Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze masakra jezu

Dlaczego grube dziewczyny chodzą w rurkach, obcisłych szortach ?!

Polecane posty

Gość Ale macie używanie!
Ja myślę że te granice to są właśnie pokoleniowe różnice Jeśli producent wypuścił te rurki w rozmiarze xxxxl to znaczy że przełamał te granice i ta ,,świnia xxxxl" może sobie je spokojnie włożyć na swój,,tłusty tyłek":) tyle w skrócie na temat modowych konwenansów;)

Gość Ale macie używanie!
Oczywiście Niezbędnni są tutaj ludzie typu ,,Jacyk Pajacyk" by oddzielić ,,jaość gorszą " od ,,lepszej jakości" co innym może się wydawać śmieszne i też mają do tego prawo.

Gość bedzieładnie jutro
Moorland--a ta swoje :O gdyby był temat o wyzywającycha laskach wyglądających jak dziwki ,to byś była za . jeszcze raz powtórze ,nie rozumiem ludzi którzy ubierają się bez gustu ,klasy i osmieszają się swoim wyglądem . nie podchodzę do osób które wyglądają żałośnie ,ale zastanawiam się gdzie są ich psiapsóły ,chyba najbliżsi powinni nam zasugerować w czym dobrze wyglądamy ,a w czym nie

Gość na calym swiecie kazdy
chodzi ubrany , jak chce i nikt na to nie patrzy, tylko w Pcimiu Dolnym i okolicach to problem życia :).

Gość lilu_89
nie wyobrazam sobie, ze jest 30st goraczki i zeby lazic w dlugich spodniach, bluzie z dlugim rekawem a najlepeij kanalami, zeby nikogo nie urazic. ale czesto spotykam sie z takim obruszonymi osobami, co to jedyne co maja do powiedzenia to skrytykowanie grubasa na ulicy, ze co to on nie powinien, zeby nie gorszyc swoim wygladem. masakra, mojego poczucia estetyki nie razi gruba kobieta ubrana w obcisle ciuchy, bardiej takie zasciankowe myslenie, jakie prezentuje autorka.

Gość bedzieładnie jutro
Jeśli producent wypuścił te rurki w rozmiarze xxxxl to znaczy że przełamał te granice i ta ,,świnia xxxxl" może sobie je spokojnie włożyć na swój,,tłusty tyłek" X moze włożyć jeśli ma fajne nogi ,ale powinna schować swoje brzuszysko pod jakąś dłuższą tuniką ,którą producent także wypuścił w rozmiarze xxxxl ,ba nawet wyszczuplające ,modelujące sylwetkę także świnka moze kupić w sklepie ,ale nie,to za trudne ,bo trzeba ubrać do rurek bluzkę o 2 rozmiary mniejszą i cieszyć się ze swojego luzu ;)

Nie byłabym za, bo mi naprawdę nie przeszkadza jak ktoś się ubiera. I przede wszystkim - nie zakładam z góry, że moja ocena czyjegoś wyglądu jest jedyną właściwą. Dla Ciebie ta osoba może wyglądać żałośnie, dla niej samej i wielu innych całkiem zwyczajnie. Czasem trzeba brać pod uwagę, że nasza subiektywna opinia nic nie znaczy.

Ta, bo te tuniki dużo dają. Albo gruby brzuch, albo gruby brzuch powiększony wielkim namiotem-tuniką.

Gość .The_Taker.
Najpierw weź dzieciaku słownik i naucz się pisać bez błędów a potem nabądź trochę kultury osobistej. Dopiero wtedy krytykuj innych. Sama uważam że czasami z ubraniem przesadzają nie tylko grubsze dziewczyny ale też i szczupłe i co mam to gdzieś. Ich tyłek ich sprawa. Zresztą wygląd zawsze można zmienić ale braku kultury raczej nie.

Tak skoro mowa o ubieraniu się jak dziwka - to jest doskonały przykład subiektywnej oceny. Dla jednego takie ubranie to różowa spódnica, różowe kabaretki, białe kozaki i stanik zamiast topu, dla innego nawet moja krótka spódniczka będzie ubraniem godnym prostytutki...

Gość Poznammm....
Co rozumiesz poprzez ubieranie sie jak "dziwka" ? tylko polacy kurwa dopieprzaja sie do tego kto jak sie ubiera! to jest zenuA! jednym slowem! Absurd! Zajmijcie sie swoimi dupskami, polowa z was to pewnie grube lochy, ktore maja kompleksy ! Kazdy ubiera sie jak mu wygodnie! Jest prawie lato, ponad 30 stopni wiec jak PUSZSTE DZIEWCZYNY MAJA SIE KURWA UBIERAC? w GOLF? Pozdrawiam inteligencje polaki jebane

Gość dzika dzika bomba
odświeżam! mniemane grubasy,spasione nastolatki z rozstępami i cellulitem noszą rurki ze względu na problem ze znalezieniem odpowiedniego kroju spodni do swojej sylwetki,bądź występuje u tego obrzydliwego gatunku samoakceptacja.czasem też dziewczyny z otyłošcią mają zbyt słabą wolę aby podjąć się walki z wagą i popadają w błędne koło zajadając kompleksy. sama jestem taką nastką z nadwagą.u mnie wynika to z niedoczynności tarczycy.aktualnie ważę 58 kg przy 162 cm.Waga wciąż wzrasta,a ja nie mogę nic na to poradzić.w tej sytuacji jestem bezradna po prostu.nienawidzę wyzwisk kierowanych w moją stronę na temat mojego wyglądu i stylu ubierania.do cholery!!każdy z nas ma swoje życie i nie powiniem wtykać nosa w nies woje sprawy.

Gość gość
Do ostatniego wpisu... to ze tyjesz to trudno, ale mam nadzieje że ubierasz sie adekwatnie do swojej wagi. bo o tym jest temat a nie ubierasz sie w ciuchy jak po starszym bracie i nie wylewa ci sie tłuszcz pozdrawiam

Gość gość
Czasem faktycznie grube dziewczyny pokazuja swoje wdzieki w za małych spodniach bleee okulista by im sie przydał lub psycholog

Gość gość
jeżeli ktoś nie potrafi się ubrać trak żeby podkreślić zalety i ukryć wady, to jest po prostu kaleką. znam sporo grubych kobiet, które są świetnie ubrane i mają niezły styl. ale jak widzę grubą dziewczynę ubraną w szorty i kusy top na ramiączkach spod którego wyłania się obowiązkowo brudny/sprany i źle dopasowany stanik, to się zastanawiam czy jest upośledzona czy tak sterana życiem i jakąś ciężką pracą/gromadą dzieci itp, że całkowicie odpuściła sobie wygląd fizyczny..

Gość dzika dzika bomba
nie,chodzę dumna w rurkach i dopasowanych topach.zawsze mam podniesioną głowę do góry,płeć męska również zwraca na mnie uwagę,bo widzą we mnie prawdopodobnie optymistyczną,blondwłosą i atrakcyjną dziewczynę.nie zamierzam kryć się ze swoim własnym ciałem.jeśli ja będę uważać je za atut,inni odbiorą je podobnie,bo na pierwszy rzut oka zobaczą zadbane włosy,ładne paznokcie i uśmiech,który zawsze gości na mojej twarzy!

Gość dzika dzika bomba
tylko zakompleksione anorektyczki wyzwą mnie od tłustych krów zazdrosne o optymizm bijący od mojej osoby i o powodzenie. ;)

Gość gość
Dawno nie widziałam grubaski w rurkach, fuj. A jakie mają wysokie poczucie wartości :D jak supermodelki i sexbomby co najmniej.

Gość gość
Ale ją zgasiłaś. :D

Gość gość
Mój Boże, jak dobrze, że zaraz do szkoły. Normalny dorosły człowiek, nie ocenia człowieka po ubiorze. Szmaty można zrzucić, tłuszcz również, ale ograniczony umysł i żałosne spojrzenie na innych poprzez pryzmat ubioru zostanie. Biedni ludzie muszą znosić grubasów i ich niedopasowane ubrania :o Gówno w pięknym kolorowym papierku nadal pozostanie gównem...

Gość gość
gruba baba ktora wmawia innym ze grube jest ładne to dopiero gówno. Utylizowac grubasow, to obciazenie dla spoleczenstwa

Gość gość
Mądre i wartościowe jest ładne, a czy grube czy chude to jeden wuj

Gość biala dupeczka
Ludzie ktorzy tak wspieraja grubaski powiedzcie tak szczerze co myslicie jak dzie jakas gruba torba zalozu mini obcisla bokserke z ktorej wylewaja sie wiszace cycki i wylewaja sie waly luszczu a na nogach sam celuid i rozstepy. Ja mam gdzies to jak kto sie ubiera ale szczerze jak bym tak wygladala to bym z domu nie wychodzila

Gość gość
Nie obserwuję ludzi i nie gapię się za nimi na ulicy, bo zwyczajnie zwisa mi i powiewa jak ktoś wygląda. Póki nie jest naga, to mi nie przeszkadza. A co myślicie na temat wychudzonej, kościstej dziewczyny, której widać przez ciuch wszystkie żebra, obojczyki, zamiast nóg ma dwa patyki bez grama mięśnia i tłuszczu? "Celutid" jeśli jesteś niedoinformowana może mieć każdy nawet szczuplutka chudzinka. Póki od kogoś nie śmierdzi i nie pokazuje cycków i miejsc intymnych to mnie nie obchodzi jak wygląda.

Gość gość
biala d*peczka- tak szczerze, jakbym grzeszyła taką ortografią i polszczyzną jak Ty to bym się na żadnych forach nie udzielała :D

Gość biala dupeczka
Piszac szybko nie zauwaza sie bledow ale jestem wyrozumiala i nie przeszkadza mi to ze ktos mi zwroci uwage , nawiazujac do tematu ja gruba nie jestem i wstydzic nie mam sie czego .

Gość gość
Nie pierdzielcie grube krówska że nie ma żadnych spodni na was. Ja też jestem gruba. Nosze rozm 42/44 i w lumpeksie idzie fajne spodnie wyszukać. Do wyboru do koloru. Rurek mało widuje. Raz jak przymierzyłam z ciekawości to szybko je zdjęłam bo nie mogłam patrzeć na te baleronowate łydki. Wyszukuje takie co są troche szersze na łydce,ale nie dzwoniaste i jest ok.

Gość gość
No i widzisz, jesteś bardziej irytująca niż grubi ludzie, nie chcesz ich oglądać, a wychodzą na ulicę. Ja nie chce widywać wpisów, które nie są poprawne, a muszę, bo wciąż piszesz! Idź już, bo zaburzasz mój zmysł estetyki, jak grubasy Twój.

Gość gość
W sieciówkach są super ciuszki na grubsze osoby! A C&A? a H&M? mają całe kolekcje dla puszystych. Powiem z ręką na sercu że widziałam grubą dziewczyne w legginsach i wyglądała super, nie było widac cellulitu, a czarny ja wyszczuplił.