wszystko mu nie pasuje. Normalka. Tylko pytanie, po co tu przyjeżdzać w takim razie?" Po 1wsze POLACY zawsze ,wszedzie, na wszystko i wszystkich narzeka wiec akurat mnie to nie dziwi!!!! Po 2gie - ludzie jada np.do Wawy aby poznac inne zycie...na studia,do pracy...jednym podoba sie Wawa ...innym nie....

aha i nie wazne czy POLAK pojedzie do Wawy albo na Mazury albo jeszcze gdzie indziej w POLSCE bo przeciez POLSKA to NASZ kraj...POLAKOW i mamy prawo mieszkasz w NIM gdzie Nam sie podoba!!!!!Nie wazne gdzie sie urodzilismy

Gość gruz w mózgu
Zapomniał wół jak cielęciem był, wy Warszawiaki ledwo w drugim lub trzecim pokoleniu :D Wielkie mieszczaństwo ze wsi całej Polski. I co w tym złego? To zwykłe i normalne. Przyszła następna fala migracji do dużych miast, głównie stolicy. Ale część zasiedziałych mieszczan, musi się dowartościować.

Gość xsantrypa
haa ha - zbieram slimaki - A TO POPISALAS SIE ! - wiekszosc - prawie wszyscy !- przyjezdza DO WARSZAWY !!! - nie wiesz po co ! - przecie tu taki syffff ! - a ONI taborami ciagna ! TYLKO DO WARSZAWY !!! - haa ha ha ha ! - aaa wyjasnie ci ze moga przyjezdzac gdzie im sie zywnie podoba ! a jak sie uda TO NA MARSA - haa ha ha- dziewczynko tez moga ruszyc ...