Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze masakra jezu

Dlaczego grube dziewczyny chodzą w rurkach, obcisłych szortach ?!

Polecane posty

Gość o boze masakra jezu

Kiedys to bylo nie do pomyslenia, kobiety wiedzialy ze wygladają zle, mają nadmiar ciala, nie chcilay sie osmieszac ,narazac na komentarze a teraz? GRUBA ŚWINIA z OBRZYDLIWYM cielskiem dumnie pokazuje dupsko i brzuszysko w kusych spodniczkach, szortach i bluzkach, az sie niedobrze robi :O jestescie pojebane?

Gość bo moga !!!!!!!!!!!!!!!!!
i nie musza sie tobie podobac idioto

Gość dhfjggkfk
wspolczesne kobiety przeciez nie mają za grosz wstydu i samokrytyki, wmawiają jeszcze ludziom ze grube jest piękne :D

Gość ja pani wasza
bo mysla ,ze to sexi

Gość bedzieładnie jutro
bo myslą ze wyglądają szczuplej:O a po drugie nastała taka durna moda na rurki ,i grube laski zapominają ze są inne fasonyi w których wyglądałyby o niebo lepiej:O

Gość bedzieładnie jutro
jak to nie ma? jest masę ubrań,dla chcącego nic trudnego

Gość w sklepach
no masa, ale ta masa to własnie rurki, rurki i jeszcze raz rurki. spróbuj kupić normalne spodnie, nie da rady

Bo nie wszystkie są szczuplutkie jak ja i mają się czym pochwalić. :-) świnie są ochydne, mają celulit na pośladkach.

Bo nie wszystkie są szczuplutkie jak ja i mają się czym pochwalić. :-) świnie są ochydne, mają celulit na pośladkach.

Gość bedzieładnie jutro
chyba mieszkasz na wsi jesli nie masz wyboru :O a od czego są sklepy internetowe? dziewczynki o rozmiarze 42-44 powinny nosić proste klastyczne spodnie z wysokim stanem panie powyzej rozmiaru 48 powinny zapomnieć o spodniach :P

Gość Kosciolow jest za duzo ...
jak to nie ma? Wystarczy poszukac, jest pelno innych fasonow a nie tylko rurki i marchewy

Gość hutvbnbbbbb
Olaboga.W Londynie sobie zobacz jak się ubierają.Mega grubo,chudzi,czarni,skosnoocy i nikt jakoś nie wybrzydza.Co cie obchodzi jak kto wygląda.

w popularnych sieciówkach większość to rurki:P głupia moda:O a co do grubasów to są często wredne :P

Gość chodza tak ubrane bo chca
ja jestem szczupla i mam super figure, zakladam na ogol ciuchy podkreslajace sylwetke, ale ogolnie we wszystkim wygladam dobrze. ale byc moze nie zawsze bede tak wygladac, tego sie nie przewidzi. wiesz, kazdy chcialby wygladac jak gwiazda, ale z tym roznie bywa, jesli polepszy im sie samopoczucie, humor w takim stroju, to dlaczego maja sie tak nie ubierac? Tobie moze sie to nie podobac, ale umowmy sie - atrakcyjni ludzie nie maja monopolu na wszystko. to raz. po drugie jak widze taka gruba laske, w ciuchach zdecydowanie nie dla niej to nie mysle tak jak ty, ze swinia i dlaczego tak sie ubiera, tylko wspolczuje jej, ze tak wyglada, bo sama nie chce byc gruba. zmien podejscie, zajmij sie swoim zyciem.

Gość chodza tak ubrane bo chca
a poza tym te szczuple, w obcislych strojach, moga byc dla tych grubych wieszakami, kosciotrupami chodzacymi, wiec co - przestaniesz sie tak ubioerac, bo komus to nie pasuje ? :D

Gość w sklepach
To ci się tylko tak wydaje, że jest wybór. Bo nie jesteś grubą dziewczyną

Gość fgghhhgjhj
ubior na ulice jak kurva nie przystoi ani zgrabnej, ani grubszej ;)

Gość KKażdyy
Każdy ma prawo ubrać się tak jak ma ochotę, a jak ci się nie podoba, to nie patrz.

ja nie widzę powodu dla którego ktoś miałby się ograniczać do fasonów które mu pasują zdaniem przypadkowych ludzi na ulicy....

Gość bedzieładnie jutro
Każdy ma prawo ubrać się tak jak ma ochotę, a jak ci się nie podoba, to nie patrz. i nie patrze ,jeśli grubaski w rurkach i w obcisłych bluzeczkach mają w dupie ze większość ludzi się z nich na bija ,to mnie nic do tego :P ''ja nie widzę powodu dla którego ktoś miałby się ograniczać do fasonów które mu pasują zdaniem przypadkowych ludzi na ulicy....'' a miałąm cię za mądrą osóbkę, trochę samokrytycyzmu nikomu nie zaszkodziło ,powinniśmy się ubierać tak by nam było wygodnie,ale też tak byśmy nie wywalały na widok publiczny tego co powinnyśmy ukryć. uważasz ze jak baba z owłosionymi nogami założy mini to jest fajne?

Jeżeli jej to pasuje to tak - dla mnie może być. Jeżeli ludzie są czyści i nie śmierdzą w autobusie to naprawdę nie interesuje mnie jak się ubierają. I większość normalnych osób się nie nabija bo ich to nie obchodzi. Nie możemy cały czas patrzeć na to co inni o nas myślą, bo zawsze będzie ktoś komu jakaś część naszego wyglądu pasować nie będzie.

Gość bedzieładnie jutro
i swojej grubej koleżance powiedziałabyś ze wygląda fajnie w rurkach i przykrótkiej bluzeczce ,ze wygląda ok?, bo jej sie wydaje ze wygląda na 3 rozmiary szczuplejszą?

Większość moich dużych koleżanek nosi swój rozmiar, bo się go nie wstydzą ;) Poza tym jeszcze nikt nigdy mnie o radę nie pytał :D

Gość bedzieładnie jutro
ale jakby zapytały to pewnie byś odpowiedziała ze jest fajnie :O

Powiedziałabym "jak Tobie się podoba". Najwyżej zwróciłabym uwagę delikatnie, że jakoś źle leży.

Gość bedzieładnie jutro
ja akurat mówię szczerze co myślę ,i nie chodzi o to ze mi przeszkadzają grubaski ,po prostu nie rozumiem dlaczego ludzie robią sobie krzywdę żle dobranym makijażem czy też strojem. jak na razie obraziło się na mnie 8na 10 osób :classic_cool:

a ja zdaję sobie sprawę, że często jak ktoś pyta "i jak wyglądam?" to i tak nie ma zamiaru się przebierać, a już komentarzy o które nikt nie prosił wcale się dawać nie powinno. Miałam taką koleżankę, łaziło to-to małe gówno i wszystkich poprawiało w kwestii ubrania, wściec się było można :D

Gość bedzieładnie jutro
ok,ale jak koleżanka z 20kg nadwagi pyta mnie czy szczupło wygląda w rurkach ,mówię ''nie .nie wyglądasz szczupło,podkreśliłaś swoją nadwagę ,jeśli ci o to chodziło to się nie przebieraj,jeśli nie ,to się przebierz'' :classic_cool::P