Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze masakra jezu

Dlaczego grube dziewczyny chodzą w rurkach, obcisłych szortach ?!

Polecane posty

Gość dzika dzika bomba
Sama nie pierdziel kobieto,bo ja w lumpie nie mam zamiaru się ubierać.a tak w ogóle to jaka ty musisz być żebyś miała balerony zamiast łydek? :o

Gość Gonzi
Ja jestem osoba grubszą mam rozmiar 40-42 przy wzroście 172cm i ogólnie wyglądam w miarę tylko brzuch mnie przeraża bo wystaje i nie lubię chodzić w ubraniach bardzo obcisłych żeby się wylewało. No ale z drugiej strony nie przesadzaj ze ludzie przy rozmiarze42-44 powinny chodzić w klasycznych spodniach no do przesady. Ludzie teraz jesteś chudy za rok dwa tez możesz być gruby i co fajnie bd. I do jasnej ciasnej jak można mówić do kogoś przy kości świnia brak jakiego kolwiek wstydu. Ktoś napisał że nie wszyscy są tacy piękni jak ona może to i prawda ale nikt nie ma prawa nikogo ośmieszać nie podoba Ci się ktoś to go omiń, a nie komentujesz. Może właśnie ta ,,świnia'' to miła i z***bista dziewczyna, a nie chudzielec dwulicowy (nie mam nic do osób chudych). I wybaczcie ale te forum na którym wyzywa się osoby grubsze jest nie miłe i szkoda to czytać bo osoby właśnie grubsze wchodzą na takie fora i się załamują i katują jakimiś dietami cud i nic im nie wychodzi i bierzcie tez pod uwagę dwie rzeczy nie każda osoba grubsza jest pulchniejsza z własnej woli może jest chora pomyślcie o tym a nie wyzywacie. OGARNIJCIE SIĘ :) moja dobra rada